Arkadaşlar saçlarım çok kurudu, o kadar kurudu ki nem yok. Ayrıca çok da karışıyor saçıma tarak bile girmiyor bana hangi şampuanı önerirsiniz hangisi iyi gelir? Kuru ve yıpranmış saçlar için en iyi şampuan hangisidir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim de saçlarım bir dönem çok çabuk kuruyordu ve baya yıpranmıştı. Çok açık renk saç seviyorum, bunun için de açıcı kullanmam gerekiyor. Dipler çıkmaya başlayınca yine yine derken, saçlar tüm nemini kaybediyor ve yıpranıyor. Fakat dert etme, özenli bir bakım rutini kuru ve yıpranmış saçlar için çözüm olacaktır.
Saçların çabuk kurumasına yol açan etkenler nelerdir?
- Saçlar yıkanırken her zaman ılık su kullanılmalıdır. Fazla sıcak su kullanmak saçların nemini kaybetmesine sebep olur.
- Yanlış şampuan kullanımı saçların ihtiyacı olan nemi yok eder, yağlanması geciken saç çabucak kurur. Bunun için saç bakım ürünlerini kendi saç tipimize ve saçlarımızın ihtiyacı olanlara göre seçmeliyiz.
- Saçlarımız kuruturken bile ısıdan zarar görüyor. Biz kurutmakla yetinmiyor, sürekli ısıyla şekillendiriyoruz. Haliyle saçlarımız nemini kaybederek yıpranıyor.
- Sert tarak kullanmak da saçların yıpranmasına neden olan etkenlerden biridir. Dolaşan saçlarınızı tarakla zorlamak yerine, saç kremi, bakım yağı, saç spreyi gibi kolay tarama sağlayacak ürünler tercih edebilirsiniz.
- Saçları her gün yıkamak kurumasına ve yıpranmasına yol açar. Sürekli yıkayarak saç derimizde bulunan yağ bezelerinin aktif olmasını engelleriz. 2-3 günde bir yıkamak idealdir.
Kuru ve yıpranmış saçlar için evde hazırlanabilecek saç maskesi!
Gerekli malzemeler:
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet yumurtaSaç maskesi nasıl hazırlanır?
Sadece iki malzememiz olduğu için yıpranmış ve kuru saçlara iyi gelecek, oldukça pratik hazırlanan bir karışım olacak. Malzemelerimizi bir kapta iyice çırpıyoruz. Saç diplerimizden başlayarak masaj hareketleriyle uçlara doğru uyguluyoruz. Uygulama sonrasında saçlarınızı streç filmle sararsanız daha iyi etkisi olur. 15-20 dakika beklettikten sonra iyice duruluyoruz. Kuru saçlara nem veren, saç köklerini besleyen bir maske.
Yıpranmış ve kuru saçlar için şampuan önerileri!
1.Yıpranmış ve kuru saçlar için en iyi şampuan: Elidor Anında Onarıcı Bakım
Elidor anında onarıcı bakım şampuanı içeriğindeki keratin ve kalsiyum sayesinde, kuru ve yıpranmış saçların neme doymasını ve beslenmesini sağlıyor. En çabuk etki gösteren şampuan olduğunu söyleyebilirim, ilk kullanımdan itibaren saçlardaki fark gözle görülüyor.
Yanlış bakım, mevsimsel nedenler, ısı uygulaması gibi nedenlerden ötürü saç yüzeyinde aşınmalar meydana geliyor. Anında onarıcı şampuan saç yüzeyini kaplayarak koruma kalkanı oluşturuyor ve saçların sağlıklı olmasını sağlıyor. Kuru ve sert saçlar için en iyi şampuanı buldunuz, şimdi diğerlerine geçelim :)2. Kuru ve yıpranmış saçlar için saç bakım yağı
Avokado ve Hindistan cevizi yağı içeren iki farklı seçeneği var. İkisi de çok iyi fakat ben Hindistan cevizi yağı içereni kullanıyorum. Kuru ve yıpranmış saçlar kolayca taranmıyor, zorlanırsa da daha fazla kırılıyor. Saç bakım yağı kullanarak saçlarınızın kolayca açılmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda saçlarınızın ihtiyacı olan nemi de kazandırabilirsiniz.
