Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 3) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl saçımı şekillendirdikten sonra 1 yıl boyunca hiç bozulmamasını dilerdim 0 0 Yorumla
kelebek8545 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Beyazları tamamen kapayan ve din boyası hiç gelmeyen bir boya😂 0 0 Yorumla
Be_Hopeful Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Saçlarımı boyadığımda yıpranmamasını, hacimli ve parlak kalmasını istiyorum. 0 0 Yorumla
Kartaalliicee1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Hiç akmamasını dilerdim. Dip boyası gelmiş saçlar gerçekten çok kötü duruyor 0 0 Yorumla
Msalbey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Kestane dedikleri renk bence beyaz tenli kadınlara en çok yakışan renk 0 0 Yorumla
bihayalperest Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Hayalimdeki saç rengi bir çırpıda olsun 🪄 bunu dilerdim 😂 0 0 Yorumla
Ishe6 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Yeni yıldan saçlarım için doğal güçlü vee yıldız gibi parlayan saçlar diliyorum 🙏 0 0 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Doğal saç rengimin boyasını istiyorum ya korkuyorum doğal rengi bozulacak boyayinca diye 0 0 Yorumla
sesesesey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Mükemmel bir renk isterdim, gri mavi tonları ve iyi bir kahkül 0 0 Yorumla
aysu629 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşırı bakım istiyor, akmaması dip boya ihtiyacı oluşturmaması 0 0 Yorumla
Yıkık8 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Saçım kızıl bi kısmını da mavi yapmıştım Ama tüm saçımın mavi olmasını isterdim 0 0 Yorumla
maria3 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 44% +1 yıl Küllü kumral saçlarım olsun isterdim ve kolay kolay akmamasını isterdim 😌 0 0 Yorumla
Temali Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Az da olsa Dökülen Saçlarımı geri ver demek isterdim. 😅 0 0 Yorumla
dorayilmazz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Pembe olan saçlarımın hiç rengini akıtmamasını dilerdim. 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Boyamadim hiç yakıyor saçı kıyamıyorum nerdeyse yarım metre saçım var maşallah bana 😊 0 0 Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Saçlarım istediğim renkte ama bir tutamını mavi olmasını isterdim 0 0 Yorumla
sistafly06 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Saçımı hiç boyatmadım ama kalıcılık herkesin istediği 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Hazırlaması ve uygulaması kolay ama kalıcılığı uzun süreli olsun 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl Deluxe mavi ve beyaz renklerde nasıl acaba çok merak ediyorum 0 0 Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl mavi boyamayı denemek istiyorum solmamasını isterdim hehe 0 0 Yorumla
Küçücükruh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Sarı saç bana yakışsın isterdim ama esmerim öff öff 0 0 Yorumla
delimerakk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Saçımın doğal olmasını seviyorum hiç boyama gereği duymadım ve boyamayıda düşünmüyorum 0 0 Yorumla
sessizelfida Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Renk değil de, yapı olarak daha sağlıklı olsa keşke 0 0 Yorumla
xxZeyxx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Saçlarımı parlatsın sombre tarzı geçişler yapsın isterdim. 0 0 Yorumla
meraklıbikızzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl sarı ombre isterdim ama en az 2 yıl kalsın çıkmasın.. 0 0 Yorumla
Skk81 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sarı ama böyle anında olcak hiç yeşillenmicek güzel olurdu 0 0 Yorumla
gecedenbirvakit Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Siyaha boyuyorum saçımı ve çok memnunummm Palettedennn❤️ 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Saç yapımı bozmasın, boyalar saçları sertleştiriyor 0 0 Yorumla
asosyalsosyalbirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Saçımın çok daha koyu ve parlak bir siyah olmasını isterdim... Mümkünse akmadan 0 0 Yorumla
zehrasedagelen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Lütfen akmaması sanırım akmayan boya üretilene kadar saçımı boyamıycam 0 0 Yorumla
iammarshmellov Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Şu an saçlarım sarı accık daha gri olsun isterdim belki külleriz 😍😁🤩 0 0 Yorumla
duygusalhatun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Dip boyası gelmesin isterdim bide hiç boyası akmasın 🥴🤭😎🤪 0 0 Yorumla
Kubiss07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Her hafta farklı renge boyasam ama hiç yipranmasa 😂 0 0 Yorumla
Depresif__00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Daha parlak saçlaaaaarrr ve daha kızıl 🤤❤❤ #istediğinrenk #istediğinsen 0 0 Yorumla
