Merhaba arkadaşlar. Saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum. Daha önce küllü kumral tonlarını denediğim için sarı saç boyası hakkında bilgim yok. Sizce hangisini almalıyım? Ben Palette almak istiyorum açıkçası. Palette 9.0 saç boyası kullananlar var mı, memnun musunuz?Palette 9.0 Saç Boyası Kullananlar
Palette 9.0 saç boyası kullananlar var mı, yorumları neler?
Sarının her tonuna bayılıyorum, saçlarım sarının her tonunda gidip geliyor :) Birçok denemede bulunmuş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Palette en mükemmel saç boyasıdır. Oldukça profesyonel ve istenilen özellikleri kendinde barındırıyor :) Ben hep onu kullanırım.
40 Zengin renk seçeneğiyle istediğin tonu kolayca bul!
Palette Deluxe 40 zengin renk seçeneğine sahip, istediğiniz tonu rahatlıkla bulabilirsiniz. Yalnız, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz :) O kadar sarı tonları arasında seçim yapmak zor oldu ama en son Palette Deluxe 12-2 Titan Sarı'yı denedim :) Ama Palette 9.0 saç boyası kullananlar ve yorumlarını araştırdığımda da güzel yorumlarla karşılaştım. Palette deluxe 9.0 sarı kullananlar da kesinlikle öneriyor diyebilirim :)
Değerli marula yağı ile boyama sonrası yumuşacık saçlar!
Palette Saç Boyası
Çok tatlı bir metalik sarı değil mi 😍 Saçlar zaten kirliyken boyanır ama benimki biraz abartılmış derecedeydi 😂 Hiç tarak süremedim, saçlarımı açamadım. Fakat boyayı uygulama başladığım anda saçlarım yumuşacık oluverdi :) Boya kıvamı da çok iyi, kolayca yedirilebiliyor. Saçları yumuşacık yapıyor ve neme doyuruyor, zengin saç bakım maskesi sayesinde de boyama sonrasında saçlarınız daha bakımlı daha canlı hale geliyor.
12 renkten oluşan Palette Deluxe Yoğun Renkler serisi koyu renk saçlarda bile etkili!
Normal saç boyaları saçları 1-2 tona kadar açıyor. Fakat 12 renk seçeneğinden oluşan Palette Deluxe yoğun renkler serisi koyu renk saçlarda bile 2-3 tona kadar renk açma sağlıyor :) Hem kalıcı hem de %100 beyaz kapama özelliğine sahip bir saç boyası.
12-2 Titan Sarı
Benim kullandığım Palette Deluxe Titan Sarı saç boyası hem turunculuk karşıtı hem de 4 tona kadar renk açma özelliğine sahip. Bu sayede sarı saçlardaki o istenmeyen turunculuklar meydana gelmiyor, berrak bir sarı tonuna kavuşuyorsunuz :)
Sarı renk biz kadınlar olarak tercih ettiğimiz renklerden biri. Sarı saçı ben de kendime yakıştırıyorum.
Palette 9.0 saç boyası Kullananlar ne düşünüyor?
Palette 9.0 Saç Boyası Kullananlar
Palette saç boyası oldukça kalıcı. Saçlardan yıkamayla hemen akıp gitmiyor. Sarı renk akan renklerden biri olduğu halde akmıyor. Bu da sürekli boyamayı engelliyor. Bakım yaptığı için saçları yıpratmıyor ve zarar vermiyor. Palette 9.0 saç boyası kullananlar da oldukça memnunlar. Çevremde bu boyayı ve bu rengi kullanan çok kişi var. Canlı, ışıldayan ve bakımlı sarı saçlar için kesinlikle tavsiye ederim. İki saç boyası da oldukça güzel ve etkisinden birçok kişi memnun. Ben deneyimlerimden yola çıkarak Palette 9.0 sarı saç boyasını tavsiye ediyorum.