Kirli sakal erkeğe, baktıracak kadar çekicilik katar mı?

Katmışmı bence evet... kesinlikle!
Bu arada ikisi de aynı kişi😁 Amadeo Leonardo
#Bendeakrebim

Katmışmı bence evet... kesinlikle!#Bendeakrebim

Katmışmı bence evet... kesinlikle!Bu adama ikisi de yakışıyor çünkü yakışıklı :D ben kirli sakal kullanıyorum beni daha erkeksi maskülen bir yapıya soktuğu için. Tabi bu demek değil ki baby face gezen erkek değildir, ikisini de denemek görmek lazım
Sakal yüz kusurlarını kapattığı için genellikle erkeklere yakışır. Ancak kusursuz yüze sahip erkekler içi baby face yakışır fikrimce.
İlginç bir strateji...
sakallı olan kardeşimiz iyiymis Allah yengemize bagışlasın😁 Ya o degil de bu yakışıklı kaslı olanların çogu gay oluyo acaba ictikleri protein tozu mu yapıyo yoksa nazara mı geliyolar anlamadım ki 🤧😤
Sakalsız da çekici olabilen erkek gerçekten çekici demektir. Makyajını yapmadan evden çıkan doğal güzel kadınlar gibi.
Cevap
96Cevap
Ikiside bir b. ka yaramaz. Kalbi gönlü güzle olsunda ha bide YALANCI olmasın o yeter😔😔😔
Sakal sadakati temsil eder sakallıları sevin :D :D D
Benim sakallarım bir çıkamadı :D çıkınca güzel olacak :p
Valla benim gözümle kirlimi temiz sakalmı babe face mi farketmez ama sanırım bayanların öyle takıntıları war bence kişiligi karakteri iyi olsun daha güzel olur
sakalsız erkek ormansız vatandır arkadaşlar... yetersiz bakiye sesidir... sakalsız erkek balkonsuz evdir... nesini seviyosunuz sakalsız erkeğin yapmayın lütfen
Birinde gülmüş diğerinde karizmatik bakış atmış kızlara büyük ihtimalle kirli sakallı hali daha yakışıklı gelecektir.
Ama adam bence sakalsız daha yakışıklı.
Ağzı burnu dişleri güzel olan erkekler sakal bırakmasın
Evet katmış bencede ya adam sakalı varken daha ağır ve karizmatik duruyor. Ama sakalsızken de çok tatliş maşallah 😂🙈
İkisi aynı kişi mi?😑 Fotoğraflardaki kişi için kirli sakal tabii ki, her erkek için değildir ama bilemiyorum.
Onu hiç bilmiyorum ama, kirli sakallı çok daha iyi hissediyorum kendimi vr bu yönde olumlu tepkiler alıyorum.
Kesinlikle kirli sakallı erkek. Sakalsız erkek makyajsız kız gibidir. Bakımsız ve ne kadar güzel olursa olsun bir şeyleri eksik gibidir
Öff kütür gibi erik erik 🤩 erkek dediğin böyle olacak işte sakallı da sakalsız da gideri var hayy canımm beenimmm 😄😄😄
@Elano_9 ben bulunduğum çevrelerde dikkat çeken biriyim zaten gerek zekamla, gerek yüzüm veya fiziğinle her türlü.. aynı ortamda olsak eminim ki bakacak çok ünlü adam olurdu 😄 ama mesele ihtimaller değil 😉 ayrıcı o kıytırık dediğin foto gibi kaç tane var çevrende adam işinin hakkını vermiş saygı da duymak lazım 😉
Ne güzel kirli sakal diyosunuzda çalışan erkekler ne yapsın evdemi kalsın traj olmalı ama hep
kirli sakal daha yakışıklı gösterir ama eğer ihtiyacı yoksa sakalsız da yakışıklıysa onun yeri ayrıdır
yüz hatlarım bebek gibi sakallıyım ortaya karışık bişey olmuşum
Baby face tabiki öteki türlü makyajı çıkar yüz yüze konuşalım diyesim geliyor 😏
Makyaj değil o
@Meraklımuz sakallar da erkeklerin makyajı
Hayır o benim doğam boyam değil sizinde çok güzel vücudunuz belli basli yerleriniz var
@Meraklımuz genelleme yapma bence benim yok 😏
Vardır kadın güzellik demek 🙄
@Meraklımuz teşekkürler 😏
Rica ederim 🙄
kız olsam baby face yi tercih ederdim, uzun vadeli düşünmek lazım :D
Fotodaki gibi erkek bulun ondan sonra sakal dersiniz ikiside sağlam😂
