Saç Bakım Saçlarım doğuştan böyle sizce nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fotolar temsili ama şekli böyle sizce nasıl bi şekil? Düzleştirmeli miyim? Saçlarım doğuştan böyle sizce nasıl? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. iyi evet 0 0 Yorumla
DrrFeelgood Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu kadınlar niye saçları neyse onun tam tersini yapmak için zorluyor? Dalgalı olan düzleştirmeye çalışır düz olan dalgalı yapmaya çalışır 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Saç rengi çok güzelmiş. Böyle dalgalı saçlar güzeldir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl istiyorsan duzlestir knk sen nasil seviyorsan bizlik ne var burada anlamadim.. 0 0 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% 1 yıl Tende beyazsa çok iyi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet beyaz Yorumla Blackmen_1 1 yıl Ne bu şans 😄 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence çok güzel 0 0 Yorumla
itsmesude Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır özellikle sahip olmak istenecek bi saç bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
iyi evet
Bu kadınlar niye saçları neyse onun tam tersini yapmak için zorluyor? Dalgalı olan düzleştirmeye çalışır düz olan dalgalı yapmaya çalışır
Saç rengi çok güzelmiş. Böyle dalgalı saçlar güzeldir.
Mükemmel ötesiii 🧿 ben de böyle olması için uğraşıyorum işte
istiyorsan duzlestir knk sen nasil seviyorsan bizlik ne var burada anlamadim..
Tende beyazsa çok iyi
Evet beyaz
Ne bu şans 😄
Bence çok güzel
Elidor reklamı gibi güzelmiş
Hayır özellikle sahip olmak istenecek bi saç bu
çok hoş knk) bir şey sorabilirmiyim
Baya güzel.
Gayet iyi
Bebek gibi
Aynen aynen