Var mı bir de hangi markayı önerirsiniz benim saçım açık kumral, kumral saç boyası kullanan var mı? Çok koyu olur mu? Loreal 7.1 koyu küllü kumral kullananlar memnun mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Var mı bir de hangi markayı önerirsiniz benim saçım açık kumral, kumral saç boyası kullanan var mı? Çok koyu olur mu? Loreal 7.1 koyu küllü kumral kullananlar memnun mu?

Merhaba tatlışım, külllü kumral yılların en beğenilen saç renklerinden biri. Bende bu renge bayıldığım için sorunu görünce biraz detay vermek istedim. Diyeceğim ilk şeyse bu saç renginin yok yere asla popüler olmadığı. 💇♀️✨

Loreal Paris 7.1 saç boyası, koyu küllü kumral olarak adlandırılan doğal ve soğuk bir ton. Ne çok açık ne de çok koyu bir ton olduğundan dengeli ve şık bir görünüm sunuyor. Bu rengin küllü alt tonlarıyla birlikte saçta harika bir doğallık yarattığını söyleyebilirim. Özellikle sıcak tonlardan uzaklaşıp daha nötr ve soğuk bir görünüm elde etmek isteyenler için ideal. 🌟

Bu rengi kullananları çevremdeki çoğu insan tarafından aldığım geri dönüşlerde genel olarak oldukça memnun kaldıklarını görüyorum. Özellikle bu saç renginin patladığından itibaren youtuberların gözdesi olmuştu. Hatta youtuberların çektiği videolarda ve o videoların altına gelen yorumlarda saçında doğal ve parlak bir görünüm isteyenler için Loreal Paris 7.1 harika bir tercih olduğunu belirtmişler. Rengin kalıcılığından ve beyaz kapama özelliğinden de övgüyle bahsediyorlar. Ayrıca saçın yumuşak ve sağlıklı görünmesini desteklediğini belirten çoğu görüş mevcut. Ben de bu olumlu yorumları okuyunca bir denesem mi diye düşünmedim değil. 😊

Koyu küllü kumral özellikle soğuk alt tonlu ciltlere çok yakışıyor. Eğer cildin pembe veya nötr alt tonlara sahipse bu rengin sende güzel duracağı çok bariz belli. Ayrıca yeşil veya mavi gözlere sahipsen küllü kumral tonları gözlerinin rengini daha da ön plana çıkaracaktır ama tabi ki gözleri kahverengi olana da fıstık gibi olur. Kısacası doğal ve sofistike bir görünüm elde etmek isteyen herkes bu rengi rahatlıkla tercih edebilir.💁♀️
Saçlarında değişiklik yapmadan önce bu detayları göz önünde bulundurman istediğin sonuca ulaşmana yardımcı olacaktır. Keyifli boyamalar canımcım! 🎨✨
Kumral benim de çok sevdiğim renklerden bir tanesidir. Özellikle küllü kumral tonlarına bayılıyorum ama koyu kurallar da oldukça doğal duran renkler arasında. Boya mı değil mi diye düşündürsün, anlaşılmasın istiyorsanız tercih etmeniz gereken renk kesinlikle kumraldır :)
Açıkçası kumral herkese yakışabilen nadir renkler arasında bulunuyor. Esmerler de beyaz tenliler de kumral tonlarını tercih edebilir. Küllü tonları daha çok beyaz tenlilere, koyu tonları ise esmerlere yakışıyor.

Kumral tutturulması kolay saç renkleri arasındadır. 7.0 saç boyası kullananlar evde kolaylıkla saçlarını boyayabiliyor. Kuaför masraflarından kurtulmuş oluyorsunuz :) Saçlarınız siyah değilse açıcı gerektirmiyor.
Koyu renklerde kumral elde etme tüyoları için: Çikolata kahveden kumral saç rengine nasıl dönülür?
Palette 7.0 Göz Alıcı renkler serisi, boyanın uzun süre canlı kalmasını sağlıyor. Aynı zamanda renk de uzun süre kalıcılığını koruyor.