Bu da bazı sorular gibi içinden çıkılmaz durumlardan biri. Kişiye göre değişir
Hep derim erkeğin en güzel aksesuarı yüzündeki kirli sakalı 😍
Evet detayda da goruldugu uzere olayin sakalla veya sakalsizlikla pek ilgisi yok.
yani insanına göre değişiyor aslında. Baby face tercihim ama şu an o sağdaki resim daha hoşuma gitti diyelim :D
Temiz sakal olursa hoş duruyor kirli sakalın da bakımı var..
Kişiden işiye değişir bu adamın sakallı hali bir başka güzel
Bence kirli sakallı olanı erkek dediğin sakallı olmalı
Bende buna inaniyorum tsk
Yerim seni dndndn
Erkeklerin kendine has özellikleri var sakalda bunlardan biri yani
Yüz tipine bağlın. Asyalı erkeklere hiç yakışmıyor mesela.
Bence babayface de soldaki pek babyface durmuyor yanağında çıkıntılar var. 😂😂
Baby face Edis'e çok yakışıyor. Kirli sakal çekicilik katar evet
Kirli sakal bence. Baby face in modası geçti artık ya
Yanlış anlamasın ama yakışıklı erkeğe ikiside gider. Sakal erkeklerin gizli silahıdır.😂
Bemce her ikisi de tek fark sakalsiz erkek daha tatli daha masum ve opmesi kolay sakalli erkek ise olgun ve karizmatik
Sakallı erkek ama bu adama sakal gitmemiş 😌 Yakışan bıraksın derim
Ne diyeyim ki kendimden tiksindim acımasız Mert korkusuz
Sanki gelip senle cikacak sanane elin tipinden kiskandigim icin değil sakal erkegin makyajidir tabi sakalsiz erkekmi olur daa
Sakallı diyenlere söylüyorum biz de isteriz sakal bırakmayı ama iş yerlerinde sakal yasak bence kişilik haklarına aykırı, bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum.
Bayilirdim kirli sakala. Ama artik sinek kaydi temiz yuz seviyorum
Erkek böyleyse her türlü gideri olur bence 🤣🤣🤣
Ya sen bitanesin 😍❤️
:D Örnek gösterdiğin adama bakar mısın bir zahmet katsın
Ben babyface seviyom genelde. Kaslı yakışıklı olsun kirli sakal çok önemli değil
Kadınlar için kaslı, boylu poslu olsun da gerisi mühim değil.
Sakalı kendimde sevmiyorum. Diğerleri kimde ne sever, orası beni ilgilendirmez.
Tabiki sakallı erkek.
Kirli sakallı..
Askerden geleli 6yil oldu 6 yıldır yüzüme jilet vurmadım makineyle kirli sakal bence
ya baby faceyim hiçte dikkat çektiğini düşünmüyorum dikkat eden var mıdır acaba bana :9
yakışıklı adam her türlü yakışıklıdır sakal falan bahane
Kıldan etkilenen kadınların beyinleri daha küçük oluyormuş, benim lafim degil CERN de araştırılmış bakabilirsiniz
kirli sakal😍 akşam akşam naptin ya..
Sulandı ergen
Niye kudurayim onda olan bende de var kas tip
Kötü birşey söylemedim ki niye tepki verdin şimdi
Doğru ama yorumun onun gösteriyor
Bak kabullendin konu kapandı
Kirli sakallı erkekleri sevin, baby face sakat..
Sakalsız erkekler daha yakışıklı Türk kızları anlamaz yakışıklı dan buda ayrı
Ben uzun sakal yakıştırıyorum kendime
Kızlar sakallı erkek seviyor diye tarikatçılar gibi gezen tipler bu soruya dahil sanırım 😅
bazı erkeklere kirli sakal yakışıyo ama bnce baby face
Genelde kızlar kirli sakallı seviyor galiba yanılıyor muyum?
baby face le kirli sakal bambaşka bişi, her kez sakal bırakabilir ama herkez babyface olamaz
Kirli sakal. Sakal erkeğin makyajidir bı de esmer olursa 😄
Tipe göre değişir. Henry Cavill, Van damme sakalsız daha iyi
Kirli sakal :)
Eksileri yemişiniz 😁
Baby face eksilemiş :D
ikiside tipsiz gozumde
ne yalan erkekler benim umrumda degil
yav bir git
ne ilgi duymasi sapikmisin nesin
aptalca sakalari sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar