Agiss diye bir markanın sac açıcısı varmış. Saçı yıpratmıyor aksine besliyormuş. İçinde birtakım bakım yağları varmış. Agiss saç açıcı kullananlar varsa böyle bir şey var mı ki, sonuçta açıcı. Yani saçı nasıl besler ki?agiss yoğun saç açıcı kullananlar
Dün iki kutu kullandım ama sadece uçlarına ve saçım kalın koltuk altı hizasında 4 ay önce siyaha boyamıştım ilk açmam da kızıl rengi aldı ikinci açmam da kumral rengine hatta bakıra döndü sertleşti sonra bakım kremini sürdüm içinden çıkan iyi geldi birtakım bakım yağları sürdüm iyi geldi şu an birinci günüm nasıl olur sonra bilemem
Saçlarını boyayacakların kafasında birçok soru işareti oluyor. Nasıl boyamalıyım, açıcı kullanmalı mıyım, evde mi boyamalıyım yoksa kuaföre mi gitmeliyim, hangi açıcıyı kullanmalıyım? Uygulamasından çok karar aşaması zamanınızı alır.
Açıcı saçınızı normal renginden daha açık bir rengi en kolay şekilde tutturmak için uygulanmalıdır. Ancak kimi zaman kötü sonuçlarla karşılaşılır. Açıcı saçımıza zarar verebilir. Bu yüzden doğru markaları tercih etmek çok önemli. Agiss saç açıcı da ismi çok duyulan bir ürün. Bu yüzden sizler için Agiss saç açıcı kullananlar ve yorumlarını araştırdım.
Agiss yoğun saç açıcı kullananlar ve yorumları nelerdir?
Agiss saç açıcı kullananlar
Agiss saç boyası piyasadaki en popüler ürünlerden bir tanesi. En büyük vaadi ise saçı açarken yıpratmaması hatta beslemesi. Bu ürünü daha önce kullandım, çevremdeki birçok arkadaşım da kullandı. Bir de internette birçok kullanıcının yorumunu araştırdım. Vardığım sonuç Agiss saç açıcının saçı gerçekten de yıpratmadığı. Saça bakım yapıyor mu emin değilim ancak yıpratmadığı kesin.
Agiss saç açıcı fiyatı ne kadar?
Agiss saç açıcının fiyatı 20 TL’dir. Ancak ben hiçbir ürünü normal zamanlarda almıyorum. Her zaman indirim dönemlerini takip ediyorum. İndirim dönemlerinde Agiss saç açıcısını 10 TL’ye bulabilirsiniz. Hatta en mantıklısı online alışveriş sitelerinden satın almak. Çünkü bu sitelerde genelde daha uygun fiyatlı oluyor. Ayrıca Agiss saç açıcıyı büyük marketlerde ve kozmetik marketlerde bulabilirsiniz.
Agiss saç açıcı nasıl uygulanır?
Agiss saç açıcı
Saç açıcı uygulamak aslında saç boyamak gibi bir şeydir. Ama yine de her ürünün kendi uygulama biçimi olabileceği için üzerindeki talimatları okumakta fayda var. Ben size yaygın alanı anlatacağım.
Öncelikle ellerinize eldiven takmayı ve omuzlarınız ve boynunuzu güzelce kapatmayı unutmayın.
Daha sonra ürünü talimatları takip ederek hazırlayın.
Saçınızı tutamlara ayırarak tüm saçınıza uygulayın. Eğer tüm saçınızı açmak istemiyorsanız sadece açmak istediğiniz bölgelere uygulayın.
Ürünün üzerinde yazan bekleme süresi kadar bekledikten sonra saçınızı yıkayın.
Bu kullanacağınız ürünün kalitesine bağlı. Genelde saç açıcılar saçı yıpratır. Kimi saçların ise yanmasına sebep olabilir. Ancak bazıları ise zarar vermez. Örneğin yukarıda da anlattığım gibi Agiss saçlara zarar vermeyen bir ürün. Kuaförde saçınızı açtıracağınız zaman kullandıkları ürünleri sorarak fikir sahibi olabilirsiniz.