Saç Bakım “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? (Sayfa 6) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6533 “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
tontispanda Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl sonunda işe yarar bir uygulama, hemen indirip deneyeceğim. teşekkürler 0 0 Yorumla
Svettlana208 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ya bende arkadaşıma önermişdim çok memnun bende artık kullanıyorum 0 0 Yorumla
animeciiyim Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl bana en çok yakışanı bulmak için saçımı fotoshoplarım hangi rengi beğenirsem onu yaparım 0 0 Yorumla
Çakarımm21 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hafid kırlaşmalar başladı, ama boyamayı düşünmüyorum, doğallık iyidir😘 0 0 Yorumla
delinimsenin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Her seçiş bir vazgeçistir. Biz hayatımızdan vazgeçtikten sonra saç rengimizi kaderimız belirler. 0 0 Yorumla
Akortsuzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bulmaya ne lüzum var. Genetik kodlarımda zaten mevcut 0 0 Yorumla
Zeenat Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benim ten rengim fazla acik oldugu icin her renk yakismiyor 0 0 Yorumla
ASLAN-ÇAKICI Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kadını ateşli Seksi gösteren yakışan saç rengi sarı ve kızıl 0 0 Yorumla
Meloagamelo Takip Et Xper 3 Yaş: 68 +1 yıl Takma sac dükkanına git peruklardan dene hangisi çok yakışıyorsa o renge boya sacini 0 0 Yorumla
Sadegullubade Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl En güzel saç kendi doğal saçınızdır kesip boyatıp yipratmayın 0 0 Yorumla
Tanriisayikorusun Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl 120 tl ye saç boyalarimi aldıktan sonra bunu görmem 0 0 Yorumla
Jön23 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kumral saclar çok güzel oluyor açık tenli kızların denemesi gerek 0 0 Yorumla
haydigelgel Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Denemek zorundasın ama ten rengine gidebilecek renkleri 0 0 Yorumla
Meraklıgencoo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Saçımı boyamadım saç rengini beğeniyorum eğer bi gün boyarsam bakacağım 😁🦋 0 0 Yorumla
MrPilot06 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bence bir uzmandan tavsiye alınmalı kuaför vs ben bu rengi istiyorum şu şurengi istiyor vs çok saçma 0 0 Yorumla
Kovaburcuuu Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sarı saçlı mavi gözlüm nerdesin? Diye aranmak isterdim. 0 0 Yorumla
EmreYz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hayal ederek bulurum. Denemeden önce nasıl olacağını düşünebiliyorum 0 0 Yorumla
ADAMSIKILDI Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Erkek olup bir de az saçlıysan renk cok önemli olmuyor 0 0 Yorumla
beyinsansürü Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yüzümü en çok hangi rengin açtığına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
yoksan- Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence insana en güzel yakışan saç rengi kendi doğal saç rengidir, ben doğallıktan yanayim. 0 0 Yorumla
Eskemre2626 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Benim saçlarım orijinal siyah saçlarımı hiç boyatmadim 0 0 Yorumla
mertdr Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saç rengini değiştiren programları kullanırim. hangisi yakışırsa onu söylerim 0 0 Yorumla
uysal39 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Kendi saç rengimi seviyorum. Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık 👍 0 0 Yorumla
ttuanaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bir kez daha saçıma hiçbir rengin uymadığını öğrendim 0 0 Yorumla
Elifbasakkk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Türk kahvesi çok güzel renk benim saç rengim çok beğenerek kullanıyorum 0 0 Yorumla
