Arkadaşlar dünyada kel kalmayacak sanırım artık...:) Erkek arkadaşıma saç ekimi yaptırması için ikna ettirmeye çalışıyorum...Saç ekimi yaptıran arkadaşlarınız var mı? Ya da saç ekimi yaptıranlar var mı? Ben bir yer ile görüşüyorum ..gayet güvenilir konuştuğum kişiler...Ama bunun yanı sıra önerileriniz nelerdir? Saç ektirenler memnun mu? Saç ekimi yaptıranların yorumları neler?
Cevabın nedir?
Saçlarım ön kısımdan geriye doğru 5 parmak genişliği kadar açılmıştı, 8 ay önce ekim yaptırdım ekim süreci gerçekten uzun sabah 8de ekim yaptırdığım yere gittim önce forma giydirdiler, saçımın nasıl ekileceğini anlattılar ve saç çizgisi çizdiler sonra saçlarımı kestiler. sadece kafama anestezi uyguladılar ilk 2 3 iğnenin acısını hissettim özellikle kulak arkasında kalan alanlar hissediliyor ama çok uzun sürmedi daha sonrasında kökleri çıkardılar ve kel olan alana ektiler. yaklaşık 8.30-9 saat sürdü akşam 5-5.30 gibi işlemim bitti, tabi ki hep ekim işlemi olmadı yemek ve ihtiyaç molaları verdiler. ekimden sonraki gün saçların nasıl yıkanması gerektiğini anlatmak için çağırdılar. işleme ek olarak 1 çanta veriyorlar içinde antibiyotik hap, ağrıkesici, krem, şampuan ve cam şişede bir sıvı verdiler. ilk 2 ay saçımda hiçbir değişiklik olmadı hatta ekilen saçların tamamı döküldü. Hatta ekim yaptırdığım merkezle 3 kere görüşmeye gittim bana saçların doğal sürecinin bu olduğu ve 3. aydan sonra çıkacağını söylediler. gerçekten de dedikleri gibi oldu şu an 8. ay saçlarım resmen fışkırdı. saçların tamamının 11-12 ayda çıkacağını söylüyorlar ama şimdiki sonuçtan bile çok memnunum. Ektirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim Ankara 'da İnderm poliklinikte ektirdim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 yıl önce ben de sevgilim de operasyon olmaya karar verdik. Kız arkadaşım liposuction oldu ben de saç ekimi.
https://www.youtube.com/embed/3--Sf0izMo4
Ben önce anlatacaklarıma başlamadan bir not yazmak istiyorum: eğer saçlarınız dökülüyor ve bu sebeple saçlarınızı tarayamıyorsanız gerekiyorsa aç kalın ama yine de mutlaka saç ektirin. Saçsızken nasıl bir psikolojik baskı altında olduğunuzu fark edemiyorsunuz fakat bildiğin kellik yüzünden kendi kendime ezik ezik triplere girmişim. Saç ektirdikten sonraki kendime gelen öz güven ile bunu fark ettim.
Değinmek istediğim diğer nokta yaptıracağınız yer çok önemli;
Kız arkadaşım eve yakın olan hastanede ektirdi sonuç maalesef tatmin edici olmadı.
Ben ise internette araştırdım ve üşenmeden ankaradan istanbula saç ektirmeye gittim. ve çok memnunum. Sizler de mutlaka iyicene araştırın.
Saç ektirecekler için de youtube videolarından da araştırma yapabilirler72 Yorumla
+1 yılben ektirdim geçen haziranda sabah 8 de başladık akşam 9 da bitti...nasıl lanet birşeydir o gün nasıl geçti o ekim gününü atlatınca ve ekim sonrası ilk 3 günü verilen ürünle iyi bir bakım yapılırsa sorun yok ki zaten 3000 tane ektirdim bahçelievler medical parkta 3000 tl tuttu ve şuan eski haline kavuştum sadece ekim günü dışında müthiş bir olay tavsiye ederim...
33 Yorumla
Soran+1 yılReklam yapmıyormusun sen şimdi yalnız:)))
- +1 yıl
ektirdiğim yeri yazdım kimin nerde yaptığı veya yaptıracağı umrumda değil...reklam sanması milletinde aynı şekilde ok...
Soran+1 yılOk:))))Bende şahsen hastanedeki tecrübesiz ekibe değil..bu işi öğrenmiş ehli kişilerle erkek arkadaşımı gorusturuyorum.
öncelikle geçmiş olsun. saç ekiminde genelde fue tekniği kullanılıyor. erkeklerde enseden, sakaldan veya göğüsten kıl kökleri alınıp saçsız bölgeye naklediliyor. mesela saç kökleri enseden alındığında bu kez ensedeki saçlar seyrekleşiyor çünkü kökleri azalmış oluyor.
bununla ilgili bir uzman doktorla görüşürsen eminim daha sağlıklı bilgiler alabilirsin.10 Yorumla
Benim eski erkek arkadaşım saç ektirmişti. Gitmiş ucuz bir yerde ektirmişti. Çim adama döndü sonra bir baktık ki 2-3 katına harika saç eken yerler var. Parası da vardı aslında.
