Erkekler, kadınlarda belirli fiziksel özellikleri aramak için neredeyse kodlanmıştır. Bunların arasında iri gözler, dolgun dudaklar, geniş kalçalar (çocuk doğurmakla bağdaştırılır) ve tabii ki uzun saçlar var! SAğlıklı saçlar bir kadının genetik kodunu temsil eder; saçları hacimli, kalın, uzun ve güzelse, üremeye değer genlere sahip olma ihtimali vardır.
Daha kadınsıdır. yüksek topuklar ve şık elbiseler gibi
Görsel olarak uyarıcıdır. Sağlıklı uzun saçlar, sahibinin yüzünü çerçeveleyerek ona daha da güzellik kattığını düşünürler.
Uzun saç bakım ve zaman ister haliyle sorumluluk. Erkeklerin bilinçaltında uzun sağlıklı bakımlı saçlar, kadının sorumlulık sahibi olduğunu düşünür.
Uzun saç nesillerdir feminenlikle bağdaştırılmıştı ama artık o kalıplar yıkılıyor. Yakın zamanda etrafa sorunca gördüm ki ben de dahil çevremdeki çoğu kişi için artık saçın uzunluğundan ziyade bakımlı olması, modeli, rengi gibi elementler daha çok önem arz ediyor.
sizin fantazileriniz bizi geciyor kekleme bizi simdi 🤣🤣🤣 , su MESAİARA adli yaziciyada sunu diyim sen kendin sadece mallarla takildigin icin her erkegi ayni zannediyorsun!! tipi sesi hosuma gitmez veya bakimsiz birisiyse hic suratina bile bakmam misal cvb olarak yeter sanirim
cok sikildım hanim sen benim direk resmimi görecek olsan uykuyu kendine haram kilar uykularin kacar gencligin heder olur 🥲🥲 ve masaiara midir nedir onun nasil birileriyle takildigi belli yazdiklarindan. imza Rüyalarinin Erkegi yakisiklibiri🙊🙂😁
Genelde erkeklerin kafasında ilişki anında ki anlar vardır gadası. Kısa saçlı kadınları erkekler bu yüzden fazla çekici bulmaz. Ama kısa saçların da çekicilik yönünden artısı vardır.
Erkeklerin saca cok takildigina sanmiyorum, genelde her hangi bir kizin kendine yakisan bir tarzi varsa goze hitab ediyorsa tamamdir. Benim saclarim cok uzun ama hic oyle iltifatlar almadim erkeklerden ne guzel saclarin var diye. Ama kizlardan cok aldim. Bence kizlar uzun saci erkeklerden daha cok seviyorlar. Hatta sacini kesdiginde aglayan kizlar bile var.
Bence erkekler ne sever diye düşünmek değil de bana ne yakışıyor onu düşünmek lazım şimdi uzun saç da herkese gitmiyor mesela bana gitmiyor bu yüzden kısa saçla takılıyorum şimdi yine uzadı sevgilim kesme diyor çünkü uzun seviyor ama ben sevmiyorum bu yüzden kesicem. Çünkü ben böyle mutluyum
Evet bende beline kadar uzun sacli kadinlari seviyorum cunku uzun mat siyah fönlü dümdüz sac goze guzel geliyo tatli gozukuyo ortadan ikiye ayrilmis duz sac cok tatli oluyo
Çünkü tabiri caizse uzun saçlı olup saçı iyi güzel görünüyor ise bakımlı biridir yani tahmin ediyorum uzun saçın bakımı daha zor ama meyvesi güzellik olarak daha çok kadınsı bir görüntüsü çok
Öyle bir şey yoooook. Erkeklerin çekici bulduğu belli bir kadın tipi yok kardeşim herkes farklı tiplerden hoşlanır şunu bi öğrenemediniz ya. Ben düz siyah ve kısa saçlı (çene hizası) saç tipi seviyorum. Hatta bayılıyorum.
Bu tarz genellemeler artık bence son bulmalı... Öyle bir şey yok... Bu ve buna benzer bir kaç yanlış genellemeler var iki taraf içinde gerçekten çok saçma buluyorum.
Uzun, dolgun ve parlak saçlar gençlik göstergesidir. Evrimsel açıdan genç kadın daha sağlıklı ve çok çocuk doğurabilir algısı var bilinçaltımızda bu yüzden uzun saçlı kadınlar daha çekicidir.
Ona güzel bişeyler anlatırken parmağıma dolayacağım bir saçı yoksa büyük bir eksiklik boşluk hissederdim. Veya tutup burnuma götürüp ciğerlerimi kokusuyla dolduracağım bir saçı yoksa bu bana acı verici olurdu..
Bakımlı erkek olduğunu düşündükleri için. Yani aslına bakarsanız saçına özen gösteren temiz adamdır düşüncesi hakim zihinlerinde.. Ki öyledir de zaten..
Allah resimdeki kızı saçlarına aşık oldun benimkiler sarıdan dolayı yandı ve şu an küt ne ara uzar bilemiyorum ama bence ayrı bir çekiciliği var özellikle diş ve saç almanlar da da çok önemlidir