Saç Bakım Saçlarınıza yeteri kadar bakım yapıyor musunuz? Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarınıza yeteri kadar bakım yapıyor musunuz? Saçlarınızın ihtiyaç duyduğu ürünleri mutlaka alır mısınız? Saçlarınıza yeteri kadar bakım yapıyor musunuz? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kristal_kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Dışarı çıkacağım zaman saç serumu sürüyorum. Duştan çıktıktan sonra saçım nemliyken argan yağı sürüyorum. Düzleştirmeden önce ve sonra düzleştirici saç serumu sürüyorum. 2-3 günde bir de saçımı yıkıyorum o kadar. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yeterli bakım yapıyorum 0 2 Yorumla Makyajsız_Güzel +1 yıl Neler yapıyorsun u Barış_LonelyForever +1 yıl Bazen badem yağları gibi ürünler deniyorum, şampuan seçiminde dikkat ediyorum ve duş almasam bile saç kremleri kullanıyorum
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tararm keserim boyarm 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Yıkamak ve saç kremi yetiyor sadece. 0 1 Yorumla Makyajsız_Güzel +1 yıl Yetiyorsa iyi Yorumla