3. Kuru ve yıpranmış saçlar için süper saç kremi
Anında onarıcı bakım serisinin 1 dakikada etkisini gösteren saç kremi. Duş bitiminde ıslak saçlara uygulanıyor, 1 dakika bekletildikten sonra durulanıyor. İlk kullanımda bile saçlarınızın daha pürüzsüz göründüğünü fark edebilirsiniz. Benim saçlarım çok fazla elektrikleniyor, kabarıyor ve tel tel duruyordu. Düzenli olarak kullanarak saçlarımı normale döndürdüm.
Yıpranmış saçlar için en iyi şampuan hangisi?
- Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan
- Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan
- L'oreal Professionnel Serie Expert İntense Repair Onarıcı Şampuan
- Syoss Yapılandırıcı 7 Komple Onarım Şampuan
- Sebamed Repair Şampuan
- Head&Shoulders Supreme Onarıcı Şampuan
- Dove Yoğun Onarıcı Şampuan
- Pantene Onarıcı & Koruyucu Şampuan
Kuru saçlar için en iyi şampuan hangisi?
1. Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan içeriğinde bulunan Argan ve Babassu yağları sayesinde, ilk yumadan itibaren saçları yumuşacık yapıyor. Saçlardaki nem oranını dengeliyor ve uzun süre kurumasını engelliyor. Aynı zamanda saçları dipten uca besliyor. Kuru saçlar için şampuan önerisi isteyenlere hiç düşünmeden öneririm. Elidor İpeksi Yumuşaklık yorumları için: Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan gerçekten etkili mi?
2. Yves Rocher Kuru Saçlar için Besleyici Şampuan
Kuru saçlar için özel olarak geliştirilmiş bir şampuandır. Yves Rocher ürünlerine de kesinlikle güvenim tam, oldukça kaliteli ve etkili ürünlerin sahibidir. Nemlendirme etkisiyle bilinen avokado yağı içeriyor, saçları yumuşacık yapıyor. Kuru saçlar için şampuan önerileri arayanlar kesinlikle değerlendirmeli. Yves Rocher değerlendirmesi için: Yves Rocher Markasının Kullandığım Ürünleri ve Değerlendirmelerim
3. Gliss Çok Yıpranmış ve Kuru Saçlar İçin Şampuan
Sıvılaştırılmış keratin içeriğiyle, kuru saçlar için şampuan kullananların önerilerinden biri oluyor. Saçları nemlendirip kurumasını engellerken, yıpranmaları da onarıyor. Aynı zamanda saçları korumaya yardımcı oluyor. Gliss şampuan yorumları için: Gliss şampuan kullananlar memnun musunuz?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Saçlarım benim için çok önemli. Sağlıklı, bakımlı ve harika görünmesine çok dikkat ediyorum. Benim de saçlarımın en büyük sorunu aşırı kuru olmasıydı. Kuru olduğu için aşırı mat ve cansız görünüyordu. Birkaç yöntem ile hayalimdeki saçlara kavuştum.
Kuru ve yıpranmış saçlar için ne yapılmalı?
Doğal yağlardan bakım kürü yapılmalı
Saçlarımızın yumuşamasını sağlayan yöntemlerden biri doğal yağlardan oluşan bakım kürü uygulamaktır. Neler kullanılabilir?
- Argan yağı
- Zeytinyağı
- Badem yağı
- Hint yağını karıştırıp saçlara düzenli olarak uygulanmalı. Haftada 2 kere uçtan diplere doğru iyice uygulanmalı.
Isıdan uzak durulmalı
Fazla ısı saçlarımızın kurumasına ve yıpranmasına sebep olur. Bu nedenle saçlarımızı şekillendirmek için ısı kullanmamalıyız. Isı yerine örgü ya da toplu saç modelleri tercih edebiliriz. Eğer düzleştirici ya da maşa kullanıyorsan bir süre ara vermelisin.
Doğru şampuan ve saç ürünü tercih edilmeli
Her saç tipi farklıdır. Bu nedenle saç tipimizi ve saç sorunlarımızı iyice tanımalı ve buna uygun saç ürünü tercih etmeliyiz. Doğru ürün kullanmak saç sağlığımız açısından oldukça önemli. Benim bu konuda en büyük yardımcım Elidor oluyor. Elidor'un birçok saç tipi için ürünleri bulunuyor. Bu nedenle ihtiyaç duyduğum an kolayca ulaşabiliyorum.
