Saçlarınızın şekillendirilmemiş hali nasıl? Dışarı çıkmaya müsait mi? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her an saça şekil vermekle uğraştığında her gün sıcağı yediğinde en son kopa kopa saç kalmıyor. Saçını yapsan en fazla 3saat dayanıyor bir saç. Benim anca çok durursa yarım saat. O kadar kısa süre için çoğunlukla uğraşmam saçıma bakım yaparım parladıkça dikkat çeker zaten
Saçlarım doğuştan dalgalı yıkayıp tarama yetiyor kendi şekli var bazen bir toka bazen açık zaten şekli hazır hwr hale giriyor o yüzden kendi doğal halini sevdim için düzleştirici de kullanmıyorum hiç bazen cok istersem fön
Cevap
7Cevap
Çıkamıyorum maalesef 2 şekilde şekillendiriyorum. Ya düzleştiriyorum ya da yatmadan önce örüp sabah açıyorum. 💁🏻♀️
Her zaman şekilli kullanmıyorum bazen doğal olmak gerekir
Saçlarım doğal fönlü. Kurutmama ya da taramama bile gerek yok. Katlı kesim yaptırıyorum hep sanki çok uğraşılmış gibi duruyor.
Ben bayanlarda şahse sağ 3. foto o tarz da saç modeline bitiyorum.😋özgür bir hava veriyor salaş kendimce tabir etmeye calistim.
Saçlarımın bazı tutamları aşırı kıvırcık bazı yerleri de sadece dalgalı yani aşırı saçma duruyor o yüzden yapmadan çıkamıyorum dışarıya
Acilse veya üşeniyorsam ki şu an saçlarım 5 numara falan olması lazım bir şapka takıp çıkarım
saclarim dogustan duz oldugu icin bir kere bile sekillendirmem disari cikarken
Evet çıkıyorum bazen taramaya bile vakit bulamıyorum acil olunca
Saçlarım kendi halinde hafif dalgalı şekillendirmeden de dışarı çıkıyorum
Ben çıkıyorum. Şekillendirmediğimde de şekillenmiş gibi duruyor açıkçası. Kıvırcık olduğu için.
Çok nadir şekil veriyorum. Düz saçlarım çünkü.
nereye gittiğime bağlı
saclarimda kafam gibi hep guzel sekilde cikar...
Saçım düz ve genellikle öyle kullanıyorum
Evet.
Kesinlikle hayır saç çok önemli
Evet cikiyorum
Evet
Evet
Çıkıyorum.
Bazan
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?