Kınalı saç üzerine boya yapılır mı? Deneyenler oldu muKınalı saç üzerine boya yapılır mı?
Kınalı saç üzerine boya yapılır mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kınalı saç, saç boyama konusunda fazlasıyla kara karıştırır ama Palette Deluxe ile bu kafa karışıklığına son veriyoruz. Bunun sebeplerinden ve kendi deneyimlerimden bahsetmek isterim 🌺
Kınalı saça boya yapılır mı?
Kınalı saça boya yapılır mı
Tabii ki yapılır, ama renk tutar mı diye tereddüt edebilirsin. Palette Deluxe ile böyle bir sorun yok. Etkili renk pigmentleri sayesinde saçı sıkı sıkı sarıyor ve başarılı sonuçlar ortaya çıkarıyor. Kınalı saç rengi koyu olduğu için ilk boyamada ortaya çıkacak olan sonuç beklediğinden biraz daha koyu olabilir. Tabii zamanla bu renk saçına iyice oturur ve istenilen renk ortaya çıkar.
Yoğun renkler ve kalıcı parlaklık için tercihin Palette Deluxe olmalı!
Palette Deluxe
Normalde benim saçımda da siyah boya vardı, ama Palette Deluxe koyu renk saçlarda bile etkili olduğu için hemen denedim ve sonuç harika oldu! Kutuda belirtildiği gibi bir kahve tonu elde ettim ve çok da memnun kaldım. Üstelik evde kendi kendine saç boyamak çok kolay.
Uygulama şişesine krem boyayı ekleyip çalkala ve saçına uygula. Bu kadar!
Saç boyası nasıl uygulanır?
Boyanın içeriğinde bulunan değerli marula yağı sayesinde saçlardaki eşsiz parlaklık 8 haftaya kadar devam ediyor. Böylece saç renginin kalıcılığı da uzuyor. Boya sonrasında uygulayacağın zengin saç bakım maskesi ile de saçın sertleşmesi ve yıpranması önlenir. Saça bakım yapıp yumuşaklık verir.
Boya yapılmaz kınalı saça. istenilen renk tonu tutmaz olsa da. kina saç telini kaplar. dogal olarak sac telinin gözeneklerini doldurur. en az 6 ay sonra yapilabilir.
En İyi Cevaplar