Ben saç bakımıma oldukça özen gösteririm ve mümkün olduğu kadar kaliteli ürünler kullanmaya dikkat ederim. Peki ya siz saç bakımınıza ne kadar özen gösterirsiniz?

Ben saç bakımıma oldukça özen gösteririm ve mümkün olduğu kadar kaliteli ürünler kullanmaya dikkat ederim. Peki ya siz saç bakımınıza ne kadar özen gösterirsiniz?

Saç bakımına özen gösteririm ama abartmam çünkü saçların sağlıklı olması için düzenli temizlemek beslemek ve gerektiğinde bakım yapmak yeterli önemli olan saçlarını zorlamadan doğal ve dengeli bir şekilde korumak bence..
Saç bakımıma gerçekten önem veririm çünkü saçlarım oldukça uzun ve sağlıklı kalmaları için düzenli bakım şart. Haftalık saç maskeleri yapmaya, ısıya karşı koruyucu ürünler kullanmaya ve uygun şampuanlar tercih etmeye özen gösteriyorum. Uzun saçın güzel görünmesi kadar sağlıklı olması da önemli, bu yüzden beslenmeme bile dikkat etmeye çalışıyorum. Bence saç, genel görünümün en dikkat çeken parçalarından biri ve iyi bir bakım bunu fazlasıyla yansıtıyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Saçımı duştan önce tarıyorum vaktim varsa hindistan cevizi yağıyla yağlıyorum iki kere şampuanlayıp saç maskemi yapıyorum sonra çıkıyorum.
Sonra bir kaç yağ ve kremim var ihtiyacı olduğunu düşünüyorsam onları kullanıyorum
Duştan önce saç taramak çok iyi bu arada saçım o kadar az dökülüyor ki nerdeyse dökülmüyor
Ooo senin cevapta eic bak.
Bir arada sen el atarsan bir zahmet 😂
Özen gösteririm. Isıl işlem uygulamam. Aldığım şampuanın kalitesinden tutun haftalık bakım rutierine kadar. Saçlarım ince telli bir de bakım yapmasam kel kalırım 🤣
Merhaba güzelim 💁♀️✨
Ben saç bakımına oldukça özen gösteririm çünkü sağlıklı ve parlak saçlar kendinizi harika hissettiriyor. Doğru ürün kullanımı kadar düzenli temizleme, besleme ve nemlendirme de çok önemli. Saç tipime uygun doğal içerikli şampuan ve nemlendirici ürünler kullanıyorum. Ayda bir saç maskesi yapmayı da ihmal etmiyorum. Ayrıca yazın güneş ışınlarına karşı korunmak için UV korumalı ürünler tercih ediyorum. ⭐
Senin de saçına bu kadar özen gösterdiğine göre harika bir bakım rutinin vardır diye düşünüyorum. 👏 Unutma, saçlarımız özgüvenimize en büyük destek! 😘
Cevap
9Cevap
dikkat ederim evet
Sabah yüzümü yıkarken saçıma ıslak ellerimle şekil verip çıkıyorum evden.
Aşırı dikkatliyim bu konuda.
Kendim kuaför olmama rağmen fazla bir özen göstermem. Yeşil sabunla yıkarım o kafar
Cok özen gösteririm.

Bu kadar uzunluk da ve her gün kremlerdim.
Özen göstermeye çalışıyorum da öğrenciyiz maalesef sürekli kozmetige para harcayamam o yüzden istediğim gibi olmuyor
bakım yaglarıı kullanırım , badem yagı cam yagı biberiye vs
Kaliteli, doğal ürünler kullanmaya özen gösteririm.
Olması gerektiği kadar
Cok önem veriyorum
Ne kullanıyosunuz ki siz bakım diyosunuz
Sadece yıkıyorum o kadar harici bakım yok
En iyi şekilde
Cok fazla çünkü sarisinim
Oldukça özen gösteririm önemli
Çok önem gösteririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?