Açıkçası ten rengine göre saç rengi belirlenmeli bence atıyorum oldukça esmerim sırf sarı rengi seviyorum diye saçımı sarıya boyatamam 😒 hayatım boyunca boyayla hiç işim olmadı doğallıktan yanayım her zaman 🤞
Hadi bana yardımcı olun gözlerim bal köpüğü rengi saçlarım doğal kumral ben boyadım birkaç renk şu an küllü kumral kaşlarım doğal siyah ama siyah yapsam saçımı kaba olur mu diye kararsızım, bana saç rengi önerin
Açıkçası saç boyası konusunda pek cesaretli değilim ama bence kesinlikle en en önemlisi ten ve gerçek saç rengi, benim görüşüm kendi has şüsaç renginizden çok uzağa gitmemeniz aksi taktirde pişmanlıklar yaşarsınız.
Bence insan ten ve göz rengine yakışan bir renk seçmeli saçları adına tenini kapatmayan teninin o al benisini yok saymayan ışıltısına ışıltı katacak daha da açacak bir şeyler olmalı aynı zamanda gözlerine de canlılık katmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
Paintten yapardım daha mantıklı fikri olan varsa söylesin 😀
En güzel ve doğal benımkı ''ten'' rengı herkese tavsıye ederım :)
Genelde ombre yaptirirm belirli bir saç rengim yok aslında
Çok beğendim harika bir şey bu olacak şey değil valla
Denemek lazım🤔🤷♀️ saç rengimi uzun zamandır değiştirmiyordum
Harika bayıldım kızılda kararsızdım ama yakışıyormuş😍
Çok işime yarıyacak ❤ sürekli renk değişen birisi olarak
Güzel bir uygulama. Bakalım bana hangi saç rengi uygun
Beyazlarım çıkana kadar doğal saça devam boyalı saçlarda güzel duruyor ama sürekli bakım şart.
Güzel bence ellerine saglikkk 🐥🔪
#Miyupotisenibegendi
kafanda bi hayal edersin ya da telefondan shoplarsın :d
Resmi kurumda olmasam cok abes olmaması sartiyla ilginç bir renge boyamak isterdim
Saç rengimi çok sevmeme rağmen aklımı çeliyosun Schwarzkopf 😍
Benim için zor diye birşey yoktur. Canım istediği her an saç değişikliğine giderim.
Eskiden keske sarı saçlı olsaymışım diye düşünürdüm
Kızların ihtiyacı olan her şeyi biliyorsun sen Schwarzkopf.
Boyamayı tercih etmediğim için zorlandığım bir konu değil..
Bana en yakışan renk açık küllü kumral zaten kullandığım bir renkti bayılıyorum bu renge
Yaz aylarında güneş yemiş halini. 0 boya! Yakalamışım mis gibi kızılı. Bozar mıyım?
Photoshop sağolsun :d bi hallediyorux sonra pat kuaför
Bence boyaya gerek yok. Doğal saç renginizle mutlu olmasını öğrenin
Bir yerden duymuştum insana en çok yakışan saç rengi 3-5 yaş arasındaki saç rengidir diye.
Harika uygulama. :-)
Teknolojinin bu tür hayatı kolaylaştıran yanları çok güzel değil mi?
Siyah tonlarini cok merak ediyorum bende boyayacagim
Karamel en iyisi bence sen bilirsin canım benim için çok güzel olur 👍
Cok zorlanıyorum. Genelde yavasca renkler kayboluyor. Bu gidişle bembeyaz olurlar 🤷♂️
Bayıldım 🥰 ihtiyacım olan şeydi gerçekten teşekkürler
Mavi , yeşil gibi saçma sapan renklere boyatmayında
Doğallık güzeldir, boya yıprattığı için tercih etmemeye başladım
Saçlarım yok çok şükür bu yüzden boya ihtiyacım olmuyor
Doğallık güzeldir, boya yıprattığı için tercih etmemeye başladım
Boyamadigim renk kalmadi cirkine ne yapsan yakışmaz 😂😂😂
Çilt rengine göre seçilmesi gerektiğini düşünüyorum
Saç boyama konusunda senden iyisi yok Teşekkürler Schwarzkopf❤
ombreden vazgeçemiyorum ve bana da yakıştığını düşünüyorum
Boyamam saçımi jsjsjsjsksksksjsksksksmmsksksksjsjsksk
Her renk saçı denemiş biriyim bilseydim ya da zamanında oldaydı daha iyi olurdu.
her kadın güzeldir schwarzkopf kullanan kadınlar özeldir
Cok zor evet ama en marjinal olani seçerim ben kuaföre gidince cok çabuk karar veriyorsun
Ben kızıl tonlarını seviyorum. Bakır kızıl , tam kızıl harika oluyor.
Şu an saçım doğal renginde boyamaya ihtiyaç duymasam da bir gün boyayacak olursam kendi renginde boyarım
Doğal kızıl olmak cok guzel mesela dertlerin yok. 😎
harika bayıldım güzel bir üretim paylaşım genellikle siyah saçrengi tercihim.*
Doğallığı her zaman öncü bir kriter olarak görürüm herkesin kendi zevki
Tenine göre ayarlarsan saç rengini boyattıktan sonra pişman olmazsın askım
Bu günlerde saçımı boyamayı düşünüyordum teşekkürler 🌸🌸🌸
kadınlarda doğal kendi saç rengi olanlar her zaman 1 numara öndedir bana göre
uygulamayla diycektim tam da benim dediģ uygulama 😂
Artık daha kolay geliyor zorlamayacağım teşekkürler
Açıkçası ten rengine göre saç rengi belirlenmeli bence atıyorum oldukça esmerim sırf sarı rengi seviyorum diye saçımı sarıya boyatamam 😒 hayatım boyunca boyayla hiç işim olmadı doğallıktan yanayım her zaman 🤞
ten rengime uygun bir başkasındaki begendigim bayanı gözlemlerim ten renginiz aynı olmalı sac rengini begendigin kişiyle
Hadi bana yardımcı olun gözlerim bal köpüğü rengi saçlarım doğal kumral ben boyadım birkaç renk şu an küllü kumral kaşlarım doğal siyah ama siyah yapsam saçımı kaba olur mu diye kararsızım, bana saç rengi önerin
Açıkçası saç boyası konusunda pek cesaretli değilim ama bence kesinlikle en en önemlisi ten ve gerçek saç rengi, benim görüşüm kendi has şüsaç renginizden çok uzağa gitmemeniz aksi taktirde pişmanlıklar yaşarsınız.
Açık renkler pek yakışmıyor bana genelde koyu kumral, siyah veya çikolata kahve falan.
Mavi jsjksksksks kdkkkkkkkkkkkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkkdkkd
Çok yararlı yaptırınca pişman olma olasılığımız kalmıyor
Bence insan ten ve göz rengine yakışan bir renk seçmeli saçları adına tenini kapatmayan teninin o al benisini yok saymayan ışıltısına ışıltı katacak daha da açacak bir şeyler olmalı aynı zamanda gözlerine de canlılık katmalı
En güzeli kendi doğal saç rengidir bence kızlar fazla zorlamayın
ben saç rengi seçmekte çok zorlanmıyorum , açık tenli olduğum için kendime siyah saç rengini daha çok yakıştırırım.🖤
Bu işten anlayan bir kuaföre sorarım. Kendi kararlarımla saçımı boyatmıyorum.