Saçlarım havalardan dolayı zayıfladığı için kına yakmaya karar verdim ailemin de gazıyla😕 , neyse yaktım kınayı başımda 11 saat kaldı yıkadım böyle bir renk oldu , açık havada hafif kızıl kapalı alanlarda ise saçım zaten siyahtı daha bir siyah görünüyor. Benim yakma amacım renk değildi zaten güçlenmek amaçlı ona değineyim biraz , öncekinden kat kat daha güçlü bir saçlarım oldu özellikle uçları önceden çatallaşma ve kırılma vardı şu an hiç biri yok bunların aynı zamanda saçlarım kepekliydi şimdi bir tane tek kepek bir yok başımda. Sonuca gelelim yaktigima pişman değilim 😭 şu an saçlarını kazittırmaya gidiyorum şaka şakaaa. Saçları zayıf olanlar , benim saçlarım çok kırılıyor elimi attığında iki üç tane tel geliyor diyenler , sacim kepekten geçilmiyor diyenler aradığınız adres burada 👆👆. Evet nasıl olmuş sizce? 😊
Birde uzayınca dipten yeni saçlar gelir tamamen çıkar galiba. Ben turuncu falan olacak saniyordum yaktıktan sonra pişman olmuştum 😀😀şimdi iyi yapmışım diyorum
Babaannnem 91 değil 75 yaşında ikincisi de bilmediğin şeyi niye kafana sürüyon. Önce bir araştırsaydın. Ben nerden bileyim kaç kere kına surdum kafama😒😑
Kına kepeğe de mi iyi geliyor yazdım bir kenara ilk fırsatta ben de e yakıcam
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden iyi geliyor benim tanıdıklarım demişti o yüzden yaktım zaten ben saçlarımı yıkadıktan hemen sonra kepek olurdu dün taktım şu an hiç birşey yok. Denemelisin👆
Fotoğrafa bakar mısınız diplere gelmeme gibi bir durumu var mı bacım 😕 Ben sürdükten sonra kafama poşet bağladım üstüne de bir bez sımsıkı 11 saat beklettim ööyle
Bir gece daha kalsa iyi olurmuş yakacakasan içine zeytin yağı ve yumurta karıştır ben fazla özen göstermedim ama senin daha iyisini yapacağından eminim :)
En İyi Cevaplar