Neyse siz siz olun saç ekimi yaptıracaksanız kaliteli yerlere yaptırın. Biraz araştırın. Google a yazınca zaten ilk sırada çıkan sitelere güvenin. Saç dökülmesi yaşayanlara benden bir kıyak olsun20 Yorumla
+1 yılBen saç ekim merkezinde calistim bir süre, operasyona katiliyordum. Operasyon sonrası dikkat edilmesi gerekenleri vs anlatiyordum ama hiçbir zaman sigara kullaniminin olumlu ya da olumsuz bir etkisini duymadim uyarıda bulunulmazdi. Yani durum her neyse sigarayla bir bağlantısı olmayabilir
03 Yorumla
Gizli SoranYa bana sigara kullanmam ilk 10 gün gerektiği konusunda bilgi paylaşımında/öneride bulundular saclarin oluşumu kan dolaşımı sayesinde oluyor muş kan saçları besleyen en büyük etken mis sigara da bulunan karbonmonoksit gazı kan dolaşımını olumsuz yönde etkiliyormuş
Böyle dusunuldugunde mantıklı geldi çok. İçtiniz mi bu on günlük sürede sigara?
Gizli SoranOperasyon geçen hafta yapıldı yani günlük ortalama 1 paket kullandım
+1 yılsac ektırmeden once badem yagı ıle restorexın sac uzatıcı yampuanını kullanmanı onerırım
05 Yorumla
Gizli Soranyaglar ise yaramiyor
maske olarrak dene vy sramısk otu
Gizli Sorano daa sarimsak yakiyor
fue
Gizli Soranherhalde son secenek o olacak
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
35Cevap
+1 yılbenim kaş ektirdiğim yer saç ekim merkeziydi. gelip giderken saç ekimi yaptıranları görüyordum epey vardı yaptıran. Clinicexpertte yaptırdım kaşlarımı çok memnunum işlerinde çok iyiler. Saç ekimlerininde iyi olduğunu düşünüyorum gelenlerin yüzlerinin belliydi :) şişlide ofisleri ulaşımıda çok rahat bir görüşün isterseniz
00 Yorumla
+1 yılAbim saç dökülmesi yüzünden bunalıma girmişti saç ektirdi ama bazı spotlar oldu nokta nokta öbekleşme ilk gittiği saç ekim merkezinde baya araştırdık ailece sonra İstanbul'da este hair saç ekim merkezi var orası çok profesyonel önce anlatıyorlar güzel güzel adamların niyeti insanı mutlu etmek para kazanmak değil abim gayet memnun şu an ben este hair i tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılsormak istediğin birşey varsa sor şakaklarım yaşım ileledikce acıldı ve beni rahatsız ediyordu üç doktor ile görüştüm ikisi türkiyenin en iyileri sonuç olarak bana ekim yapılamayacağı cıktı cunku tamamen dokulmediği için ek yeri belli olacak ve ekilenler için bir sene sonra tekrar gidip sıkılaştırma operasyonu yaptırmam gerekiyormuş eğer senin sıkıntında boyle ise unut derim
00 Yorumla
+1 yılBu konular hassas konulardır ve ekim yaptırmak istediğiniz yerin adını ismini kuruluşunu yaptığı işleri çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Profesyonel kişilerle bu işi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ciddi miktarda paranız gidebilir ama karşı tarafın güvenini almadan sakın bu işe girmeyin derim.
