Aslında bence dert ettiğin için uzaması geç oluyor. Yani, saçlarınla konuş saçlarına masaj yap. Saçlarım uzuyor de sürekli. Saçlarım uzamıyor diye üzülünce. Uzamıyor.
Bende saçlarım uzunken, kısacık kestirdim baya kisa kestim ama erkek saçı gibi oldu.😂 Ama çok beğendim öyle kendimi de neyse.😂
Çok kısa olunca haliyle uzamadi. Yavaş uzuyordu Bende çok dert ettim kendime neler yaptım , sirke ile bile yıkadim. 😂 Ama gel gör ki tabi ki işe yaramadı. Ablamin saçını kesti , baktım benim saçtan önce uzadi.😂 Neyse dedim yapacak birşey yok kabul et uzamıyor. Ne yapsanda.
Ben uğraşmayı bırakınca baktım uzuyor, 3,4 ay içinde uzadi. Şimdi uzun, ama yine kesmek istiyorum. 😂
O değil de uzun saç bana hiç yakışmaz. Onun yanına gideceğim diye kestirmeyip beklemiştim güzel bir şey olsun onun beğeneceği tarzda bir model olsun diye. O başka yere gitti. Ben de küstüm saçıma bir numarayla kestirdim. Bu da böyle bir anımdır 🚬🚬
Benim saçımın uzamasına ben izin vermiyorum. 1 Senedir 3 numara hep. Kepek sıkıntım var ne yapsam geçiremedim, ilaçlarmı dersin şampuanlar mı dersin.. Hergün yıkıyorum bide.
Benim çok geç uzuyor ve seyreklesmeye başladı doktora gittim tahlil yaptırdım hiçbir şey çıkmadı genetiktir dedi Halbuki Sülalemiz de öyle bir şey yok😂😂 Neyse ben de eczacı abiye danıştım bana 3 tane serum verdi şampuanın içine kırılıyor Şimdi onu deniyorum internetten de araştırdım bayağı kullanıp faydasını gören varmış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çam terebentini şampuanına dök öyle kullan yalnız şampuanı saçına sürdükten sonra hemen durulama duşun bitene kadar öyle kalsın çıkmadan önce yıka saçını şampuanı da restorex kullansan iyi olur ama saçın sampuana alısana kadar yağlanma problemi çok oluyor
Ben de tam sana bir bakım kürü verecektim, gerçi sen kür kullanıyorsun işe yaramamış belli ki... En iyisi doktora git. Serum ile saç uzatıyorlar bazen...
Benimde sacim kivircik ve gec uzanan sac eskiden arada boya yapardim saclarim kirilirdi yanardi uzamazi ne yapicagmi bilmiyordum simdi boyalamiyorum diye sacim eskisi gibi deyil cok isiltili ve tez uzaniyor bence boya yapma bir sure
Küçüklükten beri böyle saçlarım küser benim. Boya elbette sürdüm hemde çok zamanında saçlarım yandı o derece mevbur saçımmı kazıdım yanıklar gitsin diye şu an saçım küt ama kısa hala :/ boya artık sürmem
Bir de zeytinyağı sür hafta da üç kere ama has olmalı satılanlardan değil izmirli bir arkadaşım getirirdi onun popo altında saçları boyalı da zeytinyağı sürüyor sürekli.
En İyi Cevaplar