ilk defa saçımı boyatıcam. mavi yapmak istiyorum. istediğim mavi tonunun resmini koydum. esmerim olur mu sizce? bide tutar mı ve çok akarmı önceden mavi saçını mavi yapan biride cevaplarsa çok güzel olur şimdiden teşekkürler :)
jeans color diye bir marka var 250 ml 15 tl gibi bir şey. Boyatmak istiyorsan kuaföre bu boyayı al götür bununla boyasınlar (açtırman lazım). hem fiyatı ucuz hem de 1 ay saçta kalır ( tabi sıcak sudan uzak durursa saçların). aktığında alıp evde kendin boyarsın saça yapışsın akmasın istiyorsan 3 ay boyunca ara ara 3-4 kez saçını boya renginin solmaması içinde saç boyası koruyan şampuanlardan kullan.
saçlarım 1-2 senedir renkli sadece bir ara siyaha boyadım sonra tekrar renkliye döndüm, mavi mor yeşil gibi renkler denedim. Ama bak şimdi boyayım 2 aya kahveye siyaha boyatırım diyorsan hiç bulaşma tekrar mavi istediğinde tekrar açtırmak zorunda kalırsın işte o zaman yıpranır.
şu an benim saçim mavi 😄 olur çünkü yapacagin kismi yapmadan önce beyaza kadar acabiliyolar ama mavide sariya kadar acincada tutuyo baska bir sey sormak istersen cevaplarim
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yıpranma çok oluyomu? bide kullanışlı mı sonucta mavi yani zor renk :D
Uclarinda özellike kirilmalar oluyo ama boyattiktan sonra istiyosan kiriklari aliyolar zaten ama acma islemi oldugu icin biraz yipranma oluyo cok fazla akma sorunu var birinci banyodan itibaren mavi su akiyo resmen 😄 1 ay gibi bir surede yesile dönüyo zaten akarak yesilli sarili bir sey oluyo.. surekli boyatman gerek yani aktikca, 2 ya da 3 uncu bonyonda su mavisi gibi bir renk aliyo
Yaptirmadim ama arkadasim mor yapmisti deli gibi akiyor bunlar, kazaginin arkasi havlulari hep mor. Bide yikadikca gecer diye dusunme 8. - 9. Dusunda bile akiyor
İstersen özelden yaz bende mavi yaptırdım ama güzel turkuaz oldu resim atarım :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben hepsini turkuaz yaptım iki ay geçti ve renk aktıkça daha da güzel bir şekil almaya başladı eğer böyle bir renk istiyorsan directions boyalarını dene
En İyi Cevaplar