Kuru ve yıpranmış saçlar için şampuan önerim: Elidor Anında Onarıcı Bakım Serisi!
Doğal yağlardan hazırladığım bakım kürünün yanında, saçlarıma iyi gelecek şampuanı da kullanıyorum. Kuru ve yıpranmış saçlarım için benim tercihim Elidor Anında Onarıcı Bakım Serisi! Elidor pembe şampuan kuru ve yıpranan saçları anında onarıyor ve bakım yapıyor. Bu sayede yumuşacık saçlara kavuşuyoruz. Elidor pembe şampuan kullanmaya başladığımdan beri saçlarım yumuşacık, canlı ve göz alıcı görünüyor. Etkisini ilk kullanımda gösterdi. Saçlarımı onarıyor ve en güzel şekilde besliyor. <3
Saçlar diplerinden olduğu gibi uçlarından da beslenir. Bu nedenle şampuanın yanında saç kremi de kullanmamız oldukça yararlı. Saç kremi ile beslenmiş ve onarılmış saçlarımız ile göz kamaştıracağız. :)Elidor Süper Saç Kremi ile kuru ve yıpranmış saçlara elveda!
Kuru ve yıpranmış saçlarım için saç kremi olarak Elidor Süper Saç Kremi. <3 Şampuan ile düzenli olarak kullanıyorum. Sonuç mu? Yumuşacık, onarılmış ve beslenmiş saçlar elbette. :) Elidor pembe şampuan ve Süper saç kremi saçlarımı dipten uca besliyor ve onarıyor. Kullanmaya doyamıyorum, sana da tavsiye ederim. Teşekkürler Elidor! <3
10 Yorumla
Saçlarını her gün yıkıyorsan saçların daha çabuk kurur. Bunun için 3-4 yıkamayıp saçının kendi yağından vitamin almasını beklemelisin ama normalde kuruysa doğal yağları tavsiye ederim, daha canlı durmasını sağlar ve dolgun saçlar gibi şampuanlar var işte onlardan al. Saç kremi saç serumu ve saç spreyi alıp düzenli kullanırsan ve kuaförlerde saç bakımı yapılıyor 1-2 ay arayla yaptırırsan saçların bir süre sonra düzelir.
24 YorumlaTakintim hergün yikamazsam rahat edemiyorum
Takintilarim var :( yikamamaya calisirim :s
Elidor'un onarıcı bakım serisini deneyebilirsin. Yıpranmış ve kuru saçların kurtarıcısı. Ben hangi şampuanı kullanırsam kullanayım dönem dönem tekrar Elidor Onarıcı bakım serisine geri dönüyorum. Kısa sürede saçımı toparlıyor ve bakımlı haline geri döndürüyor.
20 Yorumla
- +1 yıl
Elidor'un yeşil renkli şampuanından kullanıyorum çok iyi geldi. Ayrıca saf zeytinyağı kullandım tam 1.5 sene haftada bir kere kullandım saçlarım çok sağlıklı oldular.
10 Yorumla
- +1 yıl
Onarıcı bakım şampuanları var. Elidor'un anında onarıcı şampuanını tavsiye ederim. Şampuan tercihine ek olarak başka doğal tavsiyeler önerebilirim. Kuruma için hakiki zeytinyağ sabunu tavsiyemdir. 21 yıldır kullanıyorum. Henüz bir sıkıntım olmadı. Ayrıca doğal bir ürün olduğu için cilt yapısıyla uyumlu. Kepeklenme gibi cilt sorunlarını da engelliyor. Yağlanmayan yani kuru saçlar için de zeytinyağının kendisi çok faydalı ayrıca. Saç bakım maskesi şeklinde saçına sürüp bekletebilirsin.
28 Yorumla- Soran+1 yıl
Saçlarımı tararken güzel açar mı peki?
- +1 yıl
Açar mı derken?
- Soran+1 yıl
saçlarımı tararken güzel açar mı?
- +1 yıl
Saçın ihtiyacı olan yağı karşılıyor. Benim saçlarım yağlı ve yumuşaktır. Yağı kötü bir şey olarak görmeyin, yağ saçı, başı, deriyi besler.
