Saç Bakım “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? (Sayfa 5) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6533 “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
somurtkan_Palyaco Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bence hiç zor değil. Özellikle bir koz için. Çünkü kızlara her türlü renk yakışıyor 0 0 Yorumla
Curlygirly Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Arkadaslar saçı uzun olmayan boyatmasın benden tavsiye. Saçım tiftik oldu... 0 0 Yorumla
avibrahim Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl kumral saç renkleri en güzel saç renkleri kül renkleri aynı zamanda 0 0 Yorumla
samanyolu_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hep sarı denemek istedim bunun sayesinde deneyeceğim😊 0 0 Yorumla
hdmkbr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Şampuanlarinı zaten kullanıyordum ama buna bayıldım 0 0 Yorumla
EnsarMutlu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saç rengi bulmak gibi çabam yok. Doğallıktan yanayım... 0 0 Yorumla
Bilinmezliklrle Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl İkizleri burcu bir kadın olarak uygulamaya bayıldım😍 0 0 Yorumla
Aurora_21 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence boyamamak en iyisi sonrasında çok uğraştırıyor çünkü 0 0 Yorumla
Burakburak0606 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dogallik iyidir hem sagligi korur hemde Insanda en guzel duran sac dogal sactir 0 0 Yorumla
_ebr__ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle evde boyamamayi tavsiye ediyorum. Iyi bir kuaför bulup önce ona danismali. 0 0 Yorumla
elonmaske Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçıma o kadar çok boya sürdüm ki saçımın hangi renk olduğunu bilmiyorum 😄 0 0 Yorumla
Wisdom_Of_Doomed Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Genelde farklılık yaratan renkleri bayanlarda etkileyici buluyorum 0 0 Yorumla
polenlnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çok iyi :) işe yarar..Böyleleri fazla faydalı oluyor. 0 0 Yorumla
sidalburçak0011 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Vay be değişikmiş kızıl yapmak isteyip kötü durmasından korkanlardanım 0 0 Yorumla
TheQueenSNM Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Saç rengine karar veremiyordum tamda ihtiyacım olan şey. 💃💃💃 0 0 Yorumla
TurkicLanguages Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl kına gibi doğal boyaları kullanarak çözüm bulmak mümkün 0 0 Yorumla
illknurx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çok yetenekli bir kuaföre danışmak lazım bu konuda yoksa yanıklar istenmeyen renkler işte 0 0 Yorumla
Seolojist Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Kadın saç rengi sebebiyle gülümsüyorsa mutlu olan erkek olmalıdır. 0 0 Yorumla
acıdostbaldır Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Peruk takarım heralde 😂 bi denerim nasıl oluyor diye 0 0 Yorumla
Mercanımsı22 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gerçekten zor ama palettenin kızıl tonlarını seviyorum 0 0 Yorumla
Aesteris Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Saç boyatan erkek sayısı azdır ben de doğallıktan yanayım 0 0 Yorumla
doganay7722 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saç rengini değiştirmek icin illa kuafore gitmek gerekmiyor 0 0 Yorumla
delikız_232333323 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Cidden çok zor saç rengimizi bulmak, arayab buluyor işte jsjsk 0 0 Yorumla
bora5866 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Saçımı boyatmak için kuaföre gitmek şartmi evde boyatsak ne olur sanki 0 0 Yorumla
agustosböcügü Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Deneme yanılma yoluyla, fikir ala ala beğeni toplaya toplaya 0 0 Yorumla
ӄıʀƈiƈӄ Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Mükemmel saç rengimi boyamadan bilemem botamam gerekli. 0 0 Yorumla
birispermeçet Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Doğal zaten en uygun renktir. Daha ne uğraşırsınız kızlar. 0 0 Yorumla
TorontoBilgi Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl saç doğal renginde bırakılmalı, boyaya karşıyız. :D 0 0 Yorumla
zynpuwu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çılgın gibi denerim sebepsiz çok hoşuma gidiyo bu :) 0 0 Yorumla
Livelove001 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben secmiyorum. 14 yasimdan beri siyaha boyuyodum. Son 1 aydir koyu kahve. Hastasiyim 0 0 Yorumla
mumay12344 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Benim saçım siyah boyatmak istiyorum kalin saç telim olduğu için bana yakışacağını sanmiyorum 0 0 Yorumla
