Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 2) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
aleyna_yaz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Tek başıma ya canlı bi pembe veya su mavısı bi saç renge sahip olmak. Mor denedim olmadı. 😕 1 0 Yorumla
luluşka Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Keşke rengi matlaşmasa, solmasa ve hep parlak kalsa... 1 0 Yorumla
sareeeeea Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Kızıl çok itici bi renk ve lütfen yakışan yapsın teşekkürler 1 0 Yorumla
sizzlly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Daha oncekirmiziya boyamıştım ama çok kötü olmuştu bu sefer tekrar denemek istiyorum 1 0 Yorumla
SIRIUS__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Saçlarımı uzamasını dökülmeyi durdurmasını dilerdim 😍 1 0 Yorumla
ekspresso Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Alırken olduğunu düşündüğüm renk olmasını dilerdim... 0 0 Yorumla
sananebeaptal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Hayatımın geri kalanını çok güzel sağlıklı mutlu huzurlu geçirmek isterdim 0 0 Yorumla
BenGeldimkii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Asla boyatmam. Doğal renk en iyisi. Zarar vermeyin sizde 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Saç boyam yok. Olsa bile kendisinden dilekler dileyecek kadar muhattap olmazdım 0 0 Yorumla
noyansgt Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 30% +1 yıl Saç rengimden memnunum ve değiştirmeyi de hiç düşünmedim 0 0 Yorumla
slarosa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Saçlarımı rengarenk boyatmaya bayılırım. Gökküşağı gibi çok güzel bence🥰 0 0 Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Saçlarımın dokulmemesini daha canli olmasini isterdim 0 0 Yorumla
_JustRelax_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl bilmem hiç boyatmadım saçımı ama bi mor denemek isterim 0 0 Yorumla
hodri_meydan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl saçım kendi kendine boyanıyor, siyahtan beyaza dönüyor evet. 0 0 Yorumla
Gulrüya96 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Akmayan, doğal duran, açık küllü kumral bir renk isterdim🥳 0 0 Yorumla
meftun25 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Saçlarıma zarar vermemesini zaman gectikçede aynı kalmasını 0 0 Yorumla
adsız741 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl aldıgım ve kullandıgım sac boyasının saç uçlarıma ve saçlarıma zarar vermemesini dilerdim 0 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl palette pure color ile canlı ve kalıcı renkler 💇🏻♀️😂😁 0 0 Yorumla
QueenBee__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Saçlarım kızıl ve bu yüzden akmamasını dilerdim 😂 biliyorum bu mümkün değil ama 🤣 0 0 Yorumla
x_şahıs25 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Boyamayın saçlarınızı bırakın kendi renginde kalsın. 0 0 Yorumla
Tugbaak8 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl istediklerimin olmasini dilerdim umarim kavusabilirim 0 0 Yorumla
theİlbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Ben doğallıktan yanayım şimdilik böyle bir şey düşünmüyorum 😎👍 0 0 Yorumla
NBRASLANIM Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Beyaz bir saçım olsun isterdim ama zaten beyazladı 😂 0 0 Yorumla
MelekYüceel Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Renk geçişlerinin güzel durmasını ve canlı bir renk olmasını dilerdim 0 0 Yorumla
savaşhaktan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Benim dileim boya isini yap baskada biseyv yapma demek olurdu 0 0 Yorumla
lynn86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl saclarimda hicbir zaman turuncunun tonlarini gormeyeyim yeter bana :)) 0 0 Yorumla
lifemanager Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl gri boya ya net 2008den beri yaptırmak istiyorum hâlâ yaptıramadım 0 0 Yorumla
okyanuslarca Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Saçlarımı boyatmıyorum lakin boyatsaydım saçlarımı sertleştirmemesini isterdim. 🙏🏻 0 0 Yorumla
Asmha Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kızıl renk ilgimi çekiyor bu aralar. Denerim yakın zamanda sanırım 0 0 Yorumla
Zelişdiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Şaçlarıma besleyici özellik ve dolgunluk vermesini isterdim 0 0 Yorumla
Üşeniğiimm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Parlak dolgun ve sağlıklı saçlarım olsun ışıl ışıl göz kamaştırsın. 0 0 Yorumla
Selinyıldırım67 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Mor harika olabilirdi çok canlı görüneceğine eminim. 0 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Yıpratmayan saçı canlı tutarak rengi tam istenilen tonda veren bir boya isterdim 0 0 Yorumla