- +1 yıl
Açar.
- Soran+1 yıl
Saçı katılaştırdığını söylüyorlar ama
- +1 yıl
Ama hakiki zeytinyağ sabunu olması lazım. Çakmaları hakkında pek bilgim yok.
- +1 yıl
Dediğim gibi hakiki olması lazım. Ben bebekliğimden beri kullanıyorum. Benim saçlarım yağlı ve yumuşaktır.
Yıpranma için zeytin ve badem yağını birlikte kullan, kuruluk için banyodan sonra saçlarını kurutmak yerine havlu ile sarıp nemi hapset.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Yıpranma için her duştan sonra serum ve argan yağı kullandım şampuanımın içine tatlı bağdem yağı ve çam terapenti koydum ancak saçlarım sağlıksız olduğu için hiçbir işe yaramadı
- Soran+1 yıl
Evitamini nerelerede satılır peki eczanelerde satılır mı?
- Soran+1 yıl
Peki teşekkür ederim.
Kızlar Ne Diyor
62
- 1 ay
Kuru ve yıpranmış saçlar için doğru şampuanı seçmek, saç sağlığını yeniden kazanmak açısından kritik öneme sahiptir. En iyi şampuanları seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar ve bazı öneriler.
Kuru Saçlar İçin Hangi İçeriklere Sahip Şampuanları Tercih Etmeliyim?
Kuru saçlar için şampuan seçerken nemlendirici içeriklere sahip ürünleri tercih etmelisiniz. Argan yağı, shea yağı, aloe vera ve hindistancevizi yağı gibi bileşenler saçınızı nemlendirir ve besler.
2. Sülfatsız Şampuanlar Kuru Saçlar İçin Neden Önerilir?
Sülfatlar, saçın doğal yağlarını uzaklaştırarak kurumasına neden olabilir. Sülfatsız şampuanlar, saçın doğal nem dengesini korur ve saç derisini tahriş etmez.
3. Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Hangi Şampuanlar Önerilir?
Pantene Pro-V Nem Terapisi: Kuru saçları derinlemesine nemlendirir ve yumuşaklık kazandırır.
L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ: Argan yağı içeriği ile saçları besler ve parlaklık sağlar.
Kerastase Nutritive Bain Satin 2: Yoğun besleyici formülüyle kuru ve yıpranmış saçları onarır.
OGX Argan Oil of Morocco: Argan yağı içeren bu şampuan, saçlara yoğun nem kazandırır ve yumuşaklık sağlar.00 Yorumla Elidor Anında Onarıcı Bakım Serisi kuru ve yıpranmış saçlar için kurtarıcı.
Benim en sevdiğim iki ürün Şampuanı ve 1 Minute Super Saç Kremi. İlk kullanımdan itibaren etki ediyor. Saçları dipten uca bakım yapıyor ve onarıyor.
Bunun yanında bir süre saça ısı uygulamamak ve saçı güneş ışınlarından korumak doğru olacaktır.
Ayrıca doğal yağlarla bakım yapmak da saçların kısa sürede sağlıklı görünmesini sağlar. Duştan sonra argan yağı kullanmayı öneririm. Nemli saçınızın boyları ve uçlarına uygulayın. Bu saçlarınızı dipten de besleyecektir.00 Yorumla- +1 yıl
Elidor anında bakım serisi. Ama ondan önce bakım yağları ve maskeler ile saç bakımınızı yapin saçınız neme doysun.
00 Yorumla - +1 yıl
Saçların düzleştiri vs'den dolayı cansızsa kolay kolay eski halini almaz. Ama görünümü geçici olarak düzeltmek mümkün tabi. Cansız ve mat olması muhtemelen saç uçlarının kuruluğundan kaynaklanıyordur. Yoğun nemlendirici bakımlar yaparsan haftalık periyotlarda, saçların kendine gelir bayağı. Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağını deneyebilirsin. İyi gelir saçlara. Onun haricinde saçlarını yıkadıktan sonra mutlaka saç kremi ve destekeyici bir ürün kullan. Saç kremi piyasa da bir çok var. Hemen hemen çoğu aynı işlevi görür. Ben nemli saçlarıma birde Nasshi'nin argan yağını kullanıyorum, sadece uçlarına. O da çok iyi yapıyor, saç uçlarında ki çatallaşmayı önlüyor.