01 Yorumla
Gizli Soranonu araştıryorum bende şuan
sac ekimi forumlarini inceleyin mutlaka. Herkese de inanmayın. Evet Türkiye'de çok yol kat edildi ancak o kadar çok talep var ki işin uzmanları yerine saçma sapan insanlar dikimi yapıyorlar. Doğru açıyla dikim işin sırrı.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet işin uzmanlarına bakın lütfen
+1 yılİyi günler.41 yasindayim.21 Ocak 2023 de 4800 greft saç ektirdim.17 ay oldu. saclarim kalın çok güzel çıktı. ben saçlarımı çok ince eleyip sık soluyan biriyim. herseyi inceliyorum acaba abartiyormuyum. mesela saçlarim çok gür çıktı ama saçlarımı islatinca, güneşe çıkayım güneş ışınları saçlarımı seyrek gösteriyor. golgede sıkıntı yok ama güneşe çıkınca seyrek gösteriyor. acaba herşeyi cokmu abartiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Lütfen cevap verirseniz sevinirim. yoksa ben psikolojik hastayim
Saç dökülmesi uzun bir süre dökülen bir hastalıktır. Saç dökülmesi için genelde kullanıcılar şampuan kullanımı ve saç bakım serumları doğal bakım yağları kullanır. Saç dökülmesi nedeniyle çinko vitamin demir eksikliği olabilir eğer bunlar yerli yerindeyse aileden gelen genetik dökülme vardır. Özellikle genetik dökülme için forumlarda kullanıcıların kullandığı bazı ürünler vardır. Genetik dökülmeyi durdumak veya en azından saç dökülmesini ertelemek için saç bakım ürünleri kullanırlar. Bknz;
00 Yorumla
+1 yılAbim Umut Demir 1 ay önce Mega Hairtrans da saç ektirmişti ve çok memnun olduğu için onun önerisiyle bende gelmeye karar verdim. İstediğim sayının fazla fazlası ekildi. Mega Hairtrans doktorları çok ilgili ve güler yüzlüydü. Çok memnun kaldım. Otel ve şöfor arkadaşta çok iyidi. Saçlarımın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese tavsiye ederim.
10 Yorumlabenim tanıdığım 2 kişi var saç ektiren. birinde emanet gibi duruyor. diğerinde ise tutmadı onlarda döküldü.
04 Yorumla
Soran+1 yılhmmm... demekki iyi bir yere gitmemişya da kendine iyi bakmamış
- +1 yıl
süreçleri hatırlıyorum. mikrop kapmasın diye yazın bereyle dolaşmak zorundaydı adam. ama saç bereyi çıkartıncaya kadar bile durmadı kafada. diyeri ise zaten tamamen doktor hatası. emanet gibi duran saçlara doktorlar neden olur... ben kolay kolay yaptırmam. mümkünse bir dermatoloğa gidin önce. sonra dermatoloğun tavsiyesi ile saç ekimine gidin. sizin için daha iyi olur. erkek arkadaşın belki ameliyatsız saçlarına kavuşur belli mi olur :)
Soran+1 yılDedimya bir kaç mesajdada, zaten saç ekimi yaptrmak isteyen herkes yaptıramıyormuş öyle kafasına göre..görüşmeleri oluyormuş doktorlar tarafından...Ben şahsen erkek arkadaşımı oraya yönlendirdim...Çünkü daha önce bir kaç sorun yaşayan arkadaşlarımızın memnuniyetini gördük...
+1 yıllink bişey bilmiyorum ama belki işine yarar :)
02 Yorumlarrica ederim:) bence başka sitelerde aramalısın burda pek kimse yardımcı olamaz sen googleden ara :)
Dayım yaptırmıştı enseden alıp ekme yöntemi ile yapıldı ensesinde açılma olmamıştı ve ekilen yerler gayet iyi durumda şu an.
10 YorumlaArkadaşım yaptırıyor ameliyatlık filan birşey yok, haftada 2 3 defa gidiyor sanırım yarım saatlik bir işlem yapıyorlar, onda da dökülme var
03 Yorumla
Gizli SoranDökülme olduktan sonra tekrar çıkıyor mu? Sordun mu arkadaşına?
Gizli SoranBilgi için teşekkürler.
Saç Bakım konusunda 8,9b cevap paylaştı. kardeş ektirmedim ama bildiğim kadarıyla ekim için 30 yaş altına tavsiye etmiyolar.. ekilenlerde dökülüyormuş diye duydum.. ama danışman daha iyi olur
00 Yorumlagenelde fue yöntemi kullanılır. enseden alınır açık bölgeye kök hücre 3 e parçalanarak ekilir.6 ay sonra saçsız bölgede biraz saçlanma olur sonra oda dökülür.1 sene içinde tuncay şanlı gibi saçlarına kavuşmuş olursun :D
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpeki enseden alinan yerde bosluk olmaz mi
bırak kendini doğal halinle.. gösterişe gerek yok...
Aslan gibi yüreğin yeter...10 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle iyi yaa rüzgarla kafamdaki sürtünme katsayısını düşürüyor böylece daha hızlı koşuyorum :D
16 Yorumla
Soran+1 yılMemnunsan sorun yok demektir:)
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yıl:)))bence ektir selçuk:)
+1 yılben bugün ranveduya gidicem.
