Şu salgın başladığından beri bir saç boyama hevesi var bende. Hiç boyatmadım hatta birkaç ay önceye kadar da doğal renkten vazgeçmem demiştim. Buğday tenliyim ama boyatacak olsam mavi, mor olmasını çok isterdim.
Her 5 ayda bir saç rengini değişen ya da yeniliyen bir insanım sınr koymam sürekli değişikliğe açığımdır bu sıralar sürekli şaçımı sıfıra vurmak kazımak istiyorum ama bu biraz cesaret istiyor belki yaparım
Kızıl dilerdim, Kırmızı her zaman aşkın ve tehlikenin rengidir. Kızıl saç tonları hep dikkat çekicidir çoğunlukla kızılların rengin kendisi gibi ateşli olduğu söylenir. Ama tonunu iyi tutturmakta marifet istiyor biraz.
Saç boyasını sürdüğümde her başka bir renk istediğimde başka bir renk olmasını isterdim yani pembe rengini mi istiyorum pembe olacak , mor istiyorum mor olacak , mavi mi istiyorum mavi olacak... Biraz fazla abartmışım sanırım :)
Doğal renkler serisini kullanıyorum ve memnun kaldığım tek marka, tek kelime ile harikasınız. Saç kuruluğu yapmıyor içerdiği doğal yağlar sayesinde boyasanız bile saçlarınız yumuşacık. #seksisiyahsaçlar
O kadar çok şey istiyorumm ki saçımı yıpratmasınnn istiyorum dibim üç gün sonra ortaya çıkmasın çok güzel bi bakır tonu istiyorumm ya da silver ayrıca saçımda sarı tonlarında turunculaşma olmasın istiyorum neyse çok sey istiyorum ama param yok.
Oksijenli su. Lisede erkek arkadaşım saçına oksijenli su dökmüştü. Kara kaşlı kara gözlüydü ama sarı oldu. Çoook tatlı olmuştu. Ben de öyle bir şey istiyorum
Kadının tenine kendi saç rengi daha çok uyum sağlıyor daha çekici oluyor birde güneşten açılan kahverengi saça sahipseniz boya filan yapmayın kızlar yeni yıla kendi saç renginizle girin 👌🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Naturelliği, uzun süre kalıcı etkili olması ve besleyicilik
Doğal olmasını kimyasal madde olmamasını dilerdim...
Tek istediğim saçlarımı matlaştırmaman ve gün ışığına çıkmış gibi parlaman. <3
yeni yılda saç rengimde değişiklik yapmayacağım fakat paletteyi yapacak herkese öneririm.
Şu salgın başladığından beri bir saç boyama hevesi var bende. Hiç boyatmadım hatta birkaç ay önceye kadar da doğal renkten vazgeçmem demiştim. Buğday tenliyim ama boyatacak olsam mavi, mor olmasını çok isterdim.
Sac boyamdan tek istedigim hep ayni tonda kalmasi hic akmamasi
Gri saç dilerim. Gri saç en iyisi. Herkese tavsiye ederim.
Saçımı yıpratmamasını isterdim doğal durmasını isterdim
Anında soğuk sarı saçlarım olsun isterdim 🤭 #İstediğinRenk #İstediğinSen
Sağlıklı güçlü saçlar ve uçlarından kestirdigimde o eşitliğin uzayincada aynı kalmasını isterdim
platin olsun parlak olsun gri olsun griliği hiç akmasınnn💕
Her 5 ayda bir saç rengini değişen ya da yeniliyen bir insanım sınr koymam sürekli değişikliğe açığımdır bu sıralar sürekli şaçımı sıfıra vurmak kazımak istiyorum ama bu biraz cesaret istiyor belki yaparım
Kızıl dilerdim, Kırmızı her zaman aşkın ve tehlikenin rengidir. Kızıl saç tonları hep dikkat çekicidir çoğunlukla kızılların rengin kendisi gibi ateşli olduğu söylenir. Ama tonunu iyi tutturmakta marifet istiyor biraz.
Saç boyasını sürdüğümde her başka bir renk istediğimde başka bir renk olmasını isterdim yani pembe rengini mi istiyorum pembe olacak , mor istiyorum mor olacak , mavi mi istiyorum mavi olacak...
Biraz fazla abartmışım sanırım :)
Doğal renkler serisini kullanıyorum ve memnun kaldığım tek marka, tek kelime ile harikasınız. Saç kuruluğu yapmıyor içerdiği doğal yağlar sayesinde boyasanız bile saçlarınız yumuşacık. #seksisiyahsaçlar
Bal köpüğü ve kızıl favorilerim arasında kesinlikle
Saçlarımı yıpratmamasını ve aynı zamanda bakım yapmasını
O kadar çok şey istiyorumm ki saçımı yıpratmasınnn istiyorum dibim üç gün sonra ortaya çıkmasın çok güzel bi bakır tonu istiyorumm ya da silver ayrıca saçımda sarı tonlarında turunculaşma olmasın istiyorum neyse çok sey istiyorum ama param yok.
