Saç Bakım “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? (Sayfa 2) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6533 “Saç rengi seçmek çok zor” dediğini duyar gibiyiz! Mükemmel saç rengini nasıl bulursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
osadecesıradanbirii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Ah kesinlikle sarı sarı saçların güzelliği bir başka 0 0 Yorumla
Sir_Raskolnikov Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 84% +1 yıl Saç rengi bulmak gibi çabam yok. Doğallıktan yanayım... 0 0 Yorumla
_ALEMDAR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl Kadınlar aynaya bakıp ten rengine göz rengine göre saçını boyamalı bence. 0 0 Yorumla
ByNarKo Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 46% +1 yıl hiç aramam ALLAH EN MÜKKEMMEL ŞEKİLDE RENGİNİ VERMİŞ 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl 'Ten rengime göre uygun tonlar tercih ederim. Uygulama güzelmiş 0 0 Yorumla
1Ay_Işığı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 43% +1 yıl Bnce karamel en güzeliii veya barbie sarısı mütiş küllü sarıda öyle 0 0 Yorumla
SarıSiyahMor Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl En iyisi koyu tonlar akarı yok kokarı yok efsane bişheee 0 0 Yorumla
Mystex Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Doğal renk herzaman en iyisi boyatmak hayattaki en saçma şey mahvediyorsunuz saçlarınızı 0 0 Yorumla
Bıkmışcivciv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Güzelmiş. Fazla ikilemde kalmıyorum zaten açık tonlar yakışıyor genelde yüzüme. 0 0 Yorumla
Zeynepyadıgarr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Bence kendi doğal saç rengini bozmamak kadar güzel birşey yok 0 0 Yorumla
eskilerdenbirtanidik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Zor değilde boya kutularinin ustundeki renk gibi olsa cok iyi olurdu 0 0 Yorumla
RagoLore Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Mükemmel Saç Rengim Hayatımın Her Alanında Benimle Olan Saç Rengimdir. 0 0 Yorumla
gokhankajmer34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Kızıl saç veya sarışın kahverengi b*k rengi gibi hiç sevmem 0 0 Yorumla
litеrarɣ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Kendime hangi renk yakışıyorsa onu denerim. Tamamen farklı renklere kaçmam 0 0 Yorumla
Hayalcrazy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Tenim açıkça koyu renk tercih eder zıtlıklar sayesinde bulurum 😏 0 1 Yorumla Hayalcrazy34 +1 yıl Harikasınız uygulama sayesinde cok gusel renk elde etmiş oldum ;) Yorumla
Mervekarabulutt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Ciddi anlamda çok iyi bir uygulamaymış. Çok teşekkürler. 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Boya falan bana göre değil yaa kumral saçlıyım iyidir bu 0 0 Yorumla
meraklıbikızzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl sen bulamazsın kuaförün bulur tabi paran varsa skslsl 0 0 Yorumla
nebiliyimyaaani Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Saç rengimi beğendiğim için sorun yok yaşlanana kadar 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl choicify ile harika saç renkleri elde etmek mümkün :) 0 0 Yorumla
bırakiçiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Tam da karşıma çıkması gereken text çok iyi teşekkür ederim... 0 0 Yorumla
Mimarhanıımm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Tam da saç rengimi değişmeyi düşündüğüm zamana denk gelmiş beğendim. 0 1 Yorumla Ressam006 +1 yıl Neye boyatacaksın kanka Yorumla
yookartıkknk Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Neden o kadın telefonu ters tutmuş ben onu anlamadım ki 😄😄 0 0 Yorumla
sertsanat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Bilmiyorum. Gerçekten de bunu nasıl buluyorlar acaba 😎 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl saç renkleri kadınlara yakışır erkekler doğuştan neyse odur 0 0 Yorumla
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Hoşuma gitti bu benim ya. Umarım pişman olacağım şeyler yaptırmaz xjzkhxıdkslsjs 0 0 Yorumla
Attarlıkadın Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Bu ürün gerçekten gUzel özellikle karemel rengi. Tutuyor da üstelik. 0 0 Yorumla
aries1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Muhakkak tenine yüz tipine bir renk gider bende koyu tonlar daha iyi gibi şimdilik tercihim bu yönde 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Saç rengini değiştirmek isteyenler için hoş bi bence 0 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Mükemmel sac rengi kendi sac rengim boyaya gerek yok 0 0 Yorumla
