Saç Bakım “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? (Sayfa 9) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6533 “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
uumtşşş Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 60% +1 yıl Ten rengimle uyumlu tonları tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Salçakum Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl mükemmel saç rengi deneye deneye bulunur bence 0 0 Yorumla
Jokerrr_33 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl değiştirmeyi düşünsem tavsiyelerinize uyarım 0 0 Yorumla
BackEagle Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Akliklari kapatacak daha bir boyaca çıkmadı 0 0 Yorumla
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Harika Bugünlerde tam da ihtiyacım olan şey 0 0 Yorumla
Kravat_takan_adam Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Çok iyi bir anlatım olmuş, tebrik ederim. 0 0 Yorumla
tartarkafasi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl en guzel sac dogal rengindeki sactir bnce 0 0 Yorumla
marcus26 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Choicify’ı bu uygulama ile bulurum çok süper 0 0 Yorumla
Ben-üzümlü-kek Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Harika açıklama ve çok doğru anlatılmış 👍🏻❤️ 0 0 Yorumla
MonstreDeParfum Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Hiç saç rengi gibi bir takıntım olmadı 0 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Ten rengime uygun saç rengini tercih ediyorum 🌺 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl kadınlar için ideal ve güzel bir bence yazısı 0 0 Yorumla
Tysys Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Çok güzel paylaşım olmuş Emeğinize Sağlık 👍 0 0 Yorumla
kyrat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Tabii ki sizin sayenizde, bilgi için teşekkürler. 0 0 Yorumla
StajyerGezginn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Daha önce hiç boyatmamistim şahane bir uygulama 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Hiç boyatmamış biri olarak buna ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Uygulamaya giremedim. Renk, siyah olmalı :) 0 0 Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kendi saç rengim yeter fazlasına gerek yok 0 0 Yorumla
Pufuduk98 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Saçlarımı boyamıyorum kendi rengi güzel zaten :) 0 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Kızıl aşkımdan şaşmam😂❤️❤️ 0 3 Yorumla HUHULAKA +1 yıl Ama saçın kahve gibi Yorumla meyvelisedaaaa +1 yıl @HUHULAKA güneşteyim orda atarım sana dskslldksö Yorumla HUHULAKA +1 yıl At merak ettim xjckxncmcx Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Erkekler için farklı saç boyası var mı acaba 0 0 Yorumla
zemores Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Insallah bende bulurum istediğim saç rengini. 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Eline sağlık güzel olmuş maşallah 0 0 Yorumla
Itwas_zara Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Denemek istediğim o rengi bi gun denicem 0 0 Yorumla
etliekmekKafalıı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Henüz hiç boyamadım. Ton açtırmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
sizofrenpsikologg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Deneyerek bulurum tabiki başka türlü zor 0 0 Yorumla
Merkür_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hiç boyamadim sacimin rengini seviyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
farklı bir tarz olmuş beğendim tabikide
Harikaaa bir uygulama teşekkurler😇
Doğal saçtan vazgeçmeyin.
Ten rengimle uyumlu tonları tercih ediyorum
mükemmel saç rengi deneye deneye bulunur bence
değiştirmeyi düşünsem tavsiyelerinize uyarım
Şu an ki rengimden memnunum
Deneme yanılma yöntemiyle sanırım.
Akliklari kapatacak daha bir boyaca çıkmadı
Boyayarak ya da perukla seçmek.
Harika Bugünlerde tam da ihtiyacım olan şey
Oha tamda aradığımız şey.
Elinize sağlık güzel olmuş.
Saç rengim en güzel halinde bence
Çok iyi bir anlatım olmuş, tebrik ederim.
Siyah tabiki 👍👍😉en güzeli
en guzel sac dogal rengindeki sactir bnce
Deneyimleyerek saç boyalarını
Çok yerinde bir uygulama 👍💐🥰😍
Choicify’ı bu uygulama ile bulurum çok süper
Harika açıklama ve çok doğru anlatılmış 👍🏻❤️
Düz ve siyah saçlar tabiki.
Kızıl bazı kadınlara harika yakışıyor
Saç rengimden memnunum 🌷
Cok guzel cok begendım hosuma gitti
Hiç saç rengi gibi bir takıntım olmadı
Ten rengime uygun saç rengini tercih ediyorum 🌺
Denemekten zarar gelmez :)
kadınlar için ideal ve güzel bir bence yazısı
Kendi saç rengim iyi benim
Çok güzel paylaşım olmuş Emeğinize Sağlık 👍
Tabii ki sizin sayenizde, bilgi için teşekkürler.
Daha önce hiç boyatmamistim şahane bir uygulama
En iyi marka kesinlikle 👍💯
Hiç boyatmamış biri olarak buna ihtiyacım var.
Hic secmedim kendi orjinal rengi
Uygulamaya giremedim.
Renk, siyah olmalı :)
Büyük bir dertten kurtulduk 😅
Kendi saç rengim yeter fazlasına gerek yok
Bence yenilik her zaman iyidir
Saçlarımı boyamıyorum kendi rengi güzel zaten :)
Kızıl aşkımdan şaşmam😂❤️❤️
Ama saçın kahve gibi
@HUHULAKA güneşteyim orda atarım sana dskslldksö
At merak ettim xjckxncmcx
Erkekler için farklı saç boyası var mı acaba
Bence zor değil yenilik her zaman iyidir
Insallah bende bulurum istediğim saç rengini.
Eline sağlık güzel olmuş maşallah
Siyah ve kızıl saçları seviyorum
Denemek istediğim o rengi bi gun denicem
Eline sağlık güzel olmuş cidden.
Henüz hiç boyamadım. Ton açtırmayı düşünüyorum
Cok guzel bilgiler bunlar :)
Deneyerek bulurum tabiki başka türlü zor
Cidden harika bi seymiş ya
Sarı saç her zaman mükemmel durur
Hiç boyamadim sacimin rengini seviyorum.
Doğal olması daha iyi herşey gibi
Güzel olmuş ellerins sağlık
doğal rengimden memnunum 🤷♂️😂
Benim rengim kahve herzaman.
Zooorr çok zooorr bayağı zooorrr