Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 5) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
Tugbamehmetalp Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Siyah olmasını isterdim çünkü haram olduğu için boyayamıyorum siyaha akmayan bir renk olarak hep benimle kalmasını dilerdim. 0 0 Yorumla
DerinLady Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Boya kullanmıyorum. Saçlarımın doğal hâli zaten Kuzgun siyah. Ne gerek var saçlarımı boyatmaya yıpratmaya. Böyle mutluyum. 0 0 Yorumla
KontesinÇığlığı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yeni renklere pek açık değilim doğrusu ama arkadaşlarım kullanıyor bu markanın ürünlerini ve çok memnunlar. 0 0 Yorumla
sıkıldım11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hiç boyamadım saçımı kuaförde boyamış gibi durmasını isterim ooof ne renk yakışır onu bile bilmiyorum 0 0 Yorumla
zeeyyzeyy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl gri tabikide bu boyalar tutuyor mu kullanan var mı ben kuaföre alışmışım bunlar da da oluyosa buraya döneceğim 0 0 Yorumla
nasilyani0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ah palette’ciğim sende keşke akmayan-bulaşmayan lacivert saç boyası olsaydı da boyasaydım Saçlarımı 🥺 0 0 Yorumla
nurcan_polat Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben olsam hiç boyamam çünkü insanın kendi doğal saçı her daim daha güzel ve şık insanin kendisine daha çok yakışır 0 0 Yorumla
Lucreciaelite Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl saçım şu an sarı kahve karışık ama siyah saç istiyorum saçlarımın yarısı sıyah yarısı mor olsa çok iyi olurr 0 0 Yorumla
Mavimelek001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben bakır saç rengini çok seviyorum sipariş bile verdim hatta yeni yıla yeni saçlarımla giricem uğur getirir inşallah 0 0 Yorumla
Hevdaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Param olsa hiç durmam hemen boyarim istediģim saç model renk var ki ama malesef param yok sordum fiyatlar yuksek işte okadar da bende yok 😢malesef 0 9 Yorumla serüven__ +1 yıl @Hevdaaa inş istediğin herşey olur hayatında. Saçlarını da boyatırsın 👍 Yorumla Hevdaaa +1 yıl 🙏sizin de olsun insallah boyayin Yorumla serüven__ +1 yıl @Hevdaaa ben boyatmam ki 😊 Siz nasıl bir renk istiyorsunuz? Yorumla 6 yorumu gör Hevdaaa +1 yıl Sıyah kırmızı 😂😂😂😂 Yorumla Hevdaaa +1 yıl Karışık şaka şaka 😀😀😀😂😀😂😀 Yorumla serüven__ +1 yıl @Hevdaaa Sarı Lacivert Fenerbahçe yapalım mı? Yorumla Hevdaaa +1 yıl Omre istiyorum guzel boyle sari Yorumla Hevdaaa +1 yıl Sebep? Yorumla serüven__ +1 yıl @Hevdaaa sebepsiz aslında 😊 Yorumla
Ballıkss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Saçlarımın dökülmemesini isterdim ve kıvır kıvır olmasını d 0 0 Yorumla
HarunBirgül Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Siyah olamssini isterdim ama ne güzel kumral saçlarım var memenunum 👍 1 0 Yorumla
boklu_tuvalet Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben saçlarımın uç kısımlarını mavi yapmak istiyorum😍 1 0 Yorumla
alcserap Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl saca zarar vermeden bakim yapmasini ve uzun bir sure akmayip canli kalmasini 1 0 Yorumla
gdyshdhdj Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Rengi kutudaki gibi olsun yeter çok şey beklememek lazım 1 0 Yorumla
bengucan00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yüzümü güzel göstersin duru göstersin onu isterdim 😃 1 0 Yorumla
nilka07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Esmer saçlar illa açıcı kullanmak zorunda kalmasın artık 😭 1 2 Yorumla aleingo +1 yıl Elimde olsa bu görüşü 10000 kere beğenirim +++ Yorumla nilka07 +1 yıl @aleingo 😭😭😭😭 Yorumla
morpagirl1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bir dilek dileme hakkım olsaydı hmm... 1 den fazla dilek hakkı isterdim 1 1 Yorumla ertugrulbicerrr +1 yıl Iyiydi 😂 Yorumla
