Saçlarım şuanda koyu bir renk ama ben sarıya dönmek istiyorum. Schwarzkopf Blondme çok övülüyor, 9 tona kadar açıyormuş. Schwarzkopf Blondme Pudra Açıcı kullanan var mı, sonuç nasıl oldu? Schwarzkopf Blondme diğer ürünlerini de kullanan varsa yazabilir. Fikir almak istiyorum teşekkürler.Schwarzkopf Blondme kullananlar
Schwarzkopf Blondme kullandınız mı, sonuç nasıl oldu?
Schwarzkopf Blondme sarışınların, sarışın olmak isteyenlerin işini kolaylaştıracak, saçlarını koruyacak bir marka :) Ben saçlarımı hep platin kullanıyorum. Çok açık sarılar bana yakışıyor, bir de alışında bir daha koyu renge dönemiyorsun.
Schwarzkopf Blondme Premium kil bazlı bir açıcı olmakla birlikte 9 tona kadar açma işlemi sağlamasıyla piyasadaki en güçlü açıcı olarak biliniyor. Koyu renk saçlarda bile çok etkili. Blondme Premium Clay Açıcı da 7 tona kadar açma sağlıyor. Eğer saçlarınız çok fazla koyu değilse onu da tercih edebilirsin. Ben genelde 7 olanı tercih ediyorum çünkü saçlarım fazla koyu değil.
Schwarzkopf blondme açıcı nasıl kullanılır?
Blondme açıcı kullanımı
1 ölçü yani 35 g açıcı içerisine, 50-90 gr oksidan iyice karıştırılıyor. Elde edilen karışım tutam tutam ayrılan saçlara uygulanıyor. Dip boyası için kullanacaksanız önce tüm diplere, en son da uçlara uygulamanızda yarar var. Açıcı uygulandıktan sonra saçların folyo yardımıyla sarılması daha iyi açılma sağlayacaktır. Yaklaşık 20 dakikada açılma başlıyor, 20 dakika sonrasında sık sık kontrol ederek açılmayı sürdürebilirsiniz. Blondme oksidan kullananlar herhangi bir olumsuz sonuç yaşamamış. Aksine açılmadan oldukça memnun kalmışlar :) Çünkü berrak bir sonuç veriyor. Profesyonel saç açıcı. Dilerseniz Palette Deluxe açıcı yorumlarına da göz atabilirsiniz: Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı kullanan var mı, işe yarar mı? Scwarzkopf'un tüm ürünleri çok kaliteli oluyor :)
Açılmış saçlarınıza bunu kullanabilirsiniz, renkler pastel tonlarında. Hatta isterseniz birkaç rengi de karıştırıp kendi tonunuzu yakalayabilirsiniz. Saçların açıldıktan sonra turuncu olması, açıcının az etki ettiği yerler olursa anında tonu eşitliyor. Ben genelde kendim boyadığım için arka taraflarımda bazen az açılmış, turunculaşmış bölgeler olabiliyor. Tonu eşitlemek için kullanmak önemli :) Blondme tonlayıcı kullananlar da çok memnun kalmışlar.
Blondme Blonde Toning nasıl kullanılır?
Islak saça uygulanıyor. Aynı boya gibi kutu içerisindeki tüp ve oksidan iyice karıştırılıyor. Eşit miktarda saça yediriliyor. 15-30 dakika arası bekletmek yetiyor, sonrasında iyice durulayabiliriz. Sonrasında isterseniz Blondme bakım ürünlerini de kullanabilirsiniz. Sarı saçlılar için mükemmel ürünler :)
En İyi Cevaplar