Nurtemm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Saçlarımı boyamaya ihtiyacım yok doğal rengi kızıl ve ben coook seviyorum 0 0 Yorumla
Lovesick_Girl Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Saçımın yarısının mavi yarısının pembe olması isteği çık aklımdan. #İstediğinRenk #İstediğinSen 0 0 Yorumla
1dilhun Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Elsa gibi beyaz olabilse güzel olurdu diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Ceren808 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Palette çikolata kahve şuamn saçlarım. Rengini seviyorum ama aralara ışıltılar olsun isterim tabiki 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Saçlarımın hep siyah, boyadan dolayı yıpranmamış yani sağlıklı, parlak ve düz olmasını dilerdim. 0 0 Yorumla
Yangınçayıı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl saçımı tararken bana sıkıntı yaratmamasını dilerdim. Canlılığını kaybetmek en büyük korku 0 0 Yorumla
Lamiya99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Saçımın boyundan bir küçük kişini yeşil maviye boyamak istiyorummm 😍😍😍 0 0 Yorumla
Rossocsr Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Keşke öyle Bir dilek hakkı olsaydı bayanlar için müthiş olurdu 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Scwarzkop ile saçlar partide kopmaya ve dalgalanmaya devam eder 0 0 Yorumla
Ayıkkıyak Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Saçımın rengi iyi yeni yılda saçlarım dökülmesin yeter 😂 0 0 Yorumla
Zırrrdelii Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Rengarenk ama fazla dikkat çekmesin yinede herkes görsün ayrıntıyı isterim 😉 0 0 Yorumla
Tanya89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 84% +1 yıl Bir anda saçlarım uzun, gür ve mavi siyah olsun isterdim. 😻 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Mavi yapasım geliyor her seferinde ama kendimi zor tutuyorum 0 0 Yorumla
lüleli_turkuvaz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Saclarimin yanmamasini ve bakimli olmasını dilerdim bide Ombre yaptırmak istiyorum 0 0 Yorumla
BenーÜzülme Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Yeni yılda benle beraber saçını kırmızı yapacaklar var mı 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Karamel kahve tarzı birşey istiyorum ben ama cesaret edemiyorum 😅 0 0 Yorumla
Sedaaaaq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl İnanirmisiniz hep bu markadan kulaniom başka marka yokmuş gibi 0 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl bir tandığım bu markayı kullanıyor tavsiye ederim schwarzkpof 0 0 Yorumla
Hayatistanbull Takip Et Master Yaş: 49 , eic 46% +1 yıl Yıllar sonra ilk defa saçımı yine boyattim ve bi sefer siyah ve çokta guzel oldu.. 0 0 Yorumla
Tudiy07 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kızlar turuncu yapın , güzel değil ama en azından üreten fabrika zarar etmesin. Biraz empati yahuu:) 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl yani şu dönemde sağlık mutluluk istemek en mantıklısı olacaktır... 0 0 Yorumla
cerenwq Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl saçlarımı uzun zamandır karamel rengiyle boyuyorum, çillerimle çok uyuyor. 0 0 Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çabuk akmayan yeşil tonlarının üretilmesini isterdim 0 0 Yorumla
bulundu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl kadınların en çok karşılaştığı sorun akan saç boyaları umarım çözüm bulurlar :) 0 0 Yorumla
deusㅤㅤㅤ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Hiç boyamayacak olmayı dilerdim ^^ sürekli böyle kalsın :D 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ne olur daha çok belli et rengini, daha canlı ol saçım😂😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
saçımı şekillendirdikten sonra 1 yıl boyunca hiç bozulmamasını dilerdim
Beyazları tamamen kapayan ve din boyası hiç gelmeyen bir boya😂
Saçlarımı boyadığımda yıpranmamasını, hacimli ve parlak kalmasını istiyorum.
Hiç akmamasını dilerdim. Dip boyası gelmiş saçlar gerçekten çok kötü duruyor
Kestane dedikleri renk bence beyaz tenli kadınlara en çok yakışan renk
Hayalimdeki saç rengi bir çırpıda olsun 🪄 bunu dilerdim 😂
Yeni yıldan saçlarım için doğal güçlü vee yıldız gibi parlayan saçlar diliyorum 🙏
Doğal saç rengimin boyasını istiyorum ya korkuyorum doğal rengi bozulacak boyayinca diye
Mükemmel bir renk isterdim, gri mavi tonları ve iyi bir kahkül
Aşırı bakım istiyor, akmaması dip boya ihtiyacı oluşturmaması
Saçım kızıl bi kısmını da mavi yapmıştım Ama tüm saçımın mavi olmasını isterdim
Küllü kumral saçlarım olsun isterdim ve kolay kolay akmamasını isterdim 😌
Az da olsa Dökülen Saçlarımı geri ver demek isterdim. 😅
Pembe olan saçlarımın hiç rengini akıtmamasını dilerdim.
Boyamadim hiç yakıyor saçı kıyamıyorum nerdeyse yarım metre saçım var maşallah bana 😊
Saçlarım istediğim renkte ama bir tutamını mavi olmasını isterdim
Saçımı hiç boyatmadım ama kalıcılık herkesin istediği
Hazırlaması ve uygulaması kolay ama kalıcılığı uzun süreli olsun
Deluxe mavi ve beyaz renklerde nasıl acaba çok merak ediyorum
mavi boyamayı denemek istiyorum solmamasını isterdim hehe
Sarı saç bana yakışsın isterdim ama esmerim öff öff
Saçımın doğal olmasını seviyorum hiç boyama gereği duymadım ve boyamayıda düşünmüyorum
Renk değil de, yapı olarak daha sağlıklı olsa keşke
Saçlarımı parlatsın sombre tarzı geçişler yapsın isterdim.
sarı ombre isterdim ama en az 2 yıl kalsın çıkmasın..
Sarı ama böyle anında olcak hiç yeşillenmicek güzel olurdu
Siyaha boyuyorum saçımı ve çok memnunummm Palettedennn❤️
Saç yapımı bozmasın, boyalar saçları sertleştiriyor
Saçımın çok daha koyu ve parlak bir siyah olmasını isterdim... Mümkünse akmadan
Lütfen akmaması sanırım akmayan boya üretilene kadar saçımı boyamıycam
Şu an saçlarım sarı accık daha gri olsun isterdim belki külleriz 😍😁🤩
Dip boyası gelmesin isterdim bide hiç boyası akmasın 🥴🤭😎🤪
Her hafta farklı renge boyasam ama hiç yipranmasa 😂
Daha parlak saçlaaaaarrr ve daha kızıl 🤤❤❤ #istediğinrenk #istediğinsen
Saçlarımı boyamaya ihtiyacım yok doğal rengi kızıl ve ben coook seviyorum
Saçımın yarısının mavi yarısının pembe olması isteği çık aklımdan. #İstediğinRenk #İstediğinSen
Elsa gibi beyaz olabilse güzel olurdu diye düşünüyorum
Palette çikolata kahve şuamn saçlarım. Rengini seviyorum ama aralara ışıltılar olsun isterim tabiki
Saçlarımın hep siyah, boyadan dolayı yıpranmamış yani sağlıklı, parlak ve düz olmasını dilerdim.
saçımı tararken bana sıkıntı yaratmamasını dilerdim. Canlılığını kaybetmek en büyük korku
Saçımın boyundan bir küçük kişini yeşil maviye boyamak istiyorummm 😍😍😍
Keşke öyle Bir dilek hakkı olsaydı bayanlar için müthiş olurdu
Scwarzkop ile saçlar partide kopmaya ve dalgalanmaya devam eder
Saçımın rengi iyi yeni yılda saçlarım dökülmesin yeter 😂
Rengarenk ama fazla dikkat çekmesin yinede herkes görsün ayrıntıyı isterim 😉
Bir anda saçlarım uzun, gür ve mavi siyah olsun isterdim. 😻
Mavi yapasım geliyor her seferinde ama kendimi zor tutuyorum
Saclarimin yanmamasini ve bakimli olmasını dilerdim bide Ombre yaptırmak istiyorum
Yeni yılda benle beraber saçını kırmızı yapacaklar var mı
Karamel kahve tarzı birşey istiyorum ben ama cesaret edemiyorum 😅
İnanirmisiniz hep bu markadan kulaniom başka marka yokmuş gibi
bir tandığım bu markayı kullanıyor tavsiye ederim schwarzkpof
Yıllar sonra ilk defa saçımı yine boyattim ve bi sefer siyah ve çokta guzel oldu..
Kızlar turuncu yapın , güzel değil ama en azından üreten fabrika zarar etmesin. Biraz empati yahuu:)
yani şu dönemde sağlık mutluluk istemek en mantıklısı olacaktır...
saçlarımı uzun zamandır karamel rengiyle boyuyorum, çillerimle çok uyuyor.
Çabuk akmayan yeşil tonlarının üretilmesini isterdim
kadınların en çok karşılaştığı sorun akan saç boyaları umarım çözüm bulurlar :)
Hiç boyamayacak olmayı dilerdim ^^ sürekli böyle kalsın :D
Ne olur daha çok belli et rengini, daha canlı ol saçım😂😍