BuseTasdelen Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Uzun süre akmayan kalıcılık ve gitmeyen parlaklık isterdim 1 0 Yorumla
bisuslütfen Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Yıpratmamasını parlatmasını ben değişene kadar akmamasını 🌺 1 0 Yorumla
ogn49 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Her kadının hakkı iyi bir saç boyasına schwarzkopf bence ideal 0 0 Yorumla
ortadakiinsan Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl saçlarım uzun ve gümüş mavi röfleli, artık kısaltıp koyu renk yapmak istiyorum... 1 0 Yorumla
fatmas_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Palette deluxe 07-7 boyadım çok hoş oldu beğendim memnumun saç qçmadan bile tutuyor rengi 0 0 Yorumla
Azraünal Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ben de kavuştum bence yeni yıla yenilikle girmek lazım 0 0 Yorumla
nwmnd Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl hiç yıpranmadan şuanki canlılığıyla bi sarı renk olsun isterdim dkfkd 0 0 Yorumla
batsybatsy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bir boyadan en büyük beklentim akmaması ve saçımı yumuşatması 0 0 Yorumla
havacıalpr Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bende saçımı griye boyatıcam ama annem izin vermiyooo 0 0 Yorumla
bendahayeniuyandim Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Boya akinca saclarimda beyazlarin arttigini goruyorum. Sacimi beyazlatmasin isterim 0 0 Yorumla
gizliuyemmmm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Sarı renk istiyorum hadiii bakalım inşallah yaparım 0 0 Yorumla
LilEggplant Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kızıl olmasını dilerdim. Şu sıralar kızıl olmak istiyorum 0 0 Yorumla
zeynohaticekarabulut Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl ben saçımı olduğu gibi seviyorum desem boyaya gerek yok 0 0 Yorumla
Nefes_yağmur Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Akmamasını dilerdim 20 günde bir boya yapmak zorunda kalıyorum akmasın yeter 0 0 Yorumla
Aytekiloyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarım güçsüz ve renk değiştirmek bu yüzden korkutuyor 0 0 Yorumla
sümeyyeduru Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Işıl ışıl parlak saça zarar vermeyen bir boya isterdim 0 0 Yorumla
SercanSemirli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl sarışın olmak isterdim saçımı sarı yapardım herhalde 0 0 Yorumla
ilay3 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl saçımın rengini açmadan bile boyanın rengini alabilmesi 0 0 Yorumla
flora1246 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Daha fazla gri tonunun olmasını isterdim fakat kullandığım en iyi boya markası 0 0 Yorumla
sahipruhluerkek2 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl bence her kadın saçını kızıla boyayıp denemeli, yakışıyorsa devam etmeli. 0 0 Yorumla
sandranova Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçın yapısına zarar vermeden marjinal bir renk olsuuun 0 0 Yorumla
Pınaryesiloz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Gözlerimi daha çok on plana cikaran bir renk ama akmayan solmayan tarzda😆 0 0 Yorumla
Sedefff_12 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Doğal renkler isterdim yüzümü canlı gösteren renkler güzel olurdu 0 0 Yorumla
iranhazal Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki patlıcan moru ve kızılı bu yıl başında favori renklerim 0 0 Yorumla
xxxbortexxx Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımı yıpratmadan doğal bı renk olsun yeterliiii 0 0 Yorumla
offyaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Akmayan bi yapısı olsun isterdim tam renginde kalsın 0 0 Yorumla
frida125 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Daha dün akşam boyadım saçlarımı. Umarım hep böyle canlı durur rengi.. 0 0 Yorumla
solukgül Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Boyaya gerek yok benim saçım zaten doğğğal ve gözzsel 0 0 Yorumla
