Saçlarımı bir ton açmak istiyorum bunlar yeterli olur mu yoksa kuaföre mi gidiyim😏😏

Saçlarını açmak çok riskli yanabilir kopabilir bir tecrüben yok ve cidden yanma riski yüksek normal boyamanda bir sıkıntı yok yanmaz da açmak çok sıkıntı kuaföre git sakın kendin açmaya kalkma ve kendin bunlarla saç rengini açarsan yumurta sarısı bir renk olur saçların
Baska markalara bak canim
İlkönce sen bana bir sor bunlar anlamaz çünkü gözleri Keskin ve net gören bir ressam olarak ben iyi bilirim.. sanat benim işim hatun! At bakiyim son halinle bir foto?🤔
Kullanmadim
Cevap
3Cevap
Muhtemelen yeterli olur bence güzel tutuyor ben bir iki kere kullanmıştım iyiydi yani deluxe olmasına gerek yok
inanki palette boyayı aldigima pismanim dip boyam geldi bile 1 haziranda boyadım inancın olsun
Hiçbir açıcı istediğin tona ulaştırmıyor, kesinlikle bir kuaföre gidip bunu yapmalısın
Ben de kendim yapmak istiyorum ama sonucu merak ediyorum 😣
Saç yapınla alakalı kuru yıpranmış saça asla uygulama bence evde de yapma bir tane çok iyi bir kuaförün olsun saçlarını iyi tanıyan tüm değişikliklerini ona danışarak uygulamanı öneririm
Ben de dedim bir ton açayım diye. Amacım değişiklik olsundu fakat saçlarım sapsarı oldu ayrıca pişmaniye gibi de kötü bir hal aldı. Kuaföre git derim
Kocaeliye gel ben ücretsiz yaparım tüm bakımı:)
Sakın kullanmayın derim😕😦 sırtın sene çıkmıyor
@evliuye sittin sene çıkmıyor demek istedim.
Arkadaşım Kullanmıştı Memnun Kaldı.
Hiç boyatmadım saçlarımı
Hiçbirinden memnun degilim
Kullanmadım
Kullanmadım
Kullanmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar