Bir dönem saçlarım çok fazla yıpranmıştı. Açıkçası her gün taramaya fırsat bulamıyordum, günlerim çok yoğun geçiyordu ve saçlarım yıpranmıştı. Tabii bir de o dönem açık renk saç kullanıyordum. Saçlarına açıcı uygulananlar bilir, saçların yapısı tamamen değişiyor yün gibi oluyor. Bir arkadaşımın önerisiyle saç botoksu yaptırmaya karar verdim. Açıkçası benim için en doğru karar olmuştu :)
Saç botoksu yaptıranlar memnun mu?
Saç botoksu yaptıranlar
Saç botoksu saçların ihtiyaç duyduğu proteinlerin saçlara yüklenmesidir. Kimyasal bir uygulama olmadığı için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Özel bir teknoloji ile saçlara bakım yapılır, bu sayede yıpranmış saçlar onarılır ve canlı hale gelir. Saç botoksunun kalıcılığı 2-6 ay civarında sürmektedir.
Saça botox yaptıranlar nasıl bir süreçten geçti?
Saça botox yaptıranlar
Saç botoksu içeriğinde B5 Vitamini E Vitamini Argan Yağı Hindistan Cevizi Yağı Kolajen Kompleksi Glioksilik Asit gibi saçlar için çok faydalı içerikler bulunuyor. Bu ürünler kuaför tarafından hazırlanıyor ve saçlar arındırıcı bir şampuanla yıkanıyor. Tertemiz olması uygulamanın daha etkili olmasını sağlıyor. Saçlar kurulanıyor ve eşit parçalara ayrılarak, botoks malzemesi saçlara uygulanıyor. Yaklaşık 40-45 dakika bekleniyor. Ardından şampuan kullanılmadan saçlar yıkanıyor. Sonrasında saç kurutuluyor ve botoks işleminin kalıcı olması için saçlara ısı uygulanıyor.
Hush saç botoksu nedir?
Hush saç botoksu
Hush saç botoksu bir nevi keratin bakımıdır. Botoks malzemesi yoğun olarak keratin içerir ve yıpranmış saçları onarmak için tercih edilir. Uygulaması da saç botoksu ile aynıdır.
Keratin botox yaptıranlar memnun kaldı mı?
Keratin botox yaptıranlar
Keratin bakımı olarak da bilinir. Saçlar birkaç farklı işlemden geçer. İlk olarak saçlar yıkanır ve keratin ilacı uygulanır. Bekletilir ve iyice yıkanır. Sonrasında saçlara keratin yüklenir ve yine bekletilir. Saçlar durulanır ve işlemin saçlara mühürlenmesi için ısı uygulanır. Kullananlar saçlarının uzun süre düz ve yumuşak kalmasından oldukça memnun :)
Saç botoksu yaptıranların yorumları neler?
Saç botoksunun kalıcılığı saçın yapısına göre değişiklik gösteriyor ve genel olarak 2-6 ay arasında değişiyor. Benim 4 ay kalmıştı. Saçlarım bu süre içerisinde canlılığını kaybetmedi ve çok sağlıklı görünüyordu. Bu yüzden çok memnun kaldım.
Saçlar gördüğü işlemler sonucunda yıpranıyor ve temel yapı taşı olan keratin zamanla aşınıp yok oluyor. Dolayısıyla eski gür, canlı ve parlak hali yerine kırılgan, mat ve sert bir hal alıyor. Saç botoksu işleminde de saça kaybettiği keratin ve multivitaminlerin yüklemesi yapılıyor.
Bunu 6 ay kadar kullanabiliyorsun ve fiyatlar 200 - 500 arası değişiyor. Geçen kış yaptırmıştım, ama bu kış gerek kalmadı. Çünkü daha uygun fiyatlı ve pratik bir ürün buldum. Sana da tavsiye ederim.
Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremini kullanıyorum ve çok memnunum. Keratinin saçın temel yapı taşı olduğunu söylemiştim. Bu ürünün de içeriğinde keratin var. Böylece ilk yıkamadan itibaren her yıkamada saçlarımı besleyip onarım yapıyor. İçeriğindeki tatlı badem yağı sayesinde de saça yoğun nem veriyor. Böyle saçlar daha kolay açılıp taranıyor ve pürüzsüz bir görünüm alıyor.