tipini-seveyim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Tenine yakismali saç rengi tenini ortaya çıkarır cunku 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bence saçın en güzel rengi, onun doğal hâlidir net. 0 0 Yorumla
isimsizbiri67 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Saç rengi seçme gerçekten zor, yakışır yakışmaz mı o da var 0 0 Yorumla
Xxmedusax Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Deneyerek tabiki ya da hiç boyatma ne güzeli en doğal olanıdır 😁😊 0 0 Yorumla
sonamcı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Tenine uyan renk en güzelidir. Esmer bir tende sarışın olmayı hayal etmek çok komik. 0 0 Yorumla
BaranCanYigiter Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl bırakın şu boyaları doğal saç her zaman en güzeli en çok yakışanı 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Kızıl saç en iyi saçtır özellikle kırmızıya yakın olan 0 0 Yorumla
uykusuzveedengesiz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Ben hala bulamadım valla bulabilecek gibi de değilim 0 0 Yorumla
gencadam1676 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Aga kız dediğin orijinal saç rengi olacak boya moya bizlik değil 0 0 Yorumla
myssteryyy00 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Boya sevmiyorum doğal hali ve uçlarının hafif açılması hoşuma gidiyor 😍 0 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Ay uğraşamam yaa saçlarımı hiç boyatmadım düşünmüyorum 😀 0 0 Yorumla
Justtacigarete Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Her zaman koyu kestane tercih ediyorum boyalar mükemmel 👍🏻 0 0 Yorumla
Herkesintipideğilim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Farklı renklerde boya alıp saçlarımda denediğim zaman 0 0 Yorumla
nnlyylnn Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Evde saç boyayacaksan kesinlikle bu markayı kullanacaksın 🥰 0 0 Yorumla
TauredPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bu aralar saçlarımın düzenli bir bakıma ihtiyacı var. 0 0 Yorumla
Kartaalliicee1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Baya iyiymiş saç rengimi değiştirmek istiyordum yardımcı oldu 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Muhteşem bir uygulama kendime en çok yakışan rengi buldum 🎉🎉🎉 0 0 Yorumla
mrv123a Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Muhteşem bir uygulama kendime en çok yakışan rengi buldum 🎉🎉🎉 0 0 Yorumla
delimidirki Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl İnsan kendini ne kadar tanırsa o kadar mükemmel olur. 0 0 Yorumla
PapatyaTaaneleri Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Saç rengini seçmek sanırım Choicify ile kolay. Denenebilir. 0 0 Yorumla
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Güzel uygulama ama doğal saç rengimden vazgeçemiyorum 🤷♀️ 0 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Saçlarım uzunken Kestaneye çevirmiştim, bakımı zor artık uzatmıyorum, kısa kısa ohhh misss :) 0 0 Yorumla
Ayselballı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Bunun benim saçlarımı boyattıktan sonra çıkması peki 0 0 Yorumla
bender8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Ten rengime göre buluyorum çünkü her tene uygun bir renk olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Zeytinlibörek46 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Ten rengime göre bulurum veya yuz hatlarima göre... 0 0 Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Saç boyatmadım hiç ama çevredekiler hep bunu kullanıyor 0 0 Yorumla
mr_seran_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Mükemmel saç rengini ten rengime uyumlu olursa bulurum 0 0 Yorumla
Irenemillers Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Doğal saç en iyisi bence yıllardır doğal saçımlayım boyatmaya da karşıyım 0 0 Yorumla
MeloTheCupcake Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yıllardır doğal bence yaş ilerlemeden boyaya karşıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
Ah kesinlikle sarı sarı saçların güzelliği bir başka
Saç rengi bulmak gibi çabam yok. Doğallıktan yanayım...
Kadınlar aynaya bakıp ten rengine göz rengine göre saçını boyamalı bence.
hiç aramam ALLAH EN MÜKKEMMEL ŞEKİLDE RENGİNİ VERMİŞ
'Ten rengime göre uygun tonlar tercih ederim. Uygulama güzelmiş
Bnce karamel en güzeliii veya barbie sarısı mütiş küllü sarıda öyle
En iyisi koyu tonlar akarı yok kokarı yok efsane bişheee
Doğal renk herzaman en iyisi boyatmak hayattaki en saçma şey mahvediyorsunuz saçlarınızı
Güzelmiş. Fazla ikilemde kalmıyorum zaten açık tonlar yakışıyor genelde yüzüme.
