sadece 9.1 mi/ 9.1 ile 10 karışımı mı/ 10.1 ile 11 mi yardımcı olur musunuz
bir de hangi markalar iyi tüp boya mı almalıyım yoksa kutu mu
loreal excellence/igore/majiral/nevacolor
Açık kestane saçım var uçları küllü sarı zaten o renge yaklaşmak istiyorum, bebek kumralı gibi bir şey. Boyayanlar varsa yardımcı olurlar mı?

Saç rengim hem çok doğal dursun, hem de çekici diyorsan sana önereceğim renk kesinlikle küllü kumral tonlarıdır. Uzun bir süre küllü kumral kullandım ve hiç şikayetim olmadı. Hem her saç modeline yakışıyor, hem de ten rengine uyum sağlıyor. Nadir saç renklerinden :) Kumral tonlar hakkında tüm bildiklerimi anlatacağım.
Loreal 9.1 küllü sarı çok tatlı bir tona sahip. Kullananlardan olumsuz bir yorumda bulunan görmedim. Krem boya pro-keratin ile zenginleştirilmiş, saç renginin uzun süre parlak ve canlı kalmasına destek oluyor.
Elbette senin saç rengin ve tipin alacağın sonucu etkileyebilir. Eğer koyu renge sahipsen açıcı kullandıktan sonra boyaman, boyanın daha iyi sonuç vermesini sağlayabilir.
Loreal 8.1 kullananlar küllü tonu tam olarak verebildiğini, saçlarda kızıllık meydana gelmediğini belirtmiş. Aynı zamanda boyanın içerisinden çıkan kremin birkaç seferlik kullanıma yetmesi kullanıcıların çok hoşuna gitmiş. :) Kullananlar genel olarak memnun kalmışlar.
Bunda da öncesinde açıcı kullanmak farklı sonuçlar doğurabilir. Tabi koyu renkli bir saça sahipsen. Açık tonda bir saç rengin varsa açıcı kullanmadan iyi bir sonuç elde edebilirsin.

İşte sana mucizevi bir sır veriyorum. Aradığın bebek kumralı renk tonunu yakalamak için Loreal 8.1 ve 9.1 karışımını deneyebilirsin. Bu sayede saçların ne çok açık, ne de çok koyu olacak. Ayrıca kimsenin tutturamadı o bebek kumralı rengini yakalayacaksın. :)
Rengi tutturmak açısından; boyaları eşit oranda karıştırman, aynı markaları kullanman önem taşıyor. Tabi saç rengine göre ve tipine göre farklı sonuçlar elde edebilirsin. Koyu bir saç rengine sahipsen açıcı düşünebilirsin.
Guzel bir renk kahvemsi bir sari oluyor 9.1 de ne oyle cok sari ne kahve skwkks
Teşekkür ederim :)
Ama benim sacim kumral mesela acik kumral bende oyle oldu bal rengi gibi. Zemin renk onemli sonucta sac rengin aciksa ki acikmis sanirim gayet guzel sonuc alirsin
koyu kestane olan kısmı boyayacağım
8.1 kullanirsan istedigin sonucu elde edebilirsin bence
Kullanıyor musun?
yani daha once sureklı hasir nesirdim boyalarla bilgim var o yuzden
Tesekkurler
rica ederim ama bence sac uclarındakı boyanın bı ton acıgını kullanabılırsen sacının tamamını boya ya da dırek kuafore gıt daha az yıpranması ve daha guzel bı sonuc cıkması ıcın😊😊
Cevap
4Cevap
Ben boyuyorum o kadar da açık durmuyor ya rengi
Palette10,1 almalısın benim kullandığım o küllü sarı
9.1 çok iyi tatlı bi tonu var saç dinin önemli tabi
loreal marka boya alma Schwarzkopf markadan şaşma kuaför tavsiyesi
Kac yil önceki soru bu yeni çıkıyor karşıma
bende istiyorum da, şu an saçım kahve
açıcı yapmam şart mı sizce
tatlim boyayi aldin mi peki
Henüz almadım.
almadiysan iyi cunku loreali ben pek begenmemistim de.. ama simdikini bilmiyorum. turunculuk gitsin diye acici kullanman gerekebilir hic actin mi sacini
canım ombre gibi düşün üstler koyu kestan ben sadece o üst kısmı boyayacağım yani kararsız kaldım hiç açmadım saçımı 12.1 falan mı alsam yanar mı saç acaba
yanmaz da turuncu acilir
teşekkürler :)
8.1 güzel
koyu mu ama benim saçlarım açık küllü kumral
o ne la ios 9.1 9.2 gibi :D
Hahahah ne yapalım, renk skalası böyle
:) eig teşekkürler.
Çok memnunum 2 aydır kullanıyorum
Bu saç dip rengi nedir
Kalanları gördüm ben
Kullanmadım
Gayet iyi