Erkekler neden uzun saça tahammül edemiyor uzun süreli olarak? Daha sabırsız oldukları için mi? Bakıyorum uzatmaya heveslenen de bir yıla kestiriyor. Adamlar daha saçına tahammül edemiyor kızlar 🤣🤣

Erkekler neden uzun saça tahammül edemiyor uzun süreli olarak? Daha sabırsız oldukları için mi? Bakıyorum uzatmaya heveslenen de bir yıla kestiriyor. Adamlar daha saçına tahammül edemiyor kızlar 🤣🤣

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
erkeğe uzun saç yakışmaz böyle :D
Amerikan tıraşı, subay tıraşı varken uzatmam.
Hiç uzatmadın mı
Eskişehir'de üniversite okurken uzatmıştım.
2010 lu yıllarda popülerdi aslında herkes uzatıyordu, su an modası geçik
Olur mu en çok uzatılan yıllar şu ara
belki de sıcak havalarda uzun saçı rahat kullanamıyorlardır
Biz de aynı kuzum
Bakımı zor olduğu için olabilir
Kim tarayacak uzun uzun her duştan sonra bir de kurutması var ohoo
Ben uzatmaya çalıştım saçımın kıvırcık olduğunu öğrendim. Ve kıvırcık olduğu için uzatsamda belli olmuyordu.
Duş ta saç kremi kullansalar kestirmeyecekler. O uzun saçları tararken çileden çıkıyorlar. Dolaşmasa uzatmaya devam ederlerdi.
yakismiyo ya disil duruyo bana gore, jason momoa bile o erilligi veremedi malsf bana
Yanları al üstü kalsın yapmaktan sıra gelmiyor birde popüler kültür kölesi gibi hepsi
Evet öyle
uzun saç erkeklerde çok itici duruyor bence
Kişisine göre değişiyor
Erkeğe kısa saç yakışır
O konuda katılıyorum
👍🏻👍🏻
Uzun saç erkeksi görünümü ortadan kaldırıyor bence. Ve uğrasması da var erkeklerin tahammül etmesi zor.
Uzun saç bakım istiyor, erkeklerin çoğuna yakışmıyor, uzatıyorsan bakımını yapmalısın, sakal içinde aynı şey geçerli
Uzun saçım 30-35 cm falan
Hiç kestirmeseydim 50 cm rahat bulurdu her 4 ayda bir 2 parmak kesiyorum
Bir de kırık aldırıyor :)
: ) e tabi
Çünki bakımlarını yapmıyorlar
Temel sebep bu olabilir
9 aydır uzatıyorum bakalım ne kadar sürecek
Bakalım :)
😃🫡 uzun süre uzatırsam bu yoruma gelirim 😂
Peki dayanabilirsen :)
Umarım 😀
Aynen bakımı zor
Yakışmıyor nadir yakışan var
Doğru
Kim diyor bunu size
Gördüğümüz öyle sokakta bakıyorum herkes kısa bir öğrencilerin bazılarında uzun
Sizin o sokakmi belirliyor acaba popülerligi hanim efendi
Sokak derken kastım Bakırköy, Karşıyaka vs. Sokağı gördüm eve girdim şeklinde anlamıyorsun umuyorum
Bende bakirköyde oturuyotum hemen caruselin arkasinda 20 yildirda burdayim sizin gözlemlerinizi ben görmedim mesela
O zaman pek dışarı çıkmıyorsunuz demektir
Yoo hep dişardayim servis yaparim ;)
İspatlsrsan sevinirim :) bu emoji dürüst olmayan insanların kullandığı bir ifadeymiş :)
Kişilerin ne dediklerine bakarak gezerseniz internet ortaminda özünüze dönemezsiniz hanim efendi. Ispat konusuna gelince hay hay tabiki bakirköyde iseniz Beko idaş vs ürün isterseniz yaziniz lütfen
Yok, direkt göreyim. Hay hay
Hay hay hanim efendi ne zaman arzu ederseniz boşta kalmasin bir kahvemizide icersiniz
Guzel görünmüyor çünkü
Yakışmıyor çünkü
Kellik daha yaygın.
Erkekliginde bir gururu var uzun saç nee yav
Yakışmıyor