Saç Bakım “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? (Sayfa 8) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6533 “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
HacıHüsrev46 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Arayan bulur mevlasını da saç rengini de 0 0 Yorumla
Sevmekzorundayim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Deneyerek bulurum denemek güzeldir 0 0 Yorumla
dirtypicture2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Keşke erkekler için de ürünleri olsa 0 0 Yorumla
eceözmen Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl cok guzel renk evet denedım uyguladım memenunum 0 0 Yorumla
3popkek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Allah aşkına esmer kızlar açık renkleri denemesin 0 0 Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Güzel bir uygulama imiş denemek lazım. 0 0 Yorumla
yaprak_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Bir türlü bulamıyorum kendime yakışan rengi 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl aslında insana en iyi yakışan kendi saç rengidir 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl iyi bir paylaşım, emeğine sağlık. 0 0 Yorumla
redkitintabancası Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Mükemmel saç rengi, boyatarak bulunur. 0 0 Yorumla
Konçuyy555 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Bakır tonları bu mevsime çokk yakışıyor 0 0 Yorumla
ӄıʀçɨƈɛӄ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Sarı rengini güzel buluyorum ben bal köpüğü. 0 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Doğallıktan yanayım boya bana göre değil 0 0 Yorumla
Borsaci1455 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Güzel bilgilendirme için teşekkürler. 0 0 Yorumla
tambirkolik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Deneyelim bakalım... Teşekkür ederiz :) 0 0 Yorumla
Siyaah_Beyaaz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Saçlarımı bal kahvesi rengine boyamayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Uslannmaz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Mükemmel saç rengi insanın doğal saç rengidir :) 0 0 Yorumla
Dünyadanbirigibi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Siyah saç iyidir herzaman beğenilir. 0 0 Yorumla
papatyacan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl yakışırsa hepsi güzel yani 0 1 Yorumla Ressam0606 +1 yıl Aynen kanka Yorumla
sεмραтιк_вεү Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Tabiki herzaman bakım ve doğru şampuan kullanarak 0 0 Yorumla
nonick34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Benim favorim simsiyah ve dümdüz saçlar 0 0 Yorumla
Abidikgubidikss Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Bence cilt tonu önemli ona göre seçmek gerekir. 0 0 Yorumla
dubalarındubası Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Ben schwarzkopf u denemek istiyorum. 0 0 Yorumla
TunçTuna Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 71% +1 yıl Güneşe çıkın, doğal olarak açılsın, çok daha iyi. 0 0 Yorumla
delışaır35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Saçlarını sıfıra vur ve bu dersten kurtul 🤪 0 0 Yorumla
ebrarbatın Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl ben hep saçlarım mavi olsun istiyorumm :) 0 0 Yorumla
Duyhayden Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Baya iyi ama ben doğallıktan yanayım daha çok... 0 0 Yorumla
bilmezdimm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Saç rengimi Deneyerek bulurum canısıI. 0 0 Yorumla
Kendinibilmeyenkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Mükemmel saç rengi kendi saç rengim😎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
Arayan bulur mevlasını da saç rengini de
Deneyerek bulurum denemek güzeldir
iyi anlatım olmuş 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Denemiştimmm ben de beğenmiştim
Keşke erkekler için de ürünleri olsa
cok guzel renk evet denedım uyguladım memenunum
Allah aşkına esmer kızlar açık renkleri denemesin
Güzel bir uygulama imiş denemek lazım.
Emeğinize sağlık.. güzel :))
Bir türlü bulamıyorum kendime yakışan rengi
güzelmiş🙏🙏🙏👍👍👍 ellerine sağlık
aslında insana en iyi yakışan kendi saç rengidir
Benim için zor değil kanka 😂
Esmer olduğum için seçeneğim çok az
iyi bir paylaşım, emeğine sağlık.
Mükemmel saç rengi, boyatarak bulunur.
Güzel paylaşım için teşekkürler 👍
Bakır tonları bu mevsime çokk yakışıyor
Ben buldum bile 😂😂😂😂💕
Kız milletinin işide zor yalnız 😃
Sarı rengini güzel buluyorum ben bal köpüğü.
Doğallıktan yanayım boya bana göre değil
O iş orada sanat ta kalmaz..
Deneyerek sjsjsjdjdjsjjsjsjajaksmskös
Mükemmel saç rengi kendi saçım
Güzel bilgilendirme için teşekkürler.
Çok iyi beyendim sevdiğim renk
Doğal tonlar favorim güzel hoş kahveler✅
Siyah her zaman favori rengim
Kahve tonları iyi şimdilik
ten rengine uyan renkler seç meliyiz
Deneyelim bakalım... Teşekkür ederiz :)
Saçlarımı bal kahvesi rengine boyamayı düşünüyorum
Harikaymış. Kesinlikle denenir 😍🎉,☺️
Mükemmel saç rengi insanın doğal saç rengidir :)
Siyah saç iyidir herzaman beğenilir.
yakışırsa hepsi güzel yani
Aynen kanka
Doğal saç rengi iyidir her zaman
Tabiki herzaman bakım ve doğru şampuan kullanarak
Deneme yanılma yoluyla bulurum.
Benim favorim simsiyah ve dümdüz saçlar
Sadelikten yanayım her zaman
Bence cilt tonu önemli ona göre seçmek gerekir.
benim ideal saç rengim var
En güzel renk sarı lacivert tabiki. 💛💙
Doğal saç rengi her zaman iyidir
Harikaa
Teşekkürler
🙌🙌🙌
Bir ben mi başarılı olamadım
Ben schwarzkopf u denemek istiyorum.
Güneşe çıkın, doğal olarak açılsın, çok daha iyi.
Kuaförümle hemen görüşecem
Hemen denemem gerekiyor 😄❤️❤️
Saçlarını sıfıra vur ve bu dersten kurtul 🤪
Bana yakışanı uygularım kafaya takmam
ben hep saçlarım mavi olsun istiyorumm :)
Güzel bir yazı olmuş teşekkürler
Baya iyi ama ben doğallıktan yanayım daha çok...
Vay beee neler var hayatta
Saç rengimi Deneyerek bulurum canısı
I.
Mükemmel saç rengi kendi saç rengim😎