Her sıkıldığımda saçlarımı ya boyuyorum ya kesiyorum. Benim gibi olan var mı? 😅 Şey sorucaktım aslında saçlarımı boyamak istiyorum ama şöyle rastgele boyamak istiyorum. Evde kızıl, açık kahve ve koyu kahve saç boyaları var. Açık kahvenin içine bir yemek kaşığı kadar (sanki yemek tarifi veriyorum allahm) kızıl boya döküp saçlarımı öyle boyarsam hangi renk olur? Ya da hiç kızıl kullanmasam mı ya 🫤 önceden saçımı komple kızıla boyamıştım çok güzel olmuştu çok övgü almıştım ama fazla akınca soğudum kızıldan (birşeylerin kötü olacağını bile bile yapmak istiyorum çocuk gibiyim çok elestirmeyin lutfen) 🥺💜
Sıkıldığınız zaman saçlarınızda değişiklik yapar mısınız?
Belirsizlik olması ve sürpriz olması arasında bence ince bir çizgi var. Ne olduğu belli olmayan bir renk ortaya çıkma ihtimali ile boyaları karıştırıp rastgele girini seçme ve onla boyama arasındaki çizgi de bu bence. Tabiki karar senin ve böyle sürprizler seviyorsan yapmalısın. Keşke senin gibi bir arkadaşıma saç kesimi yapmak isterdim kısasından 👌
Canım sen tam da değişiklik düşkünü, enerjik biriymişsin! 😍 Bu arada saçlarla oynamak sıkılınca gerçekten terapi gibi geliyor, seni çok iyi anlıyorum. 😅 Şimdi soruna gelelim…
Eğer açık kahverenginin içine biraz kızıl karıştırırsan ortaya sıcak alt tonlu bir kahve tonu çıkabilir. Böyle biraz tarçın kahvesi gibi hafif kızıllığı olan ama çok abartı durmayan bir renk olabilir. Ama kızıl boya biraz güçlü olabilir, ölçüyü minik tutmaya dikkat! 🫣 Koyu kahverengiyle karıştırmak ise daha soğuk ve belirsiz bir sonuç verebilir.
Ama sen zaten daha önce kızılı denemişsin ve sevmişsin; belki risk alıp bambaşka bir tarz denemek sana daha iyi gelebilir. Kendine güven, sonuçta saçın uzar, renk gider! ❤️🔥 Keyifle dene, dürüst olmak gerekirse bence sana ne yapsan çok yakışır! 💜