Merhaba, dün kuaförüm saçım boyasız ve saç tellerinin inceldiğinden dolayı bana saç botoksunu önerdi. Keratin gibi ağır bir işlem olmadığını ve yapılan işlemle saçlar 2-3 ay hacimli durabildiğini söyledi. Daha önce yaptıran ya da bilgisi olan var mı?saç botoksu yaptıranlar
İnce telli saçalr kabarmaya ve yıpranmaya en meyilli saç tipidir. Fazla fön çekmek, düzenli boyatmak ve başka sebepler saçlarımızı yıpratır. Benim de saçlarım ince telli ve yıpranıktı. Saçım için gelen tavsiyeler üzerine yeni ürünler denedim.
Saçlarımız eski sağlığını, parlaklığını ve canlılığını kaybedebiliyor. Böyle olunca saçlarımız için arayışlar içine giriyoruz. Birçok kişi saç botoksu yaptırmakta. Saç botoksu, saçların ihtiyaç duyduğu protein ve aminoasitlerini saçlara yükleme işlemidir. Saçların daha canlı ve sağlıklı olmasını sağlar. Ben de saç botoksu yaptıranların yorumlarına bakarak ben de saç botoksu yaptırdım.
Saç botoksu yaptıranlar olarak, bu işlemin düzenli olarak yaptırmamız gerektiğini biliyoruz. Ancak ben her kullanımda saçıma bakım yapacak ve anında onaracak bir bakım ürünü arıyordum. Ben de bu yüzden içinde keratin bulunan saç bakım ürünlerine yönelmeye karar verdim. Böylece düzenli şekilde saçlarıma bakım yapmış oluyorum.
Her kullanım sonrası saçlarımı onaran, parlaklaştıran, besleyen ve yenilenmesini sağlayan saç ürünü ile tanıştım. Ayrıca bunları yaparken saçlarımı ağırlaştırmadı ve yağlandırmadı. Benim saçlarımın sırrı yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi! <3 İçeriğinde bulunan Keratin ve tatlı badem ile canlarımda botoks etkisi yarattı diyebilirim. Saçlarımı anında onarıyor ve besliyor. Daha ne olsun 😎
Elidor Serum Bakım Kremi
Yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi ile saçlarım canlı, parlak, sağlıklı ve bir harika. <3
Ayrica kuaforunun profesyonel oldugunundan supheliyim , dogal sac rengi kolay bozulmaz , gunesin zararli ve yararli etkilerini daha iyi ayristirarak sacin hacim kazanmasini saglar , ayni durum keratin icinde gecerli , disaridan alinan keratin saca fazla etki edemez , tamamen iyi beslenme iyi yasam kosullari ile beraber bu olusur ve artar
Kesinlikle ebd ekaratkn bakımı yapmalısın sonrasında bana dua edeceksin ama sakin kuaförlere güvenme hep bir problem çıkıyor işlemlerden sonra ya saç yanıyor ya anlık güzel gözüküyor ya da 2 gün sonra kalıcı olmuyor benim sana tavsiyem intense keratin markalı keratin bakım setini kullanman olacaktır. Hem tüm ürünleri saf doğal organik hemde 7 24 destek verip sorulara cevap veriyorlar
En İyi Cevaplar