Saçlarımı hiç boyamadım ama sarı veya lila rengi yapa bilirim
Dip rengi ile uç kısımlardaki renk aynı olsun, ton farklı olmasın isterdim
Hm saçımı istediğim zaman istediğim şekle sokabilmesini dilerdim
Saçımın siyahtan açılmasını ve griye boyatmak isterdim 🥺🥺
Kumral şimdiki saçım ama civciv sarısı boyamayı düşüniyorum
Saçlarımı yıpratmaması kırmamasını ve rengini akmamasını bir daha giç boyamak zorunda kalmamayi ve bana çok yakışmasını dilerdim 😘
Kızılın akmaması tabii ki🔥
Oksijenli su. Lisede erkek arkadaşım saçına oksijenli su dökmüştü. Kara kaşlı kara gözlüydü ama sarı oldu. Çoook tatlı olmuştu. Ben de öyle bir şey istiyorum
sarisin mi seviyosjn yani
@Ege2435 Eveet. Onu çok severdim. Sarışınları çook severimm. Ama beni aldattı gitti
Saçın ince ve naif yapısına zarar vermeyecek yumuşatacak ve renk olarakda tonlamalı gece mavisi👌🏻
Kadının tenine kendi saç rengi daha çok uyum sağlıyor daha çekici oluyor birde güneşten açılan kahverengi saça sahipseniz boya filan yapmayın kızlar yeni yıla kendi saç renginizle girin 👌🏻
dileğin kutu üstündeki rengi birebir tutturmuş olmamış. benimkien aldığımda sorun çıkıyor bağzen :Ç)
Hiç bitmese de insanlar durmadan almak zorunda kalmasa😂
Sen benden daha iyisine layıksın bunu kullanıyorum işe yarıyor😂
Kızıl saç rengi favorim. Saç boyasından dileğim ise akmaması
Hep parlak, canlı ve akmayan bir rengi olsun isterdim
Ombre ya da gri yaptırmak isterdim yüzüme gitmiyor
Koyu tonları ve marjinal renkleri
Sacimi yipratma derdim. Maalesef ki saclarim cok ince telli
Saçlarımı sarı olması Ama olmuyor işte çünkü çok boyattım mesajlarım çok yıprandığı için yapamıyorum
Hic akmamasını dilerim. Keşke öyle bi şey mümkün olsa
Millet bence saçınızı boyamaya gerek yok gerçekten doğal daha güzeller siz yeter ki sevin
Kalıcılık olsun isterdim ama zaten şu anki saçlarım dan memnun um
Canlı parlak ışıl ışıl parlayan mükemmel saçlarımın olmasını dilerdim
Her rengi seviyorum aslında. Bazen turuncu bazen kahverengi. Bilemedim şimdi.
Tepelere ara ara sarı boya atmayı severim, özellikle tatile gidince kendine baktırıyor. Benim beklentim sırıtmaması, doğal
Boyaya cok fazla ihtiyac duyan biri degilimm ama madem bedava olacak parlak ısıl ısıl bir caramel olabilr
Kesinlikle kumrallll eskiden çok güzeldi fakat bir anlık kafa esintisi ile saçımı siyah yaptım ve pismanim
Saça açıcı sürmeden istediğim rengi vermek isterdim ve hiç yapısıyla oynayıp zarar vermeyen bir boya isterdim
Uzun süre kalmasını isterdim sürekli boyamak ve ayda bir cila için kuaföre gitmek zorunda olmamak isterdim
İlk gün ki gibi doğal görünsün, bir yandan boya olsa bile hep ışıl ışıl görülsün isterdim :))
#yenibiryıl #yenibirben
Saçlarım kıvırcık, buklelerim daha sabit dursun isterdim fakat en çok istediğim, saçlarım dökülmesin artık🥺
Yeni yıl da saçlarından istemeden mahrum kalmış. Tüm Lösemi hastası çocuklara ve şifa diliyorum ben daha çok..
Palette cok guzel bır boya gercekten tonlar Tam uyumlu cok memnunum bu boyadan herkese tavsiye ederim
Kumralım kızlar benim saç rengii tutturmak için deli para harcıyor ve tutturamıyor sonra düşüyorlar tabi ;)
Doğal olunca daha güzel olgun olduğunu belli eder boya ile kaporta da güzel ama içerisine girince kontaga dokunca motor bozuk
aylardir sari yapmak istiyorum sacimi ama hep yilbasindan sonraya erteledim nedense... yeni yilda sacimdan sari olmasini diliyorum hdhchd
En güzel şey boyalı saçın verdiği o özgüven , bal köpüğü renk ve kalıcı parlaklık hissi çok güzel #İstediğinRenk #İstediğinSen
Tek seferde istedim renk tam tutsun ve dipler uzamadigi sürece rengin almasından gibi sebeplerle boyamak zorunda kalmayayimm:))
Bir tek dileğim varr akmasın yeterr.. Saç boyamaktan bıkmış biri olarak söylüyorum zooor çoookk zoorr..
Öncelikle saçlarımın hiç dokulmemesini kırılmasınını isterdim. Renk olarak ise sanırım kızıl isterdim
Kızıl boyanın bu kadar çabuk akmamasını dilerdim yastıkları kıyafetleri ve havluları batırmamasını da dilerdim tabi
Bu zamana kadar saçımı hiç boyamadım. Saç boyamdan bir dilek hakkım olsaydı, bana yakışmasını isterdim.