Yeni düzleştirici alacağım. Önerdiğiniz marka ve model var mı? Siz hangisinden kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Saç düzleştirici kullananlar saç düzleştirici yorumlarınızı merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.Saç düzleştirici yorumları
Düz saçlar en sevdiğim saç modelleri arasında. Hatta diğer saç modellerinden daha pratik geliyor. Hem spor hem de klasik tarza yakışıyor, kullanışlı olduğu için sıklıkla tercih ediyorum. Tabii ki düzleştirici seçimi de çok önemli.
Saç düzleştirici yorumlarım: En iyi saç düzleştirici hangisi?
1. Dyson Airwrap saç şekillendirici
Dyson Airwrap saç şekillendirici
En başa yazıyorum çünkü en iyisi olduğunu söyleyebilirim :) Saçları şekillendirmek için hava akımını kullanarak coanda etkisi yaratıyor ve saçı kendine doğru çekerek şekillendiriyor. Kuaförden çıkmış gibi saçlara pratik bir şekilde sahip olmak istiyorsanız tercihiniz bu yönde olmalı :) Düzleştirici fırçası kullanımı oldukça basit, sadece saçlarımızı tarıyoruz :) Güçlü hava akımı sayesinde aşırı ısı olmadan kalıcı düz saçlara sahip oluyoruz.
2. Babyliss saç düzleştirici
Babyliss saç düzleştirici
Babyliss saç düzleştiricinin birçok farklı modeli bulunmakta. Almak istiyorsan eğer Babyliss ST395E İ-Pro modelini öneririm. Buharlı, nano teknolojili saç düzleştirici olarak da geçiyor. 230 dereceye kadar çıkabiliyor, buhar teknolojisi sayesinde saçları düzleştirirken nemlendiriyor.
3. Philips ProCare Keratin saç düzleştirici
Philips ProCare Keratin saç düzleştirici
Isısı 230 dereceye kadar çıkabiliyor, üstelik ısınsın diye uzun vakitler beklemiyorsun. O özelliğini çok seviyorum, 30 saniyede ısınıyor. Isının saçlara verdiği zararın en aza inmesi için, keratin katkılı seramik yüzeyi bulunuyor. Saçları elektriklendirmiyor.
4. King saç düzleştirici
King saç düzleştirici
İstenilen ısıya kısa sürede ulaşan saç düzleştiricilerden bir tanesi. Fiyatı en uygun düzleştiricilerden olabilir, almak isterseniz King K-911 Style Duo modelini öneririm. Saçlarınızı hem düzleştirebiliyor hem de tost yapabiliyorsunuz. Keratin ve argan teknolojisi içeriyor.
Maalesef düzleştiricisiz yaşayamayanlardan biri de benim :) Maalesef diyorum çünkü düzleştiricinin dezavantajlarını dibine kadar yaşamak zorunda kalıyoruz. Aşırı ısı saçlarımızın yapısını bozuyor, özellikle uçların yanmasına sebep oluyor. Saçların parlaklığını yok ediyor, geriye düzleştiriciye alışmış sönük saçlar kalıyor.
Saçlarımızı kendi haline bıraksak olmuyor, düzleştirsek yıpranıyor!
Düzleştiriciden yıpranan saçlar
Ben saçlarımı bukle yaparken de düzleştirici kullanıyorum genelde. Maşaların hem kullanımı zor hem de çatalla kıvırma gibi yöntemler düzleştirici ile yapılabiliyor. İlk yapıldığında saçların iyi görünmesine aldansak da hem saçlarımız çabucak bozuluyor hem de yandığıyla kalıyor. Düzleştiricide 200 dereceden aşağısı iyi sonuç vermiyor maalesef.
Çağla Şikel'in Dyson Airwrap ürün inceleme videosunu izledim geçenlerde. Buraya da bırakayım merak edenler için;
Pratik hareketlerle Dyson Airwrap hacimlendirici fırça sayesinde saçlarına hareket kattı. Kutuda da görünüyor Dyson Airwrap'in ayrıca yumuşak ve sert düzleştirici fırça, 30-40 mm Airwrap başlıkları ve ön şekillendirme için kurutucu başlığı da bulunuyor. Saça şekil vermek için coanda etkisinden yararlanıyormuş, aynı zamanda ısıyı da kontrol ederek düşük ayarda tutuyormuş. Bu hep istediğimiz bir özellik resmen süper bir şey denemeyi çok isterim ♥
Saçlarım ile ilgilenmeyi ve uğraşmayı çok seviyorum. Saçlarıma değişik modeller uyguluyorum. Tabi modelleri yaparken saç şekillendiricimden yardım alıyorum. İstediğimiz saç şeklini vermek için kullandığımız saç şekillendirici çok önemli.
Konu saç şekillendirici ise tavsiyem Dyson Airwrap
Süreli ısı kullanmak saçlarımızı yıptatabilir. Dyson Airwrap saçları fazla ıgdsıdan koruyor ve yıpratmıyor. Ayrıca güçlü motoru sayesinde istediğimiz he rmodele kolayca ulaşmamızı sağlıyor. Saç tipin ne olursa olsun hızlı ve pratik şekilde her saç modelini uygulayabilirsin.
Saç düzleştirici yorumları olarak Dyson en tercih edilenler arasında. Dyson markasının düzleştiricisi piyasanın en iyisi bence. Kesinlikle tavsiye ederim. ❤️
En İyi Cevaplar