Bugün okuldan normal erkek arkadaşımla konuşurken, "Kadın dediğin uzun saçlı olur, saçları kısaysa onunla olmam." dedi. Erkekler neden uzun saç modelini beğeniyorlar?
Erkekler neden kadınların uzun saçlı olmasını ister?
Gorsel olarak bizi etkiliyor.. nasil ki kadinlarin kalcalari ve gogusleri etkiliyorsa.. arti oksama ve o saclarla oynama icgudusu de var... pek cok erkek icin buyuk keyiftir bu.. ben de bir kadinin ilk once saclarina bakarim mesela. Ne kadar uzun ve bakimliysa o derece beni benden alır. Kisa sacli kadinlar ise bende erkeksi cagrisimlar yapiyor ve itiyor acikcasi.. Feminenlik ve erkeksilik.. karsi cinsi ceken bu tip ayrintilar zaten. Mesela erkek ve kadinlarin yuz kemik yapilarindan tut burun ölculeri ve açılarina kadar veya dudak sekillerine kadar farklidir.. pek cok kadin asiri babyface erkekleri cekici bulmaz. Cunku beyinleri feminen cizgiler algilar.. Veya soyle ornek vereyim.. erkekler neden sakali cinsel olarak cekici bulmaz da tek tuye bile tahammul edemez kadin yuzunde? Ama kadinlarin coguna bak , sakalsiz erkek olmaz der durur.. iste uzun sac olayi da boyle.. Allah buna gore dizayn etmis erkek ve kadini.. ve bu tip seyleri karsilikli cekici kilmis.. islamda bile ladinlarin saclarini erkek gibi kestirmesi haramdir.. veya iste saclari basortusuyle ortme emri vardir vs.. corba oldu biraz ama kastimi anltabildim. sanirim.
Konuştuğun erkek biraz dar görüşlü kıro dediğimiz çağa ayak uyduramamış biri erkek traşı olan sevgilim de olabilir sorun etmem memeleri yerinde dursun yeter
... çünkü daha kadınsı ve heteroseksüel erkeklerin azımsanmayacak kadar büyük bir kısmı kadınsı özellikleri baskın kadınlarla birlikte olmaktan hoşlanıyor.
Kadınlar erkeklere göre güzellik kalıbına girmekten vazgeçmeli önce sonra kendini nasıl güzel hissediyorsa öyle saçını kestirir ya da uzatır. Ne güzel hayat ya
En İyi Cevaplar