ilk önce saç analizi
sonra ona göre yönlendirecekler.02 Yorumlavar ya la saçın kör müyüz :D
saç ekimi yapılırken uyuşturuyorlar acı hissetmiyorsunuz. benim kardeşimin arkadaşı yaptırdı. İstanbul'da. 1 sene sonra gerçekten saçları çok iyi oldu
00 Yorumlabi arkadaşım yaptı çok kötü görünüyor başlarda yaralı oluyor her kök
sonra zaten gene dökülüyor onlar01 Yorumla
Soran+1 yılMantıken öyle olması gerekirki kök güclensin bence...dökülüyorsa eğer bunca insan neden yaptırsınki
bence bir sakıncası yok iyi bir doktor veya hastaneye gittikten sonra gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin hastane ve doktorlarla ilgili baya bilgi var burda paylaşim dedim :) sacekimiforumu.com
01 Yorumla
Soran+1 yılworldhairtrans.com
+1 yıleğer saç dökülmen tamamen durmadıysa ektirme dostum sonra yine dökülüyor bir işe yaramıyor yani
01 Yorumla- +1 yıl
Ekilen saç ömür boyu dökülmez
+1 yılben geçen sene hermest hair clinic te saç ektirdim gayet memnunum
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılPara sikintin yoksa sana bir kac yer onerebilirim ozelden mesaj at ben 2 senedir arastiriyorum.
00 Yorumla yaklaşık bir yıl yıl önce hair center of turkey'de saç ekimi yaptırdım sonucumdan çok memnun kaldım. ön tarafımda açıklık vardı tamamen kapandı. saç ekimi yaptırmayı düşünenler incelesin bence
00 Yorumla
+1 yılBen 6 ay önce Floryada Promed Klinikte saç ekimi yaptırdım, gayet memnun kaldım. Saçımın önleri baya açılmıştın şu an çok dolu. Herkese tavsiye ederim, çok ilgili çalışanları var ve kaliteli bir yer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgün bir yer bulursan pahalıya patlar ama doğal gibi olur
02 Yorumla
Gizli SoranPara sorun değil ya yeter ki kel olmuyum bildiğin bir yer var mı senin
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyisi fue dir. Tek tek alınır kökler ve ayrıştırılarak dikilir. Ensende boşluk olmaz ona göre alınıyor. Ortalama fiyatıda iyi bir cerrah için 5000-8000 civarıdır. Piyasada merdiven altı daha ucuza yapanlarda var.
11 Yorumla
Gizli Sorancikar mi ekilenler
Transmed hatırladığım kadarıyla burası iyi bir yer sanırım.
01 YorumlaBence a kalite bir hastane seç mesela bu video youtube. com/watch? v=ODg5tFo8Qso&list=UU4Fw0h0vDXyxivdl9xSopzw
00 Yorumla
+1 yılBu konuda size yardımcı olabilirim dilerseniz irtibat numaramdan ulaşabilirsiniz 0531 363 31 59
00 Yorumla
+1 yılbir doktora danışman senin icin daha iyi olur kardesim iyi gunler
11 Yorumla
Gizli Soransağolasn kardeşm
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok ama hepimizin sonu kelli iyice geliştirilse bari
00 Yorumlayaptıranlarda emanet gibi duruyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılYapan kişiyeya da yere göre değişir sanırım..Profosyonel insanlarla görüşmek önemli..önce ve sonrası resimleri görüyorum da..gayet natural bir görüntü
Saç Bakım konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kaiite istiyorsan paraya kıyacaksın.
10 Yorumlaalna saç mı ektırıcen ıgrenc durur
01 Yorumla
Gizli Soranhadi ya fark edilir mi saç ektirdiğim
Saç Bakım konusunda 759 cevap paylaştı. güzel fikir tebrik ederim :=)
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. o kadarmı dokuldu kız
03 Yorumla
Gizli Soranyok alnıma ektirmek istiyorum alnım açık olduğundan dolayı yoksa saçtan yana sıkıntı yok:)
Gizli Soran:)))
+1 yılHiç kel bayan görmedim bayan.
02 Yorumla
Gizli Soranya alnım geniş olduğundan dolayı 1.5 cmlik falan saç ekimi yaptırmak istiyorum da :D kel değilim
anladım bayan umarım güzel olursunuz :)
- Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun
10 Yorumla
+1 yılArkadaslar benim sacim ekim 6 ay oldu cok memnunum
00 Yorumla
+1 yılnaptın yaptırdın mı ekımı?
00 YorumlaHala istiyomusunuz sac ekimi
00 Yorumlaalına saçmı ektiricen ıyyğğğ iğrençsin
01 Yorumla
Gizli Soran:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende alayım o önerileri
06 Yorumla
Soran+1 yılİstersen görüştüğüm yerin bilgilerini verebilrim sana mesajında...
Cevap sahibi+1 yılolur ver
Soran+1 yılGizli olduğun için veremiyorum:)))çok gizemli:)
Cevap sahibi+1 yılomrozmc@hotmail.com msn ye gel
Cevap sahibi+1 yılekledinmi
- +1 yıl
bende saç ekimi yaptırdım İstanbul'da Mega Hair Trans diye bir klinik gayatte memnunum sana da tavsiye ederim
Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. saçç ekimişi hassas
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılTutmuyor çoğunun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötü olur
01 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?