Saç Bakım “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? (Sayfa 7) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6533 “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
RubbieRolePlay Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Saç rengimden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
sanadiyorumsana2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Bana siyah yakismaz ablam ben ombreciyim 0 0 Yorumla
kanatsızmaceracı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Saç boyası benimde bu aralar önemli konumdu 0 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl siyah ince telli kadınlar hep dikkatimi çekmiştir 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Ck zor once acicaksin. Guzel bi uygulama 0 0 Yorumla
WhiteMr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Doğal her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. 😂 0 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Niye bulamayalım gayette yakışanı buluyoruz aaaaa 0 0 Yorumla
aNjeLique07 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Doğal halı en güzeli. Saç renginize oynamayın 😂😂 0 0 Yorumla
tttedb Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Harika bugünlerde tam da ihtiyacım olan şey 0 0 Yorumla
Kizbisusbe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Ay evet doğru rengi bir türlü bulamadım 0 0 Yorumla
SaNa_Ne__KiMe_Ne Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Açık saçlar çok zor tutturmak inanılmaz zor. 0 0 Yorumla
Serra_pink Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kesinlikle saçımı boyatacağım zaman aklıma olacak. 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl Iyiki kadin degilim. Cok alengirli isleriniz var. 0 0 Yorumla
yıkıkinsan13 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Mükemmel sac rengi dogal sac rengindir.. 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Ten ile uyumlu olmak zorunda saç rengi 0 0 Yorumla
IchBin-Buse Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Saç rengimi değiştirmiorum hiç. Doğal 0 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Gayet güzel kolaylık olmuş teşekkürler. 0 0 Yorumla
GizemKirdal Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Ve saçımı maviye boyayıp şirine olurum 😅 0 0 Yorumla
RobiniaEffect Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Erkek adam saç rengini değiştirmez 0 0 Yorumla
Çekicibirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Saçımı hiç boyaması doğal hali daha güzel 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzel uygulamaymış. Teşekkürler. 0 0 Yorumla
burcu2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bulmam, hangi rengi istiyorsam onu yaparım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
saç rengi seçmek çok zor gerçekten
Siyah benim mükemmel saç rengim
Saç rengimi beğeniyorum acıkcası
Saç rengimden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
Bana siyah yakismaz ablam ben ombreciyim
Evet çok zor... ... Aaa as as
Saç boyası benimde bu aralar önemli konumdu
Bukadar kasmaya gerek yok bence
siyah ince telli kadınlar hep dikkatimi çekmiştir
Doğal saç rengimi çok seviyorum
deneyerek renk seçimi yaparım
Çok riskli bir durum cesaret ister :)
Ck zor once acicaksin. Guzel bi uygulama
Doğal her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. 😂
Niye bulamayalım gayette yakışanı buluyoruz aaaaa
Zor değil saç boyamıyorum
Harika bir uygulama sonundaa❤️❤️
Doğal saç rengi en güzeli ☆
Kahve sarı arası renkler tam bana gore
Kaliteli bir kuaför yardımcı olabilir
Güzel paylaşım elinize sağlık.
Aşırı mantıklı bi uygulama yalnız
Guzel ve yararli bilgiler.
Çok faydalı bir uygulama olmuş süper
Doğal olarak çikiyor zaten 😂😂
Doğal halı en güzeli. Saç renginize oynamayın 😂😂
Hayır değil 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
cok iyiymis harika denicem bunu
Harika bugünlerde tam da ihtiyacım olan şey
En iyisi sarı bence. Çok hoş duruyor
Eskilerden taş kına en guzeli
Ay evet doğru rengi bir türlü bulamadım
Saç rengimden memnunum 🎭
Bu çookkk güzelmiş yaa...
Doğal saç renginden yanayım
Açık saçlar çok zor tutturmak inanılmaz zor.
Kesinlikle saçımı boyatacağım zaman aklıma olacak.
Kendine en iyi yakışanı seçerek
Siyah iyidir boyayın gitsin
Faydalı bir uygulama gerçekten
Yararlı bir paylasım tesekkurler
Güzel paylaşkm elineze emeğinize sağlık
Iyiki kadin degilim. Cok alengirli isleriniz var.
Mükemmel sac rengi dogal sac rengindir..
Ten ile uyumlu olmak zorunda saç rengi
Saç rengimi değiştirmiorum hiç. Doğal
Denedim ve güzel uygulama :)
Gayet güzel kolaylık olmuş teşekkürler.
kızılımsı renkler güzeldir
Bu bilgiler çok işime yarayacak :d
sanırım güzel ürüne benziyor
Sarı olurmu acaba merak ettim
Ve saçımı maviye boyayıp şirine olurum 😅
Erkek adam saç rengini değiştirmez
Saçımı hiç boyaması doğal hali daha güzel
çok iyiiiiii bencede.🧡🧡🧡
Güzel uygulamaymış. Teşekkürler.
Bulmam, hangi rengi istiyorsam onu yaparım.
Denemek gerekir ama yorumlar çok güzel
emeğine sağlık güzel olmuş