yaşım 30 geçicide olsa belki kalıcı da olabilir kuaförlük öğrenebilir miyim sıfırdan
Cevabın nedir?
+1 yılÖğrenirsin ama bu yaşta çıraklığı kaldırabileceğini sanmıyorum. Kaldıramazsan da kriko kullan sorun değil
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) o da iyimiş
+1 yıl5 6 senede usta olabilirsin özel eğitimler görerek.
19 Yorumla
Soran+1 yılsatış danışmanlığı öğrenceğime onu öğrensem bir iki kişi ile tanıştım kuaför :( onlarla arayı iyi tutsam aynı şirketin işi nasıl olsa
- +1 yıl
ben 5 yıl yaptım bıraktım inanki tavsiye etmiyorum o kadınların cenesinden bunaldım sosyal hayatın 0 pazar gunlerı calısıyorsun hafta ıcı ıznın oluyor ve sen ızındeyken herkes işte oluyor sonra yemeklerin düzensiz oluyor karnın acıkıyor ama cok musterı oluyor bazen ogle yemegını aksam 6 7 de yıyordum ondan sonra bayram yok seyran yok yılbası yok mesela kuafor 10 da kapanıyor 9.40da röfle müşterisi ya da kaynak felan gelıyor gelde otur ağla çıkışım gece 1 2 yi buluyordu. Sadece Dükkan sahibi isen yapılır o iş çalışarak olmaz hayatın mafoluyor iyi düşün.
Soran+1 yılanlıyorum ama okumak istiyorum maddiyat olmadı için çalışmk istiyorm
Soran+1 yılsatış danışmanlığı yapsam da saati geç oluck
- +1 yıl
Anladım ozaman şöyle yap saça girme hiç kaş bıyık ağda makyaj bölümüne gir saça bulaşma.
Soran+1 yılpeki kendimi o bölüme nasıl aldıra bilirim özelden yazar mısın burda bilgilerimi net yazmıyorum
:(- +1 yıl
Gizli üyesin özelden nasıl yazayım? :D
Soran+1 yılayy unutmuşum :))
Soran+1 yılkuaför bölümünde 1 çırak var zaten benmde orada olmam gerek 2. kişiyi alırlar mı çırak
+1 yılTabikiiii çabala dimdik ayakta dur, bu işin sonunda her istediğin olur 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılokul okumak istiyorum sağlık maddiyatım yok :( bu yüzden çalışmam gerek biraz.
sıfırdan başlıcam satış danışmnlğı ama orda mutlu olcağımı zanttmiyorum kuafördeki kişler daha ağır başlı gibi şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılevet sonuçta az çok biliyosundur kuaföre gittiğin için bizim gibi ayda bir gitmiyorsunuz ve meslek edindirme kurslarına giderek öğrenebilirsişn
20 Yorumla
+1 yılOlursun tabii 67 yaşında doktor olan insanlar var
31 Yorumla
Soran+1 yılsağlık bölümü istiyorum ama maddiyatımız kötü o yüzden çalılmm gerek ik hem iş hem okul olmalı ama kuaför bölümnde tanıdığım kiişiler daha ağır başlı
olursun ablam
10 Yorumlaolursun
10 Yorumla
+1 yılolursun ya
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026