Mayintarlasi12 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Birlikte yaşayalım seninle olmaz mı? Hiç eskimesin iliskimiz hep yeni gibi kalalım :) 0 0 Yorumla
myd2410 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bence benim verceğim cevap çok klasik koronanın bitmesi 0 0 Yorumla
Minikkurabiyembenim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Coook hafif griye kaçan sarı bir saç aman allahım rüya gibi 😍 0 0 Yorumla
ThanosunEldiveni Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Siyahlı beyazlı dolgun saçlarım olsun isterdim 🤷♂️😅 0 0 Yorumla
sugardeydinizz Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Saçlarımı boyamayı hiç düşünmedim ama ileride neden olmasın :) 0 0 Yorumla
Asi_vatandaş Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Doğal dursun isterdim zaten beyazladi bari boyatinca yapay durmasin 0 0 Yorumla
selinkarakas Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Öyle birşey olsun ki saçlarım daha uzun daha yumuşak olsun isterdim 0 0 Yorumla
_Gizli_uyeeee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımın kızıl olmasını isterdim #İstediğinreng #İstediğinsen 0 0 Yorumla
Müzeyyeeennn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Saçımı boyamaya cesaret edemiyorum keşke başka bir yolu olsa 0 0 Yorumla
Busrakimbe Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Dökülmesin yeter vallahi başka bi şey istemiyorum ya 0 0 Yorumla
femanonim Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kalıcı parlak ve canlılık olan ve kullu bir renk çok iyi olabilirdi arkadaşım :) 0 0 Yorumla
girlshot100 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Mor deneyin kesinlikle görüşlerim ibildirm teşekkürler 0 0 Yorumla
_ʎɥdɹnɯ Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Siyah ve beyaz karışık bir saçımın olmasını isterdim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Siyah olmasını isterdim çünkü haram olduğu için boyayamıyorum siyaha akmayan bir renk olarak hep benimle kalmasını dilerdim.
Boya kullanmıyorum. Saçlarımın doğal hâli zaten Kuzgun siyah. Ne gerek var saçlarımı boyatmaya yıpratmaya. Böyle mutluyum.
Yeni renklere pek açık değilim doğrusu ama arkadaşlarım kullanıyor bu markanın ürünlerini ve çok memnunlar.
Hiç boyamadım saçımı kuaförde boyamış gibi durmasını isterim ooof ne renk yakışır onu bile bilmiyorum
gri tabikide bu boyalar tutuyor mu kullanan var mı ben kuaföre alışmışım bunlar da da oluyosa buraya döneceğim
Ah palette’ciğim sende keşke akmayan-bulaşmayan lacivert saç boyası olsaydı da boyasaydım Saçlarımı 🥺
Ben olsam hiç boyamam çünkü insanın kendi doğal saçı her daim daha güzel ve şık insanin kendisine daha çok yakışır
saçım şu an sarı kahve karışık ama siyah saç istiyorum saçlarımın yarısı sıyah yarısı mor olsa çok iyi olurr
Ben bakır saç rengini çok seviyorum sipariş bile verdim hatta yeni yıla yeni saçlarımla giricem uğur getirir inşallah
Param olsa hiç durmam hemen boyarim istediģim saç model renk var ki ama malesef param yok sordum fiyatlar yuksek işte okadar da bende yok 😢malesef
@Hevdaaa inş istediğin herşey olur hayatında. Saçlarını da boyatırsın 👍
🙏sizin de olsun insallah boyayin
@Hevdaaa ben boyatmam ki 😊 Siz nasıl bir renk istiyorsunuz?
Sıyah kırmızı 😂😂😂😂
Karışık şaka şaka 😀😀😀😂😀😂😀
@Hevdaaa Sarı Lacivert Fenerbahçe yapalım mı?
Omre istiyorum guzel boyle sari
Sebep?
@Hevdaaa sebepsiz aslında 😊
Saçlarımın dökülmemesini isterdim ve kıvır kıvır olmasını d
Siyah olamssini isterdim ama ne güzel kumral saçlarım var memenunum 👍
Ben saçlarımın uç kısımlarını mavi yapmak istiyorum😍
saca zarar vermeden bakim yapmasini ve uzun bir sure akmayip canli kalmasini
Rengi kutudaki gibi olsun yeter çok şey beklememek lazım
Yüzümü güzel göstersin duru göstersin onu isterdim 😃
Esmer saçlar illa açıcı kullanmak zorunda kalmasın artık 😭
Elimde olsa bu görüşü 10000 kere beğenirim +++
@aleingo 😭😭😭😭
bir dilek dileme hakkım olsaydı hmm...