Benim saçlarım düz ve yaptığım bukleler asla durmaz, akardı. Bu ürün sayesinde saçımın botoksa gerek kalmadan gerçekten onarıldığını hissediyorum, çünkü yaptığım bukleler gün boyunca bozulmuyor ve akmıyor. Çok memnunum. Mutlaka kullan. Sen de çok memnun kalacaksın.
Bende uzun saçlarım olduğundan dolayı bakımi fazla gerekiyordu saç botoksu yaptım iki gündür yapmışım saçlarım çok yumuşak ve güzel parlak göründü çok memnun kaldım fakat dahha sonradan dökülmeye neden olduğunu söyleyen çok kişinin olumsuz yorumları saçıma uyguladığım botox için bı an pişman oldum gibi sizden ricam görüşlerinizi öğrenmek bilgi almak istedim..
Saç botoksu saçları güçlendirmeye yarar. Saçları dolgunlaştırarak onarmayı ve nemlendirmeyi sağlıyor. Kuaförde belirli bir miktar karşılığında yaptırabiliyorsun. Ancak, saç botoksu işlemine ve bu işlem için para vermeye gerek yok. Ben uygun fiyatlı ve saçlarıma canlılık kazandıran harika bir yöntem biliyorum. 😏
Saçlarım çeşitli sebeplerden dolayı yıpranmıştı. Kuru, cansız ve mat görünüyordu. Ayrıca saç uçlarım da kırıktır ve sürekli kestirmek zorunda kalıyordum. Uzun ve bakımlı saçlarım çok kötü bir hal almıştı. Neyseki yeni Elidor Anında Onarıcı Bakım Serum Bakım Kremi ile tanıştım. 🧡
İçerisindeki Keratin ile saçları anında onarıyor, canlılık veriyor, besliyor ve nemlendiriyor. İçerisinde bulunan tatlı badem ile yumuşatıp pırıl pırıl yapıyor.
Elidor Anında Onarıcı Bakım Serum Bakım Kremi sayesinde canlı görünen ve ışıl ışıl parlayan saçlara sahibim. 🤭 Saçlarımın kaybettiği nemi, canlılığı ve yumuşaklığı geri kazandım. Sana da Elidor'un serum saç kreminden Anında Onarıcı olanı tavsiye ederim. Uygun fiyata hiç uğraşmadan mükkemmel saçlara sahip olmak mümkün. Elidor sayesinde. 🧡
Saç botoksu, saçı onararak dolgunlaşmasını sağlayan, saçı sakinleştiren, nemlendiren, dalgalarını açan ve saça hacim kazandıran bir anti-aging sistemidir. Keratin de aynı saç botoksu gibi saçı düzleştirir ama keratin yaparken çok zehirli bir madde kullanılırken, botoksta kullanılan bu madde tamamen zehirsizdir.
Sarı saçtan siyah renge döndüğüm zamanlar saçım çok yıpranmıştı o dönemler Elidor’un onarıcı bakım serisinin şampuanını ve saç kremini epeyce bir süre kullanmıştım. Kalsiyum ve keratin içeren formülüyle ilk kullanımdan itibaren yıpranmış saçlarımın fazlasıyla canlanmasına yardımcı olmuştu. İçeriğinde bulunan tatlı badem yağı sayesinde saçı müthiş nemlendiriyor ve parlaklığını arttırıyor. :) Bu seriye bir şans vermelisin. 😘
Ben önce kuaförde yaptırıyordum saç botoksumu ama istediğim sonuçları alamıyordum kuafördekilerde kimyasal içerik oluyormuş ve geçici çözüm sağlıyormuş bu sebeple değişiklik olmamış saçımda hatta yaptırmadığım zaman daha kötü olmasının sebebi buymuş bende evde kendim yapmaya karar verdim baya araştırdım deneme için bir çok ürün aldım sonunda gerçekten işe yarayan ve saçlarımı canlandıran güçlendiren saf ürünü buldum belli aralıklarla kullanıyorum doğal keratin saç botoksu nu artık saçlarımda keratin ürünleri dışında bişey kullanmıyorum zaten liquid keratin şampuan saçlarımdaki yağlanmayı geçirdiği için onu hiç bırakmıyorum artık genel olarak saçlarım için çözüm buldum evde olduğu için de kolay ve rahat oluyor.