7.1 asil kumral Palette'nin yoğun renkler serisinde bulunuyor. Normal saç boyaları saç rengini 1-2 ton açabilirken, Palette Yoğun Renkler serisi 2-3 tona kadar açabiliyor, koyu renk saçlarda bile etkili oluyor. Dolayısıyla 7.1 saç boyası kullananlar da çok memnun kalıyor :)

Loreal 7 kumral da oldukça doğal görünen bir saç boyası. Kalıcılığı uzun süre gidiyor. İçeriğinde yıpranmaya karşı 3'lü bakım bulunuyor. Saçları güçlendiriyor ve yeniliyor. Kullananlar halinden memnun :)

Ben küllü kumralı daha doğal buluyorum nedense :D Normal kumraldan daha çekici geliyor göze. Keratin ile zenginleştirilmiş krem boyası, besleyici yağı ve ph dengeli şampuanı sayesinde saçlarınız da siz de mutlu oluyorsunuz :)
Loreal kullanıcı yorumları için: Loreal Paris Excellence Sac boyasi deneyen varmi?
#EvdeKal döneminde ben de saçımı kendim boyadım ve birçok konuda deneyim kazandım. O yüzden sana yardımcı olabilirim. Şimdi sana ve evde saç boyamayı düşünen kişilere tavsiyelerim olacak 🤞

Sen de benim gibi hem kalıcı, hem parlaklık veren, hem de bakım yapan bir saç boyası arıyorsan bunu denemelisin, Palette Deluxe! Boyayı karıştırıp uygulamak çok kolay. Kutu içinden çıkan oksidan losyonlu şişeye tüp krem boyayı ekleyip homojen bir karışım oluşuncaya kadar çalkala. Eldivenini giyip saçlarını boyamaya başlayabilirsin. Üstelik sadece 30 dakika beklemem yeterli oldu.

40 zengin renk seçeceği arasından aradığın tonun birebir aynısını bulabilirsin. Her rengin açık ve koyu tonları mevcut. Sarı ışıltılar, kızıl yansımalar da var. Ayrıca 12 renkten oluşan Palette Deluxe Yoğun Renkler serisi koyu renk saçlarda bile etkili olduğu için çok fazla tercih ediliyor. Başarılı renk pigmentleri sayesinde etkili ve uzun süre kalıcılık sağlıyor. Sen de tercihini bu yönde kullanabilirsin. %100 beyaz kapama özelliğini de unutmamak lazım.

İçeriğinde bulunan değerli marula yağı saçlarda 8 haftaya kadar pürüzsüz bir parlaklık sağlıyor. Boya sonrasında uygulanan zengin saç bakım maskesiyle de saçlarını güçlendirip yumuşatırsın.

Uzun zamandır sade ve yansımaları olmayan bir kahve tonu arıyordum. Bunu Palette Deluxe serisinde buldum. Üstelik saç rengimde ara ara siyah renkler de vardı. Boyayı uyguladım ve kutuda gösterilen renge birebir sahip oldum. Hiçbir hayal kırıklığı yaşamadım. İçeriğindeki değerli yağlar ve zengin saç bakım maskesiyle de kendimi Rapunzel gibi hissettim 🤭 Sen de dene. Saçlarına hak ettiği değeri göster 🌺
7,1 küllü kumraldır 1 2 ton kadar koyulur ama yıkandıkca eskı sac rengınle arasndakı ton farkı azalır loreal onerırım kumrallarda diğerleri farklı cıkıyor.
@Ezanatlus lorealin üstüne tanımıyorum ben de harika
turuncu gibi oluyo hiç bi zaman tutturamadım o sac rengini şimdi boyatmıyorum dogal hali daha kumral :D
Garnier iyi koleston da kullanabilirsin. Avon'un boyaları da fena değil. Bu üçünden birini seçersin. Eğer saçın açık kumralsa çok koyu yapmaz ama tonunu biraz kapatır.
sen saçalarının ne renk olmasını istiyorsun ve şuanki rengi nedir:?
doğal kumral saç rengi olsun istiyorum normalde kumraldım zaten ama açtırdım o yzden açık kumral oldu
bence kendini boyamayın dıaşrdaki market boyalar kanserojen madde içeriyor bilginize
Cevap
0Cevap
fotodaki 7.1 küllü değil ki bu sarı bildiğin 10 numara.😂 7 numara küllü bildiğin açık parıltılı kahve oluyor. sen öncesinde açıcı kullansan bile o boya fotodaki rengi almıycak.
Çok şükür saçım doğal 😅😅😅
Benim ki küllü kumral ve kuaförler saçlarıma bayılıyorlar :ddd
kumralı hiç denemedim ben tarçın bakırım hep :D
koyu oluyor ben denedim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?