1 den fazla dilek hakkı isterdim
Iyiydi 😂
Uzun süre akmayan kalıcılık ve gitmeyen parlaklık isterdim
Yıpratmamasını parlatmasını ben değişene kadar akmamasını 🌺
Her kadının hakkı iyi bir saç boyasına schwarzkopf bence ideal
saçlarım uzun ve gümüş mavi röfleli, artık kısaltıp koyu renk yapmak istiyorum...
Birkaç ay kalıcı parlsklık ve renk.
Palette deluxe 07-7 boyadım çok hoş oldu beğendim memnumun saç qçmadan bile tutuyor rengi
ben de kavuştum bence yeni yıla yenilikle girmek lazım
hiç yıpranmadan şuanki canlılığıyla bi sarı renk olsun isterdim dkfkd
Bir boyadan en büyük beklentim akmaması ve saçımı yumuşatması
Bende saçımı griye boyatıcam ama annem izin vermiyooo
Boya akinca saclarimda beyazlarin arttigini goruyorum. Sacimi beyazlatmasin isterim
Sarı renk istiyorum hadiii bakalım inşallah yaparım
Kızıl olmasını dilerdim. Şu sıralar kızıl olmak istiyorum
ben saçımı olduğu gibi seviyorum desem boyaya gerek yok
Akmamasını dilerdim 20 günde bir boya yapmak zorunda kalıyorum akmasın yeter
Saçlarım güçsüz ve renk değiştirmek bu yüzden korkutuyor
Işıl ışıl parlak saça zarar vermeyen bir boya isterdim
sarışın olmak isterdim saçımı sarı yapardım herhalde
saçımın rengini açmadan bile boyanın rengini alabilmesi
Daha fazla gri tonunun olmasını isterdim fakat kullandığım en iyi boya markası
bence her kadın saçını kızıla boyayıp denemeli, yakışıyorsa devam etmeli.
Saçın yapısına zarar vermeden marjinal bir renk olsuuun
Gözlerimi daha çok on plana cikaran bir renk ama akmayan solmayan tarzda😆
Doğal renkler isterdim yüzümü canlı gösteren renkler güzel olurdu
Tabiki patlıcan moru ve kızılı bu yıl başında favori renklerim
Saçlarımı yıpratmadan doğal bı renk olsun yeterliiii
Akmayan bi yapısı olsun isterdim tam renginde kalsın
Daha dün akşam boyadım saçlarımı. Umarım hep böyle canlı durur rengi..
Boyaya gerek yok benim saçım zaten doğğğal ve gözzsel
Birlikte yaşayalım seninle olmaz mı? Hiç eskimesin iliskimiz hep yeni gibi kalalım :)
bence benim verceğim cevap çok klasik
koronanın bitmesi
Coook hafif griye kaçan sarı bir saç aman allahım rüya gibi 😍
Siyahlı beyazlı dolgun saçlarım olsun isterdim 🤷♂️😅
Saçlarımı boyamayı hiç düşünmedim ama ileride neden olmasın :)
Doğal dursun isterdim zaten beyazladi bari boyatinca yapay durmasin
Öyle birşey olsun ki saçlarım daha uzun daha yumuşak olsun isterdim
Saçlarımın kızıl olmasını isterdim #İstediğinreng
#İstediğinsen
Saçımı boyamaya cesaret edemiyorum keşke başka bir yolu olsa
Dökülmesin yeter vallahi başka bi şey istemiyorum ya
Kalıcı parlak ve canlılık olan ve kullu bir renk çok iyi olabilirdi arkadaşım :)
Mor deneyin kesinlikle görüşlerim ibildirm teşekkürler
Siyah ve beyaz karışık bir saçımın olmasını isterdim.