Ben kış ve sonbaharın ortası bi kızım kış kızı sarı kumral vb. Tonlar kullanır ama sonbahar ise kızıl tonlarda kullanır peki siz hangi mevsimin kadınısınız?
Kızlar :)) mükemmel saç renginizi en sevdiģiniz şeylere göre bulursunuz mesela meyve yemeyi çok ama çok seviyorsanız muhtemelen en sevdiğiniz renkteki meyveleri seviyorsunuzdur.
Tabikide ten rengine göre seçilmeli. Biz beyat enliler biraz daha şanslıyız bu konuda her renk yakışıyor cildimize esmerler biraz zorlanıyor. Onlara bol şans diliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
Sahane bir uygulama bende acaba hangi renk daha iyi duracak
Emzirdigim için muallâktayım yoksa hemen boyamak istiyorum 🤦♀️
Bence göreceli bir şey, yani kimin baktığı nasıl baktığı önemli..
Denemek lazım saçımın renginden sıkıldım
Çok yaratıcı bir fikir teşekkür ederiz.
Ben kış ve sonbaharın ortası bi kızım kış kızı sarı kumral vb. Tonlar kullanır ama sonbahar ise kızıl tonlarda kullanır peki siz hangi mevsimin kadınısınız?
Kızlar :)) mükemmel saç renginizi en sevdiģiniz şeylere göre bulursunuz mesela meyve yemeyi çok ama çok seviyorsanız muhtemelen en sevdiğiniz renkteki meyveleri seviyorsunuzdur.
Tabikide ten rengine göre seçilmeli. Biz beyat enliler biraz daha şanslıyız bu konuda her renk yakışıyor cildimize esmerler biraz zorlanıyor. Onlara bol şans diliyorum.
En güzel renk doğal kendi rengi, kimyasala bence hiç gerek yok
Giydiğim kıyafetlere göre saçım ilham veriyor sanki
Erkeklerin çok aşırı takıntılı olmadıkları bi konu :) ama yinede güzel olmuş
Cilt rengi ile uyumlu olan saç rengi en güzel renktir
ben kendi saç rengimin bana en çok yakıştığını düşünüyorum bu yüzden hiç öyle bi düşünceye kelkışmadım nası bulunur onuda bilmioim valla
Yazın denizde açılan saçlae kadar şahane bir renk yok
Bence zor değil insan kendisine yakışanı zaten ilk bakışta anlayabilir.
Saçlarım mavi ve açık tenliyim ben çok yakıştığını düşünüyorum :)
Bir şarkı var “kan ve gül”
bunu şöyle uyarlıyalım; “saç ve ten”
:)
Pembe kizil mavi yapan guzel oluyo
#Emirhancankir1
Doğallıktan vazgeçmeyin, en iyisi doğal renk saçlar.
Koyu kahveden platin sarıya dönmek isteyince error verdi uygulama ama çok yardımcı olur bu valla iyi yapmışlar basit güzel bı uygulama ❤️
En çok sevilen saç rekleri kumral, sarışın, kahverengidir. Herkese çok yakışır hele özellikle kızlara.
Evde denemeyin arkadaşlar kıyın paraya koaföre gidin emin olun evde masraftan kaçıyorsunuz daha sonra düzeltirken daha çok masraf ediyorsunuz😂
Benim saçım kestane rengi ama bayanlar da daha sık gözüküyor ama saç boyamada erkekler saçı da canlı gözüküyor önemli olan doğru boyayı bulmakta
vallahi hiç öyle problem olmadı kızlara bazen acıyorum çok şeyle uğraşıyorlar ya ama uğraştıklarını da değiyor çok güzel oluyor 😀😀
Ben bNa yakisan sac rengini peruk takarak buluyor um yani yuzume tenime otrusunu durusundan anlar insan tarzini yansıtır ufak şeyler...
Pinterest de çok güzel saçlar var ama hangi rengi yapsam karar veremiyorum mavi mi yeşil mi kırmızı mı mor mu ayyy çok zor
Valla allahın yarattığı renk en iyisidir seçmek için uğraşmıyorum, allah böyle yarattıysa bi bikdiği vardır demekki.
Mükemmel sac rengiminin kendi sac rengim olduğunu düşünüyorum
.
Ilerleyen yıllarda belki 30 undan sonra boyayabilirim
Göz renginize Yüz hatlarınıza ten rengine göre en uygun renk seçilmelidir mümkün olduğunca doğallıkdan uzaklaşılmamalıdır
Cilt alt tonuna bakılarak ideal saç rengi bulunabilir. Sıcak ve soğuk olarak iki tip cilt alt tonu vardır.
Markanızın sıvı saç kremleri mükemmel kesinlikle alın saçlarım ölmüştü sonradan bu saç kremi sayesinde saçlarım tekrar düzeldi
Allahın verdiği zaten mükemmeldir
Genellikle deneyerek. Evet bu bir kumar gibi gelebilir ama renkleri denemeden nasıl olacağını bilemeyiz
https://images.app.goo.gl/LwuZc1i47gsPwHdTA ☺️
Deneme yanılma yöntemini kullanalım dicem ama sonunda saçsız kalmak da var
Ten faln önemli değil abi kendini nasıl be hangi renk saçla güzel görüyosan öyle güzelsindir zaten
saç rengini değiştiren uygulamalar var beğendiğim renkleri önce orada deniyorum
Hepsini tek tek dene zamanla hangisi yakışıyor anlar ve hep onu kullanırsın
Doğal rengde kalmasını tercih ederim genelde. Nadiren saç rengi kulkanırım.
harika deneyeceğim bende Göz rengine ve ten rengine göre secilmeli.
Saçım siyah kahverengi ya da kızıl olmasını isterdim
Goz ve ten rengine gore bence. Sacimi boyatmayi dusunmem.
Sarı ombre en çok yakışan renk bana 💜ama çabuk akıyor yenilemek gerekiyor
Genelde istediğim her rengi denerim ama yinede yararlı bi uygulama
İstediğim her rengi denediğim için benim için sorun yok
Doğal renginden uzaklaşmamayı tercih ederim. Ten rengime uyan renktir çünkü
biraz denemek lazım yakışan bir rengi anca öyle bulursun ama saçlarında yıpranır
schwazkopf devamlı kullandıgım bir marka zaten deneyimlerimi yazıcam. size
Her bir boyayı saçının bir yerine sürerdim bakardım hangisi guzel se onu boyardım
Mükemmel saç rengi platin sarısıdır. Bulmam... Direkt nokta atışı yaparım.
Doğal her zaman iyidir boyatmayın gacılar 💆♀️👍🏻
Bence en güzel saç rengi kendi doğal saç rengindir.
Mükemmel saç rengi olmaz. Kendinize yakışan saç rengi olur.
Icinden geleni yapmak en onemlisi olan yapma ani kararlar ver
Saç uygulamasını indir dene üstünde istediğin renkleri 😂
Çok da zor değil aslında. En yakışanı zaten doğal olanı
Beyaz tenliysen açık kahve rengi esmersen siyah ı tercih et 👌
tabikide kufarönu sor ve al ve evde yap bu kadar basit ya da deneyerek de bulabilin
Güzelmiş gerçekten artık risk almadan yapabiliriz 😁
farklı renkler denemek istiyorum ama boyatmaya korkuyorum