Bence kendi doğal saç rengini bozmamak kadar güzel birşey yok
Zor değilde boya kutularinin ustundeki renk gibi olsa cok iyi olurdu
Mükemmel Saç Rengim Hayatımın Her Alanında Benimle Olan Saç Rengimdir.
Kızıl saç veya sarışın kahverengi b*k rengi gibi hiç sevmem
Kendime hangi renk yakışıyorsa onu denerim. Tamamen farklı renklere kaçmam
Tenim açıkça koyu renk tercih eder zıtlıklar sayesinde bulurum 😏
Harikasınız uygulama sayesinde cok gusel renk elde etmiş oldum ;)
Ciddi anlamda çok iyi bir uygulamaymış. Çok teşekkürler.
Boya falan bana göre değil yaa kumral saçlıyım iyidir bu
sen bulamazsın kuaförün bulur tabi paran varsa skslsl
Saç rengimi beğendiğim için sorun yok yaşlanana kadar
choicify ile harika saç renkleri elde etmek mümkün :)
Tam da karşıma çıkması gereken text çok iyi teşekkür ederim...
Tam da saç rengimi değişmeyi düşündüğüm zamana denk gelmiş beğendim.
Neye boyatacaksın kanka
Neden o kadın telefonu ters tutmuş ben onu anlamadım ki 😄😄
Bilmiyorum. Gerçekten de bunu nasıl buluyorlar acaba 😎
saç renkleri kadınlara yakışır erkekler doğuştan neyse odur
Hoşuma gitti bu benim ya. Umarım pişman olacağım şeyler yaptırmaz xjzkhxıdkslsjs
Bu ürün gerçekten gUzel özellikle karemel rengi. Tutuyor da üstelik.
Muhakkak tenine yüz tipine bir renk gider bende koyu tonlar daha iyi gibi şimdilik tercihim bu yönde
Saç rengini değiştirmek isteyenler için hoş bi bence
Mükemmel sac rengi kendi sac rengim boyaya gerek yok
Bayılıyorum renklere❤️❤️❤️
Tenine yakismali saç rengi tenini ortaya çıkarır cunku
Bence saçın en güzel rengi, onun doğal hâlidir net.
Saç rengi seçme gerçekten zor, yakışır yakışmaz mı o da var
Deneyerek tabiki ya da hiç boyatma ne güzeli en doğal olanıdır 😁😊
Tenine uyan renk en güzelidir. Esmer bir tende sarışın olmayı hayal etmek çok komik.
bırakın şu boyaları doğal saç her zaman en güzeli en çok yakışanı
Kızıl saç en iyi saçtır özellikle kırmızıya yakın olan
Ben hala bulamadım valla bulabilecek gibi de değilim
Aga kız dediğin orijinal saç rengi olacak boya moya bizlik değil
Boya sevmiyorum doğal hali ve uçlarının hafif açılması hoşuma gidiyor 😍
Ay uğraşamam yaa saçlarımı hiç boyatmadım düşünmüyorum 😀
Her zaman koyu kestane tercih ediyorum boyalar mükemmel 👍🏻
Farklı renklerde boya alıp saçlarımda denediğim zaman
Evde saç boyayacaksan kesinlikle bu markayı kullanacaksın 🥰
Bu aralar saçlarımın düzenli bir bakıma ihtiyacı var.
Baya iyiymiş saç rengimi değiştirmek istiyordum yardımcı oldu
Muhteşem bir uygulama kendime en çok yakışan rengi buldum 🎉🎉🎉
Muhteşem bir uygulama kendime en çok yakışan rengi buldum 🎉🎉🎉
İnsan kendini ne kadar tanırsa o kadar mükemmel olur.
Saç rengini seçmek sanırım Choicify ile kolay. Denenebilir.
Güzel uygulama ama doğal saç rengimden vazgeçemiyorum 🤷♀️
Saçlarım uzunken Kestaneye çevirmiştim, bakımı zor artık uzatmıyorum, kısa kısa ohhh misss :)
Bunun benim saçlarımı boyattıktan sonra çıkması peki
Ten rengime göre buluyorum çünkü her tene uygun bir renk olduğunu düşünüyorum
Ten rengime göre bulurum veya yuz hatlarima göre...
Saç boyatmadım hiç ama çevredekiler hep bunu kullanıyor
Mükemmel saç rengini ten rengime uyumlu olursa bulurum
Doğal saç en iyisi bence yıllardır doğal saçımlayım boyatmaya da karşıyım
Yıllardır doğal bence yaş ilerlemeden boyaya karşıyım