AlieNur Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tam zamanında karşıma çıktı😍güzel uygulama çok sevdim 0 0 Yorumla
lacasedepapel84 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Saç rengini seçmek zor. En azından seçtikten sonra geri dönüş zor 0 0 Yorumla
tahaaaa123 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ya ben kendime yakışır mı yakışmazmi bilmediğim için yaptirmiyirum 0 0 Yorumla
platonist Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben her zaman orjinallikten yanayım, ama tabi zevkiniz nasılsa öyle olun 0 0 Yorumla
By_Hoby Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Denemeden anlayamayız. sac boyası uygulama yapıldıktan sonra belli olur 0 0 Yorumla
glockblack Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kızlar için erkek görüsü söyleyeyim kızıl ya da sarı 0 0 Yorumla
xurbex Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Saclarimi artik boyamamaya karar verdim. Dogalliktan yanayim. 0 0 Yorumla
hotlolita Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Markete gider ve bir adet schwarzkopf siyah boya alırım 0 0 Yorumla
iamekici Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl En mükemmel saç rengi doğal saç rengi tabiki herkesin bakış açısı farklidir 0 0 Yorumla
Öᴢᴇʟiᴍ Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Sarı saç rengini güzel buluyorum bal köpüğü rengini. 0 0 Yorumla
tehlike67398 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Deneyerekk başka türlüsü zor ya bence tek tek denersin 0 0 Yorumla
enervatedpersona Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl ilginçmiş ama paşa gönlüm sürekli saç yakmak istiyor 0 0 Yorumla
heart_mixer Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Güzel uygulamada bu güne kadar saçıma boya değmedi sanırım boyatmamda... 0 0 Yorumla
LasttOnee Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ten rengime yakısını belirliyorum sonrası geliyor zaten 0 0 Yorumla
Mutsuz1111111 Takip Et Xper 2 Yaş: 50 +1 yıl Kahve tonları candirr ama çevrem sarı tonlarını yakistirir 0 0 Yorumla
AꓭƆꓷƎŦӘ85 Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Şahane bir uygulamaymış. Ben hep koyu renkler tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
fenakizan Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Ten rengine gore secilecek ve dogal gunes isigi altinda gorunen renk tercih edilmeli 0 0 Yorumla
fısıldayankuğu Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saç rengini seçmekde en etkili şey ten rengi ve göz rengidir bence 0 0 Yorumla
renklikedii25 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl En zorlandığım konulardan birisi bana hangu saç rengi gider 🙈 0 0 Yorumla
şuşuyaa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl yüzüme yakışan rengi merak ediyordum. Karşıma çıktı 0 0 Yorumla
gamzelihatun00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Güzelmiş beğendim ama cilt alt tonu da önemli tabi 😊 0 0 Yorumla
woozie Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Benim icin en sacma ve en zorlandıgım konulardandır kendisi tesekkür ederim 0 0 Yorumla
Geceninsuskunu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Esmer saçları seviyormusunuz? ben sarışın sevmiyorum 0 0 Yorumla
deliedenpsikoloog Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Boya bulmak değil de iyi kuaför bulmak o kadar büyük bir sorun ki... 0 0 Yorumla
Samatra_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kaş renginize uyumlu boyayın sonra kibrit gibi dolanıyonuz 0 0 Yorumla
ByGorkem07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl En güzeli kişinin kendine uygun gördüğü saç rengidir 0 0 Yorumla
Pandaperest Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Deneye deneye buluyorum ya :) genelde berbat oluyo aktığı dönemlerde ama olsun :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
Bence hiç zor değil. Özellikle bir koz için. Çünkü kızlara her türlü renk yakışıyor
Arkadaslar saçı uzun olmayan boyatmasın benden tavsiye. Saçım tiftik oldu...
kumral saç renkleri en güzel saç renkleri kül renkleri aynı zamanda
Hep sarı denemek istedim bunun sayesinde deneyeceğim😊
Şampuanlarinı zaten kullanıyordum ama buna bayıldım
Saç rengi bulmak gibi çabam yok. Doğallıktan yanayım...
İkizleri burcu bir kadın olarak uygulamaya bayıldım😍
Bence boyamamak en iyisi sonrasında çok uğraştırıyor çünkü
Dogallik iyidir hem sagligi korur hemde
Insanda en guzel duran sac dogal sactir
Kesinlikle evde boyamamayi tavsiye ediyorum. Iyi bir kuaför bulup önce ona danismali.
Saçıma o kadar çok boya sürdüm ki saçımın hangi renk olduğunu bilmiyorum 😄
Genelde farklılık yaratan renkleri bayanlarda etkileyici buluyorum
Çok iyi :) işe yarar..
Böyleleri fazla faydalı oluyor.
Vay be değişikmiş kızıl yapmak isteyip kötü durmasından korkanlardanım
Saç rengine karar veremiyordum tamda ihtiyacım olan şey. 💃💃💃
kına gibi doğal boyaları kullanarak çözüm bulmak mümkün
Çok yetenekli bir kuaföre danışmak lazım bu konuda yoksa yanıklar istenmeyen renkler işte
Kadın saç rengi sebebiyle gülümsüyorsa mutlu olan erkek olmalıdır.
Peruk takarım heralde 😂 bi denerim nasıl oluyor diye
Gerçekten zor ama palettenin kızıl tonlarını seviyorum
Saç boyatan erkek sayısı azdır ben de doğallıktan yanayım
Saç rengini değiştirmek icin illa kuafore gitmek gerekmiyor
Cidden çok zor saç rengimizi bulmak, arayab buluyor işte jsjsk
Saçımı boyatmak için kuaföre gitmek şartmi evde boyatsak ne olur sanki
Deneme yanılma yoluyla, fikir ala ala beğeni toplaya toplaya
Mükemmel saç rengimi boyamadan bilemem botamam gerekli.
Doğal zaten en uygun renktir. Daha ne uğraşırsınız kızlar.
en müq saç rengi doğal saçlarımızın rengidir
saç doğal renginde bırakılmalı, boyaya karşıyız. :D
Çılgın gibi denerim sebepsiz çok hoşuma gidiyo bu :)
Ben secmiyorum. 14 yasimdan beri siyaha boyuyodum. Son 1 aydir koyu kahve. Hastasiyim
Benim saçım siyah boyatmak istiyorum kalin saç telim olduğu için bana yakışacağını sanmiyorum
Tam zamanında karşıma çıktı😍güzel uygulama çok sevdim
Saç rengini seçmek zor. En azından seçtikten sonra geri dönüş zor
Ya ben kendime yakışır mı yakışmazmi bilmediğim için yaptirmiyirum
Ben her zaman orjinallikten yanayım, ama tabi zevkiniz nasılsa öyle olun
Denemeden anlayamayız. sac boyası uygulama yapıldıktan sonra belli olur
Kızlar için erkek görüsü söyleyeyim kızıl ya da sarı
Saclarimi artik boyamamaya karar verdim. Dogalliktan yanayim.
Markete gider ve bir adet schwarzkopf siyah boya alırım
En mükemmel saç rengi doğal saç rengi tabiki herkesin bakış açısı farklidir
Sarı saç rengini güzel buluyorum bal köpüğü rengini.
Deneyerekk başka türlüsü zor ya bence tek tek denersin
ilginçmiş ama paşa gönlüm sürekli saç yakmak istiyor
Güzel uygulamada bu güne kadar saçıma boya değmedi sanırım boyatmamda...
Ten rengime yakısını belirliyorum sonrası geliyor zaten
Kahve tonları candirr ama çevrem sarı tonlarını yakistirir
Şahane bir uygulamaymış. Ben hep koyu renkler tercih ediyorum.
Ten rengine gore secilecek ve dogal gunes isigi altinda gorunen renk tercih edilmeli
Saç rengini seçmekde en etkili şey ten rengi ve göz rengidir bence
En zorlandığım konulardan birisi bana hangu saç rengi gider 🙈
yüzüme yakışan rengi merak ediyordum. Karşıma çıktı
Güzelmiş beğendim ama cilt alt tonu da önemli tabi 😊
Benim icin en sacma ve en zorlandıgım konulardandır kendisi tesekkür ederim
Esmer saçları seviyormusunuz? ben sarışın sevmiyorum
Şahane bişey🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Boya bulmak değil de iyi kuaför bulmak o kadar büyük bir sorun ki...
Kaş renginize uyumlu boyayın sonra kibrit gibi dolanıyonuz
En güzeli kişinin kendine uygun gördüğü saç rengidir
Deneye deneye buluyorum ya :) genelde berbat oluyo aktığı dönemlerde ama olsun :)