Saç botoksu saçları güçlendirir. Yeniden yapilandirir. Saç botoksu serumu 25 tl civarindadir. Eger kuafor salonlarinda yaptirirsaniz 150 tl civarinda fiyat bicerler. Evde uygulamak icinde bir bucuk cay bardagi suya bu kucuk sisedeki serum dokup karistirip boya fircasi yardimiyla saca suruyoruz. Kuru veya islak saca surmeniz farketmez. Ama sac sampuanlanmis vede temiz olmali. Surdukten sonra 20 dk boyunca kurutma makinesiyle isi tutuyoruz. Ve yikiyoruz. Bakim sonrasi saç yeniden yapilanmis kadar parlak hacimli vede onarılmis görünuyo..
Ben yaptırdım çok da işe yaramadı. Sürekli bakım gerekli. Şampuanı mesela her gün kullanıyoruz. Ben şampuanı iyi seçme taraftarıyım. Zigavus'un argan yağlı şampuanını kullanıyorum çok memnunum. Saçlarım 1 ayda kendine geldi tavsiye ederim. Şampuanın yanında argan elıxır besleyici saç serumu da var. İkisi bir harika yaratıyor :)
Ben evde kendim saç botoksu bakımı yaptım. Liquid Keratin markasının Saç Botoksu Plus Keratin Yükleme Setini satın aldım. Hem evde uygulayayım hem de uzun vadede uygulayayım diye. Aynı zamanda kuaförde bu işlem için ekstra tek seferlik para ödemek istemedim. Ama öncesinde YouTube'ta ve blog sayfalarında çok fazla araştırma yaptım. Uygulaması oldukça kolay, başta böyle bir işlemi nasıl kendim yaparım diye tereddür ettim ama instagramdan firmaya ulaştığımda yapacağım işlemleri bir bir anlattılar. Saçlarım açıcıdan mahvolmuş durumdaydı, şu an saçlarım harika görünüyor. Gerçekten ben bu uygulamayı evde yapabildiysem herkes yapabilir. 🥰🥰
Cok unlu bir kuaforde sac botoksu yaptirdim zaten saclarim duz birkac gun once mikro kaynaklarin daha bakimli durmasi icin yaptirdim. Sabah kalktim bogazim inanilmaz yaniyor gozlerimin alti kipkirmizi. kulaklarim dolgun bogazim sis. Sac boyasina alerjim yok. Kremsi bir bakim sandigimdan da arastirmamistim. Netten arastirdim ve septomlar botokstan. Normalde sac jolesi kesinlikle kullanamam uclarina dahi sursem 3 gun basimi yataktan kaldiramam. Son derece kkmyasal bir urun kuruturken ozellikle gozlerim zaten o an yandi. Gereksiz
Yazın yaptırmıştım 150 tl idi faydasını gördüm mü, evet gördüm. Lakin, tek seferlik uygulama 1-2 ay kadar götürüyor. Kullanılan malzemeler belli yakın zaman da yapmayı düşünüyorum ama bu sefer ilacı alıp kendim yapacağım.
Tamda bugün randevu aldım İstanbul'da biryerden. Randevuyu aldiktan sonra fiyati soram dedim 1500 tl dedi tek seans hemde 😳 bir ara iptal edicen galiba biraz fazla geldi bana bende yaptirmak istiyorum aslinda
ya benim saçlarım çok yıprandı botoks setlerini araştırmaya başladım ama kuaförlerde de uygulama oluyor kararsızım daha kötü olmasından korkuyorum önerilerinizi bekliyorum
Ben dökülme ile ilgili araştırma yaparken rastlamıştım, saf keratin'e ağırlık ver ama çok fazla sahte ürün var dikkatli olman lazım. Döküme için bile iyi geldiğini söylemişlerdi arkadaşlarım.
@bilisimhastasi evet saf keratin çok iyi eliyormuş arkadaşım aklımı karıştırdı kuaförlerle olan randevumu iptal ettim keratin yüklemesi yerine düzleştiriyorlarmış bi süre saçların normale dönüp daha sonra yine aynı şekli alıyormuş hatta kırılıyormuş çok korkuyorum saçlarımı kaybetmekten
Şöyle yapalım birkaç arkadaşım var kuaför ben bir görüşeyim ama kesin değil saçının fotoğrafını isteyebilirler, bir firmada saç uzmanı kendisi. Sana uyarsa 😳?