beton_kafa13 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Denicem. Güzel değişikliklere ihtiyacım var. 1 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Bir bilenden yardim almak en iyi tercihlerden 1 0 Yorumla
esrbksr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl En güzel saç rengi doğal olan saç rengidir 1 0 Yorumla
Gülşen4444 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Renk harikaa bende bu tonlarda istiyorum 😍😍 1 5 Yorumla naifbirisi +1 yıl Aynı ildeyiz sanırım gülşen Yorumla Gülşen4444 +1 yıl Ne yapabilirim ki ! Yorumla naifbirisi +1 yıl Anladım hiç tnışırız diye düşündüm Yorumla 2 yorumu gör Gülşen4444 +1 yıl Gerek yok sağol Yorumla naifbirisi +1 yıl Tamm sende sağol Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Hepsinii müteemadiyen deniyorum😂😂 1 2 Yorumla Qarizma0606 +1 yıl Ara vermeden diyorsun tabi 😊 Yorumla Qarizma0606 +1 yıl Dimi kanka Yorumla
Duygu_su34 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Ben saçlarımı boyamiyorum. ama belki ileride shshf 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Ben kumralım zaten kumral renkler gider bana 0 0 Yorumla
Harleyquinn08 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl En güzel renk insanın kendi saç rengidir 0 0 Yorumla
SessizCiglik_is_gone Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Kızıl renk en iyisi neresi kısa 0 0 Yorumla
sakinolbirazaq Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 72% +1 yıl doğal saçları her zaman tercih ederim 0 0 Yorumla
darkblue000 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Çok güzel tam kadınların ihtiyacı olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
sonunda işe yarar bir uygulama, hemen indirip deneyeceğim. teşekkürler
Ya bende arkadaşıma önermişdim çok memnun bende artık kullanıyorum
bana en çok yakışanı bulmak için saçımı fotoshoplarım hangi rengi beğenirsem onu yaparım
Hafid kırlaşmalar başladı, ama boyamayı düşünmüyorum, doğallık iyidir😘
Her seçiş bir vazgeçistir. Biz hayatımızdan vazgeçtikten sonra saç rengimizi kaderimız belirler.
Bulmaya ne lüzum var. Genetik kodlarımda zaten mevcut
Benim ten rengim fazla acik oldugu icin her renk yakismiyor
Kadını ateşli Seksi gösteren yakışan saç rengi sarı ve kızıl
Takma sac dükkanına git peruklardan dene hangisi çok yakışıyorsa o renge boya sacini
Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır.
En güzel saç kendi doğal saçınızdır kesip boyatıp yipratmayın
120 tl ye saç boyalarimi aldıktan sonra bunu görmem
Kumral saclar çok güzel oluyor açık tenli kızların denemesi gerek
Denemek zorundasın ama ten rengine gidebilecek renkleri
Saçımı boyamadım saç rengini beğeniyorum eğer bi gün boyarsam bakacağım 😁🦋
Bence bir uzmandan tavsiye alınmalı kuaför vs ben bu rengi istiyorum şu şurengi istiyor vs çok saçma
Sarı saçlı mavi gözlüm nerdesin? Diye aranmak isterdim.
Hayal ederek bulurum. Denemeden önce nasıl olacağını düşünebiliyorum
Erkek olup bir de az saçlıysan renk cok önemli olmuyor
Yüzümü en çok hangi rengin açtığına dikkat ediyorum
Bence insana en güzel yakışan saç rengi kendi doğal saç rengidir, ben doğallıktan yanayim.
Benim saçlarım orijinal siyah saçlarımı hiç boyatmadim
Saç rengini değiştiren programları kullanırim. hangisi yakışırsa onu söylerim
Kendi saç rengimi seviyorum. Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık 👍
Bir kez daha saçıma hiçbir rengin uymadığını öğrendim
Türk kahvesi çok güzel renk benim saç rengim çok beğenerek kullanıyorum
En guzeli dogal hali bence
Saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum
Denicem. Güzel değişikliklere ihtiyacım var.
Bir bilenden yardim almak en iyi tercihlerden
En güzel saç rengi doğal olan saç rengidir
Vay be teknoloji ilerlemiş
Denicem bidahakine artık :)
Saç rengimi seviyorum boya çok yapay
Renk harikaa bende bu tonlarda istiyorum 😍😍
Aynı ildeyiz sanırım gülşen
Ne yapabilirim ki !
Anladım hiç tnışırız diye düşündüm
Gerek yok sağol
Tamm sende sağol
Doğal saç rengi bence en güzeli