Saçlarımı uzun süre sonra boyamaya karar verdim. Küllü kumral tonlarını çok seviyorum. Bu sefer bu rengi Schwarzkopf 8.1 rengini denemeye karar verdim. Schwarzkopf 8.1 kullanan var mı, sizce almalı mıym?Schwarzkopf 8.1
Schwarzkopf 8.1 kullananlar memnun mu, tavsiye eder misiniz?
Annem en son sonbahar kızılın aldı hem alerji yaptı hem gözü kafa derisi yandı. Tamam renk olarak güzel ve saçına çok güzel oldu bu kadar acıya hacet yok.
Ben de küllü tonlarını çok beğeniyorum ve bu tonlara yakın ben de kullandım. Schwarzkopf markasının boyalarını çok severek kullanıyorum. Birçok rengini deneme fırsatım oldu. :)
Schwarzkopf 8.1 yorumlarım!
Schwarzkopf 8.1
Schwarzkopf 8.1 tam bir küllü kumral rengi. Daha açık tonları tercih edenler için harika bir seçim olacaktır. Boya konusunda Schwarzkopf'a güveniyorum. Saçları yıpratmadan etkili şekilde boyama sağlıyor. Ayrıca saçları boyarken bakım da sağlıyor. Rengini tam verdiği için istediğin tonu yakalayabilirsin.
Saçlarında değişiklik isteyenlere Schwarzkopf 8.1 öneririm. Schwarzkopf 8.1 kullananlar da memnun olduklarını belirtiyorlar. Ten rengin açıksa çok yakışacağından eminim.