20 Yorumla Kiriklarini kesinikle hemen aldir. Yipranmis sac hic bir sampuanla ya da sac kremle iyilesmez. Ilk baslarda daha güzel oldugunu sanarsin ama zamanla daha berbatlasir. Sana dogal kosmetik sampuan ve sac kremi tavsiye ederim. Diger sampuanlarda cok asiri kimyasal madde ve silikonlar var. Saci iyilestirme yerine daha cok zarar verir. Kuruluga karsida hindistan cevizi yagi kesinikle tavsiye ederim. Her dusdan sonra uclarina sadece biraz yedir (az kullan cünkü cok asiri yagli bir yag). Saclari yumusacik yapiyor ve saclari mükemmel parlatiyor. Haftada bir kerede hindistan ceviz yagini komple saclarina sür, havluyla sacini topla ve en az 4 saat sacin o yagi ceksin. Sonra sacini normal yika her zamanki gibi. Umurim yardimci olmusumdur.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim. Ben kuaför bölümüyüm arkadaşlarla sınavda birbirimizi kesmek zorunda olduğumuz için saçlarım iyice doğrandı yıprandı ne kullansam biçimsiz duruyordu. Bugün saçlarımı kestirdim avonun Advanje Technıques argan yağını aldım. Serum olarak morfose'nin keratin ve serumunu aldım ayrıyetten Şampuanımın içine çam terapenti ve tatlı bağdem yağı kullanıyordum saçlarum kuru olduğu için hiç biri işe yaramadı tekrar teşekkür ederim söylediklerini deneyeceğim.
- +1 yıl
benim saclarim cok yipranmisti ama Şu an duzelmeye basladi.
Öncelikle Lorealin reprair sac maskesini tavsiye ederim.
Bunu banyo yapmadan önce 30 dakka falan sacina sur ve icine ceksin.
Banyoda sabunla ve conditioner kullan.
Niveanin conditioneri cok fazla iyi.
Ben kendim cok denedim ama niveaninki gibi olmuyo.
Ve hergün banyo yapsan bile hergun yikama sacini.
Günden gune yika, yikamaktanda yipranir sac.11 Yorumla - +1 yıl
Bendede ayni sorun oldu saclarimin her bir teli bukle bukleydi 3yil önceye kadar belime geliyordu saclarim yarısı dumduzdu kestirdim küt bir şekilde katli olarak zeytin yagi ve sarımsakla yarim saat beklettim 2haftada bir simdi düzeldi cok şükür düzleştirici kullanma önlerini duzlestir sadece hergun yıka bide düzelir :)
10 Yorumla - +1 yıl
Schwarzkopf gliss 3 kat daha fazla keratin içeren saç bakım maskesi var. Çok yıpranmış ve kuru saçlar için. Bide loreal elseve extraordinary oil değerli çiçek özlerinin yağı. Yağ olduğuna bakma yağlı bir his bırakmıyor. İster banyodan önce ister banyodan sonra istersen saçlarına şekil verdikten sonra kullanabiliyorsn.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
- Plantur 39 Şampuan
- Organix Renewing Moroccan Argan Oil Şampuan (Turkuaz renk)
Bu iki şampuanı da tavsiye edebilirim ayrıca Urban Care Sıvı Saç Bakım Yağı var onu tavsiye edebilirim. ( Ben mavisini kullanıyorum. )
Zeytinyağı da kullanabilirsin, internetten bak bir istersen.12 Yorumla- Soran+1 yıl
Tamam bakayım
- +1 yıl
Merhaba Şu an için en iyi saç dökmeyen + saç çıkartan şampuan en popüler ürün Kara Sarımsak Şampuanıdır. Kara sarımsak şampuanı internette 50-75 tl arası fiyatı var ama optinaturel firmasının naturelstore com tr isimli firmasında sadece 27 tl
almak isteyenlere duyurulur.
