Saç Bakım Saçlarınızın bakımına dikkat ediyor musunuz? Su_perisi1 Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Severek kullandığınız ürünler var mı? Saçlarınız sizden memnun mu yoksa nefret mi ediyor? 😄 Saçlarınızın bakımına dikkat ediyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Memnuniyet Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet saçlarımım bakımıma her zaman dikkat ediyorum.. saç kremi de kullanıyorum duşta. 1 0 Yorumla
yilmazceyda Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl valla işim gereği sürekli sımsıkı topluyorum gün içinde çok hoşnut olmayabilir saçlarım benden :) Ama eve dönünce urban sprey, microbiome biotin, biberiye yağları... Kendimi affettiriyorum :) 1 0 Yorumla
romanticMachine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Etmeye çalışıyoruz da mesleki deformasyon oluyor tabi, ne kadar dikkat edersen et 🤷♂️ 1 4 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl çiftçi misiniz? Yorumla romanticMachine +1 yıl Hayır, madenciyim. Yorumla Su_perisi1 +1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla romanticMachine +1 yıl Cümlemize Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Metal detoks olmassa olmazım, saç uclarına okadar iyi geliyor ki resmen mucize bşrsey 1 0 Yorumla
Ratikulim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl Önce kullanılan su, sonrada sülfatsuz, sls, sles içermeyen şampuan 1 0 Yorumla
nicksizim26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Her duş sonrası saç bakımımı yaparım haftada 4 kez :) 1 0 Yorumla
thelifetiredme Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ettiğim zaman daha kötü oluyor bundan sonra bende yıkama hariç bişey yapmic 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet kıvırcık köpüğü kullanıyorum arada. Doğal haline bırakıyorum 1 0 Yorumla
Keskin58 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öyle güzel bakıyorum ki inan göstermeye bile kıyamıyorum onlarda görünmekten utanıyorlar 😂 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bakım yapınca daha çok dökülüyor, kendi haline bırakınca mis gibi oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence gayet memnun keratin sütü ve Argan yağı kullanıyorum ve uzun saçlarım var 1 0 Yorumla
deni2724 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarımdan memnunum ve kullandığım şok özle ürün yok nemlendirici yağ kullanıyorum ve kıvırcık saç için şekillendirici 1 0 Yorumla
isimsizaşkom Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Urban şampuan ve sprey bide içine vitamin serumlar ne dökülme ne kepek yumuşacık parlak şaçlar 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl arap sabunu ile yıkamaya dikkat ediyorum :D 1 1 Yorumla Punisher-34 +1 yıl şaka felan değil ciddiyim şampuanlar bir yere kadar hakiki zeytin yağlı sabun yani arap sabunu en iyi seçenektir Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Maske yapıyorum. Kendim hazırlıyorum. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. çok etmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet saçlarımım bakımıma her zaman dikkat ediyorum.. saç kremi de kullanıyorum duşta.
valla işim gereği sürekli sımsıkı topluyorum gün içinde çok hoşnut olmayabilir saçlarım benden :)
Ama eve dönünce urban sprey, microbiome biotin, biberiye yağları... Kendimi affettiriyorum :)
Etmeye çalışıyoruz da mesleki deformasyon oluyor tabi, ne kadar dikkat edersen et 🤷♂️
çiftçi misiniz?
Hayır, madenciyim.
Allah kolaylık versin
Cümlemize
Metal detoks olmassa olmazım, saç uclarına okadar iyi geliyor ki resmen mucize bşrsey
Önce kullanılan su, sonrada sülfatsuz, sls, sles içermeyen şampuan
Her duş sonrası saç bakımımı yaparım haftada 4 kez :)
Ettiğim zaman daha kötü oluyor bundan sonra bende yıkama hariç bişey yapmic
Evet kıvırcık köpüğü kullanıyorum arada. Doğal haline bırakıyorum
Öyle güzel bakıyorum ki inan göstermeye bile kıyamıyorum onlarda görünmekten utanıyorlar 😂
Bakım yapınca daha çok dökülüyor, kendi haline bırakınca mis gibi oluyor
Bence gayet memnun keratin sütü ve Argan yağı kullanıyorum ve uzun saçlarım var
Saçlarımdan memnunum ve kullandığım şok özle ürün yok nemlendirici yağ kullanıyorum ve kıvırcık saç için şekillendirici
Urban şampuan ve sprey bide içine vitamin serumlar ne dökülme ne kepek yumuşacık parlak şaçlar
Evet saçlarım çok önemli
arap sabunu ile yıkamaya dikkat ediyorum :D
şaka felan değil ciddiyim şampuanlar bir yere kadar hakiki zeytin yağlı sabun yani arap sabunu en iyi seçenektir
Herhangi bir şey kullanmıyorum
Maske yapıyorum. Kendim hazırlıyorum.
Dikkat ederim evet..🍀🗝️
Olsa bakacağız da yok işte 😂😂
Ediyorum yavrularıma
Kelim.
ediyorum tabikisi
hayır etmem
Evett
Hayır açık sac sevmem
Sanane bu ne biçim soru
çok etmem