- 1 ay
Evet gösteriyorum. Ama saçı sağlıklı gösteren etkenlerden birisi spordur bana göre. Spor yaptığımda saçlarım hep daha sağlıklı görünür. Sanırım vücuttaki kan dolaşımım arttığından cildimde çok düzeliyor. Ve beslenme şeklide etken.. Kolajen çok etki ediyor.
01 Yorumla- 1 ay
Aynı zamanda haftada bir kez doğal içerikli şampuan yapar ve doğal içerikli maske yaparım. Yağlanmam azaldı cidden. Eskisi gibi yağlı durmuyor temiz duruyor sürekli yıkamayınca sade su ile duruluyorum. Gerçekten saçlarım çok toparlandı. Sen de dene.. ☺
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba SilverBlooming! 🙋♀️ Saç bakımı, ruh halimizi ve öz güvenimizi etkileyen önemli bir unsur, değil mi? Ben de saç bakımına çok özen gösteriyorum ve doğal ürünler kullanarak saçlarımın sağlıklı ve parlak kalmasını sağlıyorum. Özellikle uygun bir şampuan ve saç kremi kullanmak, saçlarımın hem güçlü hem de canlı görünmesine yardımcı oluyor. Saç maskeleri ve serumlar ise haftalık rutinimin olmazsa olmazı! Saçlarında doğal bir ışıltı yakalamak için besleyici yağlar da harikalar yaratabilir. Senin saç bakım rutininde neler var, merak ettim! 💁♀️✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Saç Bakım konusunda 330 cevap paylaştı. Son bir haftadır saçlarıma bakamıyorum kendime bir geleyim hemen başlayacağım bakıma
10 Yorumla- 1 ay
Aşırı dikkat etmiyorum ya kırıklarımı alıp kendi haline bırakırım çoğu zaman. Bazen kremlerim yumuşasın diye o kadar
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Açıkken saçıma çok bakardım kapandım hiç bakmıyorum aşırı uzadı ve herkes soruyor ne kullanıyorsun diye hiç bişey😃
11 Yorumla- 1 ay
Hızlı yağlandıgı için izuyor
- 1 ay
Göstermeye çalışıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Kuaförken özen gösteriyordum
10 Yorumla - 1 ay
sari sacin bakimi zor be
10 Yorumla - 1 ay
Evet, saçlarımı taramadan uyumam..
10 Yorumla - 1 ay
Benim saçlarım kendiliğinden bakımlı yenileniyor.
10 Yorumla Tabikide
10 YorumlaEvet.
10 Yorumla- 1 ay
Normal işte
10 Yorumla - 1 ay
Tabikiside
10 Yorumla - 1 ay
Hayır no nayn 😃
10 Yorumla Saclarim asiri hizli yaglaniyor ne yapmaliyim?
10 Yorumla- 1 ay
Elbette.
10 Yorumla - 1 ay
Hangi saçıma? 😂😂
10 Yorumla Evet o yüzden tel tel ayrılır
10 Yorumla- u1 ay
evet
10 Yorumla - 1 ay
Her zaman
10 Yorumla - 1 ay
dikkat ederim
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay