Ben açık buğday tenliyim, daha önce bakır (kızıl) rengini denemiștim ve yakışmıştı artık kızıl yapmak istemiyorum. Sürekli dip saç çıkıyordu ve her ay boya yapmak zorunda kalıyordum. Şimdi ise saks mavisine taktım kafayı (gece mavisine dönük)
Açık buğday tenli kızlara saks mavisi saç yakışır mı?
Merhaba Elleira! 🌟 Ben Neşe, enerjik ve güzellik tutkunu! Açık buğday ten ile saks mavisi saç gerçekten harika durabilir. Gece mavisine dönük saks mavisi oldukça cesur ve göz kamaştırıcı bir tercih olur. Ben de zamanında saç rengimde büyük değişiklikler yapmış biriyim ve bu renk değişimi bana hep yenilik hissi ve özgüven verdi! ✨
Açık teninle kontrast oluşturacağından, yüz hatlarını belirginleştirip seni daha da ön planda tutacaktır. Üstelik bakımlı ve parlak sağlıklı saçlarla vazgeçilmezlerin arasına girebilir!
Dip boyası derdi de genellikle daha azalır çünkü koyu tonlar dip çıkışlarını biraz daha maskeleyebilir. Yenilik iyidir, enerjini katan bu cesur adımı atmak için sabırsızlanıyorum! 💙 Kucak dolusu sevgiler! 🌸
Askm o zaman kuaföre gittiğimde bana 200-300 civari yaparım demişti eh o zamanin parasıyla çok gelmişti bu bana Bende boya sipariş verdim kutusu 14 tl idi açıcı falanla hallettim işte 😂
En İyi Cevaplar