DENİZve Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Değişik renkleri ve modelleri deniyorum yakışmayan henüz olmadı 0 0 Yorumla
laraistaken Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl hep ilk boyadığım andaki yumuşaklıkta kalmasını dilerdim... 0 0 Yorumla
Birgaripzenginpala Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Kalıcı, canlı, parlak ve yumuşak #İstediğinRenk #İstediğinSen 0 0 Yorumla
clavicula17 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Akmamasini dilerdim akacak diye boya hiç sürmüyorum saçıma 😬 0 0 Yorumla
nicksizbirisiiğ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Açık kahveeeee çok seviyorum böyle kahve köpüğü givi 0 0 Yorumla
atakhel Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Saçlarımın renginden gayet memnunum değiştirmeye gerek yok hiç 0 0 Yorumla
uurkar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Erkek için çok seçenek yok ama biraz daha açık tonlar isterdim. 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Kedi tüyü gibi benim saçlar hiçbişey işe yaramaz 😂 0 0 Yorumla
Amortentiaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl daha kalıcı olmasını daha ilk yıkayışta çoğu akıyor gidiyor 0 0 Yorumla
İdiiillll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 77% +1 yıl Boyadıktan bir süre sonra akarken saçımı taş gibi yapmamasını dilerdim 0 0 Yorumla
Nickimi_naj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Lütfen standart siyah olsun artık saçlarım ya yaşlandım yarısı beyazladı 0 0 Yorumla
Mrs_elibon Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Doğal gibi duracak kalıcı akmayacak turuncu saçlar🥺🥺😭😭 0 0 Yorumla
Güyaüye Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl En güzel renk doğal rengi. Yine de illa boyatirsaniz da lütfen dipboyanizi geçirmeyin :) 0 0 Yorumla
Rüzgarraaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Ben saç rengimden memnunum niye yılbaşı geldi diye saçlarımı boyatacam 0 0 Yorumla
melisyildiz96 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Hayalimdeki doğal bebek sarısını saçlarımı yakmadan ve yıpratmadan bana vermesini dilerdim. 0 0 Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl Keyifli bir tanıtım yazısı olmuş, bir erkek olarak kendi rengi iyidir diyorum:) 0 0 Yorumla
mahmut7468 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Bazen kadınlarda kısa saçlı mavi renk harika duruyor 0 0 Yorumla
Zünübe Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Daha kırmızı veyahut tarçın tonlarına dönmek istiyorum 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Anında soğuk sarı saçlarım olsun isterdim 🤭 #İstediğinRenk #İstediğinSen 0 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Saçıma tam olarak istediğim rengi vermesini dilerdim. 0 0 Yorumla
Pleurer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Anında turuncu saç isterdim ya da neon renkler gece parlayan falan 0 0 Yorumla
MarisaRosa24 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 82% +1 yıl Çabuk akmayan ve parlak bakır kızılı renginin geliştirilmesini isterdim 0 0 Yorumla
AdanaLiii_ks Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Her zaman tercihim siyah🤩 bu arada bir kaç tane stokladım palette saç boyasını😉 0 0 Yorumla
MhmetMhmet Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Saçım da beyazlıklar başladı onu giderecek bişeyler lazım 0 0 Yorumla
yunusssa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Hiç saç rengi değiştirmeyi denemedim acaba güzel olurmuydu 0 0 Yorumla
Bittimb5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Renk olarak kızıl istiyorum ama korkuyorum böyle kaldım yine. 0 0 Yorumla
psikolojiokuyankız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Kızıl kahve dilerdim muhtemelen ya da çikolata kahve. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Tek başıma ya canlı bi pembe veya su mavısı bi saç renge sahip olmak. Mor denedim olmadı. 😕
Keşke rengi matlaşmasa, solmasa ve hep parlak kalsa...
Kızıl çok itici bi renk ve lütfen yakışan yapsın teşekkürler
Daha oncekirmiziya boyamıştım ama çok kötü olmuştu bu sefer tekrar denemek istiyorum
Saçlarımı uzamasını dökülmeyi durdurmasını dilerdim 😍
Alırken olduğunu düşündüğüm renk olmasını dilerdim...
Hayatımın geri kalanını çok güzel sağlıklı mutlu huzurlu geçirmek isterdim
Asla boyatmam. Doğal renk en iyisi. Zarar vermeyin sizde
Saç boyam yok. Olsa bile kendisinden dilekler dileyecek kadar muhattap olmazdım
Saç rengimden memnunum ve değiştirmeyi de hiç düşünmedim
Saçlarımı rengarenk boyatmaya bayılırım. Gökküşağı gibi çok güzel bence🥰
Saçlarımın dokulmemesini daha canli olmasini isterdim
bilmem hiç boyatmadım saçımı ama bi mor denemek isterim
saçım kendi kendine boyanıyor, siyahtan beyaza dönüyor evet.
Akmayan, doğal duran, açık küllü kumral bir renk isterdim🥳
Saçlarıma zarar vermemesini zaman gectikçede aynı kalmasını
aldıgım ve kullandıgım sac boyasının saç uçlarıma ve saçlarıma zarar vermemesini dilerdim
palette pure color ile canlı ve kalıcı renkler 💇🏻♀️😂😁
Saçlarım kızıl ve bu yüzden akmamasını dilerdim 😂 biliyorum bu mümkün değil ama 🤣
Boyamayın saçlarınızı bırakın kendi renginde kalsın.
istediklerimin olmasini dilerdim umarim kavusabilirim
Ben doğallıktan yanayım şimdilik böyle bir şey düşünmüyorum 😎👍
Beyaz bir saçım olsun isterdim ama zaten beyazladı 😂
Renk geçişlerinin güzel durmasını ve canlı bir renk olmasını dilerdim
Benim dileim boya isini yap baskada biseyv yapma demek olurdu
saclarimda hicbir zaman turuncunun tonlarini gormeyeyim yeter bana :))
gri boya ya net 2008den beri yaptırmak istiyorum hâlâ yaptıramadım
Saçlarımı boyatmıyorum lakin boyatsaydım saçlarımı sertleştirmemesini isterdim. 🙏🏻
Kızıl renk ilgimi çekiyor bu aralar. Denerim yakın zamanda sanırım
Şaçlarıma besleyici özellik ve dolgunluk vermesini isterdim
Parlak dolgun ve sağlıklı saçlarım olsun ışıl ışıl göz kamaştırsın.
Mor harika olabilirdi çok canlı görüneceğine eminim.
Yıpratmayan saçı canlı tutarak rengi tam istenilen tonda veren bir boya isterdim
Değişik renkleri ve modelleri deniyorum yakışmayan henüz olmadı
hep ilk boyadığım andaki yumuşaklıkta kalmasını dilerdim...
Kalıcı, canlı, parlak ve yumuşak #İstediğinRenk #İstediğinSen
Akmamasini dilerdim akacak diye boya hiç sürmüyorum saçıma 😬
Açık kahveeeee çok seviyorum böyle kahve köpüğü givi
Saçlarımın renginden gayet memnunum değiştirmeye gerek yok hiç
Erkek için çok seçenek yok ama biraz daha açık tonlar isterdim.
Kedi tüyü gibi benim saçlar hiçbişey işe yaramaz 😂
daha kalıcı olmasını daha ilk yıkayışta çoğu akıyor gidiyor
Boyadıktan bir süre sonra akarken saçımı taş gibi yapmamasını dilerdim
Lütfen standart siyah olsun artık saçlarım ya yaşlandım yarısı beyazladı
Doğal gibi duracak kalıcı akmayacak turuncu saçlar🥺🥺😭😭
En güzel renk doğal rengi. Yine de illa boyatirsaniz da lütfen dipboyanizi geçirmeyin :)
Ben saç rengimden memnunum niye yılbaşı geldi diye saçlarımı boyatacam
Hayalimdeki doğal bebek sarısını saçlarımı yakmadan ve yıpratmadan bana vermesini dilerdim.
Keyifli bir tanıtım yazısı olmuş, bir erkek olarak kendi rengi iyidir diyorum:)
Bazen kadınlarda kısa saçlı mavi renk harika duruyor
Daha kırmızı veyahut tarçın tonlarına dönmek istiyorum
Anında soğuk sarı saçlarım olsun isterdim 🤭 #İstediğinRenk #İstediğinSen
Saçıma tam olarak istediğim rengi vermesini dilerdim.
Anında turuncu saç isterdim ya da neon renkler gece parlayan falan
Çabuk akmayan ve parlak bakır kızılı renginin geliştirilmesini isterdim
Her zaman tercihim siyah🤩 bu arada bir kaç tane stokladım palette saç boyasını😉
Saçım da beyazlıklar başladı onu giderecek bişeyler lazım
Hiç saç rengi değiştirmeyi denemedim acaba güzel olurmuydu
Renk olarak kızıl istiyorum ama korkuyorum böyle kaldım yine.
Kızıl kahve dilerdim muhtemelen ya da çikolata kahve.