Yaaa saçların çok tatlı ponçik bir üyeee ♥
Bende çok değiştire değiştire içine etttim en son gri yaptım zirvede bıraktım yakarak siyaha felan boyadım saçımı erkek gibi kestirdim şu an küt saç bakım olarak pantene saç köpüğü 3 dk mücizevi kremi kullanıyorum03 YorumlaTeşekkürler😇
18 fakat çillerim var😂
- +1 yıl
Zeytinyağlı sabundan başka bir şey ne saçıma ne vücuduma kullanmıyorum şu an. Bir ayı geçti şampuanı bırakalı. Başlarda biraz sert oluyor saçların ama sonra alışıyor ve mükemmel duruyor. Hem saçlarım daha canlı hem de yüzüm ellerim falan yumuşadı. Tavsiye ederim :)
01 YorumlaTeşekkürler bebis
- +1 yıl
Saçında oreal ya da boya varsa imkansız saç uzmanına sordum bende ne yaparsan yap düzelmez kestirmen lazım bitene kadar dedi aynı sıkıntıyı tam bir senedir bende çektim şimdi neredeyse bitti sayılır sadece uçlarında var birazcık
10 Yorumla - +1 yıl
2 günde bir yıkan saç kremi uygula ve elidoru öneriyorum şampuan olarak bir de çok düzleştirme maşa yapma falan , kuru şampuan sık , her sabah tara kremle
10 Yorumla Canım öncelikle haftada 2-3 defa zeytinyağı sur saçına 3-4 saat falan beklet güzelce yıka. Duzlestirici falan kullanıyorsan artık birak veya azalt ve Organicum şampuan al
10 Yorumla- +1 yıl
elseve arı sütlü şampuanı öneririm aynı zamanda elseve çiçek özlü yağ. Bence mutlaka denemelisin özellikle yağı.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Saçlarımı nemlendirir mi peki karışır mı?
- +1 yıl
nemlendirir kesinlikle. yağ çok pahalı değil ve her yerde satılıyor. kesinlikle denemelisin. saçları yumuşacık yapıyor üstelik inanılmaz harika kokuyor.
- Soran+1 yıl
Peki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Dove cok yaglandirir beni onla yika bir kremde sur sonra toparlar
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Dove kullandım saçlarımı daha da kuruttu
- +1 yıl
Allah Allah benide asiri yaglandirmisti
- Soran+1 yıl
Saçtan saça değişiyor demekki :)
- +1 yıl
Olabilir ha bide hindistan cevizi yagi var googleda arat ondan iyi nemlendirme bulamazsin 👍
- +1 yıl
saçlarımız aynı sanırım ben bu durumdan liquid keratin kullanarak kurtuldum saçlarım artık parlak yumuşacık ve kolay taranıyor.
00 Yorumla syoss çok iyi bir sampuan kremide çok güzel sadece büyük marketlerde oluyo öneririm %100 memnun kalırsın
00 Yorumla- +1 yıl
Blendax papatyali kullan canım saçları oldukça gür ve canlı yapıyor üstüne de elidorun turuncu sac kremini sur harika oluyor saclar tavsiye ederim :)
02 YorumlaTeşekkürler askim deniycem :))
Rica canım :)
Maske falan da yap
Bence panten kullan ama bitkisel iampuanlarda kullanmanı öneririm. kerastase çok güzel fakat biraz maliyetli00 Yorumlabenim klordan vs mahvolmuştu şu an çok hoş eski parlaklığı ve yumuşaklığı geldi öyle uğraşmadımda
headshoulder kadınlara özel saç dökülmesine karşı şampuanı ve elidordun saç bakım spreyi10 Yorumla- +1 yıl
skin blossom kullanıyorum gayet memnunum ingilterenin ödüllü organik şampuanı. kimyasalı bol şampuan kullanma. HC hair care ürünleride güzel sitesinden bak
00 Yorumla - +1 yıl
bn dove kullanmstım çok ıyı geldı link
00 Yorumla Intense keratin hızlı saç uzatan dökülme karşıtı keratin sampuanini kullanıyorum.
00 YorumlaO yıpranmayı şampuan geçirmezki yağlar falan kullanman gerek çok fazla kirlenmedigi sürece şampuan kullanma😄
00 YorumlaBen urban çare kullanıyorum çok memnunum. Ama sen saç bakım yağı kullan elseve iyidir hem uygun fiyatlı.
00 Yorumla- +1 yıl
bioblas limonlu ve üzümlüydü sanırım parıl parıl yapıyo
01 YorumlaTeşekkürler askim
Sampuan bir yere kadar sac bakim kremleri veya dogal bakim tarifleri denemelisin
00 Yorumla- +1 yıl
Nude diye bitkisel içerikli şampuan var onu denemeni tavsiye ederimm
02 YorumlaTeşekkürler canim deniycem
Rica ederim
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
kuru ve yıpranmış saçlarım için ben intense keratin eczanesinin keratinli organik şampuanını kullanıyorum.
