Brillant Hair kullanan var mı arkadaşlar? Brillant Hair saçları hızlı uzatıyormuş ve kırıkları tamamen yok ediyormuş. Brillant Hair kullananların yorumları neler?Brillant Hair
Brillant Hair Saç Serumunun saç problemine ve saç tipine göre uygun seçenekleri bulunuyor. Ben kullanmasam da arkadaşım saç dökülmesi için Brillant Hair Keratin Dökülme Karşıtı Saç Serumunu kullanmıştı. Bitkisel içeriği sayesinde kullananların güvendiği bir ürün olarak öne çıkıyor. Saç problemlerine doğrudan etki etmesi, saç derisini beslemesi sayesinde güzel sonuçlar alınıyor.
Brillant Hair serum kullananlar memnun mu?
Brillant Hair serum kullananlar
Brillant Hair saç serumları set olarak satılıyor. 1 aylık serum paketi içeriğinde 15 Adet Ozonlu Şampuan, 15 Adet 100% Bitkisel Saç bakım Yağı bulunuyor. Saç tiplerine uygun seçenekleriyle kullanıcıların gönüllerini fethediyor :) Brillant saç serumu içeriğinde çörek otu yağı, Isırgan otu yağı, Hint yağı gibi saçlara fayda sayladığı bilinen birçok doğal yağ bulunuyor.
Brillant Hair serum kullananlardan gelen yorumların bazıları şu şekilde;
1 aylık set olarak kullandım. Benim kullandığım onarıcı olandı çünkü saçlarımda açıcı sonrası yanma oluşmuştu neredeyse her yanı kırık olan saçlarımda 1 ay sonunda gözle görülür bir iyileşme vardı. Saçlarım çok bakımlı ve sağlıklı görünüyor.
Saç dökülmesi için birçok şey denemiştim Brillant Hair Serumla tanıştığım için çok memnunum.
Birkaç haftadır kullanıyor olsam da saçlarım normalden daha iyi diyebilirim, güvenilir bir ürün ben bir sorun yaşamadım.
Saçlarımın uzaması durmuştu, yeterli bakım da yapıyordum ama etki etmedi. Brillant Hair Saç Uzatma Bakım Serumunu kullanmaya başladım. Şimdiden saçlarım 4 santim uzadı.
Bitkisel bir ürün olması gerçekten çok iyi güvenerek kullanabilirsiniz.
Freshen Hair saç bakım serumu da bitkisel içeriğiyle öne çıkan, hem kadınların hem de erkeklerin kullanabileceği bir üründür. Kullananlar genel olarak saçlarındaki kepekten kurtulduğunu, saçlarının hızlıca uzadığını ve daha sağlıklı görünüme kavuştuğunu söylüyor. Yorumlardan bazıları şu şekilde;
Saçlarımdaki kepekten freshen hair saç bakım serumu sayesinde kurtuldum, yapanların eline sağlık.
Saçlarım için muazzam bir ürün oldu artık hızlıca uzuyor ve daha parlak görünüyor.
Neden daha önce kullanmadım dediğim bir ürün tavsiye ederim.
merhaba sizden 2. ci 3 aylık siparişimide aldım. kullandım ben böyle güzel böyle kaliteli bir ürün daha kullanmadım bu nasıl muhteşemliktir... bu ürüne başlamadan 5 ay önce saçlarım yanık pişmaniye gibiydi. vede elektrk çarpmiş gibiydi hepsi havada oluyordu. okadar berbat bir görüntüydüki çok üzülüyordum. aslında öncesi sonrası yapıcaktım ama önceki resmi bulamadım. son halini atmak istedim. şimdi bir okadar gür parlak ve yumuşacık saçlarım var sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. alllah işinizi gücünüzü rast getrsin. teşekkür ederim tekrar brillanthair.
2017 dan bu yana saç dökülmem için çeşitli tedaviler gördüm farklı ürünler kulandım fakat neredeyse saçımın 3 te 2 si dökülmüştü ve müthiş kötü hissediyordum kendimi. brillanthairden iki kutu aldım ne yalan söyleyeyim önce ise yaramayacağını diğer ürünler gibi olucağını düşündüm ilk kutuyu düzenli her gün kulandım 2 kutuyu düzenli kullanamadım fakat dökülen yerlerden tekrar saç geldi ve saçlarım çok daha canlı duruyor allah razı olsun..
açıkçası alırken tereddüt etmedim diyemem çünkü son çareydi. defalarca saç dökülmem için doktora gittim ama tam olarak bir çözüm bulamadım şu an sayenizde dökülmelerimin %70 %80 durdu üstelik sadece 2 kutu kullanmama ragmen. inş tekrardan sipariş verecegim. teşekkür ederim brillant hair ailesi
Ben kullaniyorum 20 gun oldu kepek ve sac dokulmesi vardi Şu an hic birsey kalmadi ayrica sacim acayip uzadi Şu an nisanlima alicam ay basini bekliyorum tesekurler brillanthair😊😊😊😊
merhabalar bende başka bir yerden aldıgım derrmaroller ile kullandım daha öncede serum almiştim zaten. ikisi birlikte dahada guzel sonuçlar verdi arkadaşlar tavsiye ederim herkese. bebek saçlarımıda siyahlaştirdi gerçekten mükemmel bir ürün. teşekkürler brillant...
MERHABALAR ÖNCELİKLE ÜRÜNLERİ TESLİM ALDIM VE BUGUN İLK DEFA KULLANDIM. İLK YIKAMADA BU KADARMI FARK OLURYA TESEKKÜR EDERİM. YILLARCA KULLANABİLECEGİM BİR ÜRÜN ARTIK ŞAMPUANMIŞ KREMMİŞ HİÇBİRŞEYE İHTİYACIM YOK HEPSİNİ ÇÖPE ATTTIM HİÇBİRİNE GEREK KALMADI SAYENİZDE.. TEŞEKKÜRLER BRİLLANTHAİR
merhaba 1 aylık deneme amaçlı aldım ürününüzden cok memnun kaldım. saçlarımi yumuşacık yaptı kepegi myok ettti kırıklarım dökülmelerim azaldı herşey için çok tesekkür ederim brilllant bir iki aylık daha sipariş verdim şimdi onu bekliorum inş aynı sonuçları alırım arkadaşlar sizlerede tavsiye ederim kullanmanızı
size tüm samimiyetimle yazıyorum ilk yıkamadan itibaren saçlarım duştan sonra en fazla 5 6 tel dökülüyor.. uçları yanmıştı şimdi daha az kırılıyor ve daha fazla ele geliyor.. yıllardır ne yaptıysam uzatamadıgım saçlarım uzamaya başladı daha ilk kutunun yarısındayım ve gün geçtikçe saçlarıma aynada bakmaya doyamıyorum. çok teşekkür ederim iyiki almışım.
o bu ne der diye kesinlikle fikrinizi deiştirmeyin. hiçbir ürünü kullanmadan bilemioruz bende tereddütle almiştim ama 3 aylık kullanım sonucunda gördügüm sonuç benide çok şaşirtti. saçlarimdaki kepek ve dökülme tamamen gitti param oldukça ürünü aliorum ve cokta memnunum gerçekten herkese tavsiye ediyorum :) teşekkürler brillant hair
Kullanmayın tam bir dolandırıcılar dökülmeyen saçlarım döküldü saçlarımda hiç beyaz yoktu beyazlarım arttı. İnstagramda profillerine koydukları gönderilerin hepsi yalan şişelerin biri az dolu biri çok dolu içine yalandan bir yağ bir şampuan doldurmuşlar milleti kandırıyorlar.
O sizin sorununuz diye düşünüyorum. Eger ki sağlık sorununuz beslenmeniz vitamin değerlerin v. S düşük değilse işe yarar. Herkeste işe yarayacak diye bir şey yok tabii ki. ilk kullanımda faydasını görmesem sana inanacağım boşuna karalamaya çalışma yazık. Onların da aldığı parayı helal olsun
saçlarım çok yıpranmıştı ve uzamasıda çok yavaş oluyordu böyle bir ürünle karşılaştım ve daha ilk yıkamadan sonra saçlarım yumuşacık oldu. uzamada özelllkle ozonlu şampuanı çok güzel herkese tavsiye ederim teşekkürler brillanthairrr
şok bir ifadeyle sölemek istiorum ürün gerçekten mükemmel benm süpürge gibi saçlarımı bile onardı. mucize bir ürün inş saçlarım uzar kullandıkçaaa tek istegim bu ay sonunda tekrar paylaşacagmm
iyi akşamlar serumu 5 defa kullandım resmen mucize diye düşünmeye başlar oldum. çok çok memnunum dökülme çok azaldı. iyiki 3 aylık almişim. teşekkürler brilllanthairrr
merhaba benimde siparişlerim geldi içinden 3 tane dökülmüştü ama saolsunlar telafi olarak tekrar gönderdiler gerçekten teşekkür edrim ilginiz için.. brillant hair
merhaba bende ürünü kulandım memnum kaldım eşim çok rahatsızdı saçlarımın olmamasından yeni saç oluşumu oldugu için cok mutluyum tekrardan saçlarıma kavuşacağım yakın zamanda sizlere de tavsıye ederim teşekkürler brillanthair..
bir kutu bitirdim diyorum zaten bir kutuda 15 yağ 15 şampuan var 1 ayşlık kullanım yani. 1 ay kullandım 2. aydayım 1 ayda etki gösterdi onu anlatmaya çalışıyorum bn 3 kutu aldım ekonomik olsun die şimdilik güzel uzadı değişikliği fark ettim yani
kızlar bende kullandım ürünü gerçekten etkili yani başta inanmamiştim bende ama alıp kullanınca farkı gördüm gerçekten dökülmelerim azaldı saçlarım canlandı uzamada oldu 3 cm kadar
En İyi Cevaplar