00 Yorumla - Daha fazla (32)
Daha fazla(57)
Erkekler Ne Diyor
41
- +1 yıl
Kuru ve yıpranmış saçları canlandırmanin yolu elidor'dan geçiyor. Avokado yağını kullanarak ve elidor, hindistan cevizli şampuanı kullanarak devam edilirse saçlarınız eski nemine kavuşur✂️
00 Yorumla Dalin kullan derim ben. Agu baby kullanıyorum daline dönücem.
00 Yorumla- +1 yıl
Goldwell tavsiye ederim. Kuru ve yıpranmış saçlar için olanı da var.
00 Yorumla kullandığın şampuan içerisini yarım çay kaşığında az olsun 4 *5 damla kadar saf zeytin yağı damlat karıştır
00 Yorumlabebek şampuanları katkı çok az içerdiği için onları çok önerirler deneyebilirsin yaniiii
10 YorumlaDalin kullan bir süre katkı maddesi falan yok ya iyi oluyor baya
05 YorumlaEvet kokusuda cok hos ^-^
Dalin daha sert yapiyor diye biliyorum
Denedim ondanda duzlestiricilerden falan yiprandi saclarim baya o da etki etmiyo
bakım yap badem yagı bepanten ampul yılan yagı zeytın yagı okkk
10 YorumlaBenim saçlarımda çok kuru ve cansızdı Head & Shoulders'ın badem yağlı şampuanı var çok güzel bir hal aldırıyor.
00 Yorumla- +1 yıl
hiç şampuan seçmem ben ya ne varsa yıkarım onunla bulaşık deterjanıyla bile yıkamışlığım oldu yani
00 Yorumla Ya eskiden şampuan mı varmış git arap sabunu al dene eskiler eskilerden ögrecegimiz öğrenemededigimiz çok şeyler var😊
00 Yorumla- +1 yıl
Neden kızlar? Biz hepimiz jonny sinsmiyiz? Bizimde saçımız var
06 YorumlaAhahah onlar daha iyi anlar diye :D
Ohh kızlar hiç cevap vermemiş ;(
Bide kizlar yazdim basliga o kadar :(
Bak 2 kişi verdi :) muradına erdinmi
Evet :D
İyi ozamn :)
Headen shoulders ipeksi yumuşaklık
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç kullanmadım
- +1 yıl
Head and shoulders badem yağlı.
00 Yorumla - +1 yıl
Yeşil zeytinyağı sabunu
00 Yorumla - +1 yıl
head shoulders komple onarıcı bakım kullan 😀
10 Yorumla - +1 yıl
hakiki zeytin yağı sür.
00 Yorumla - +1 yıl
Elidor pembe kokusu hoş. Sağlıktan felan anlamam
13 YorumlaTeşekkürler
Şampuan alıcaktım bende eyv
Rica ederim içinde bişi vardı onun kokusu efsaneydi
- +1 yıl
Bence sac kremi almasin
00 Yorumla - +1 yıl
Dalinle yıkan tavsiye ederim :D
12 YorumlaTeşekkürler :D
Rica ederim bayan :D
- +1 yıl
elidor kullanıyorum ve memnunum
00 Yorumla yeşil sabun şampuanlar bir boka benzemiyor
10 Yorumlahacı şakir sabunu arap sabunuda olabilir :))
00 Yorumla- +1 yıl
Elidor reklami gibi;)))
10 Yorumla - +1 yıl
Bioxsin al eczaneden onun bir de Yağı var onu al
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
2 3 kere attırsınlar düzelir
02 YorumlaUslubun igrenc.
- Cevap sahibi
Realitis of the world honey :D
- +1 yıl
clear
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl