Saç Bakım Mavi saçlı kızlar havalı mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mavi saçlar çekici mi? Güncellemeler+1 yıl Saclar Mavi saçlı kızlar havalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. mavi saçlı kızlar güzel 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Saç rengi ile havalı olmayı düşünmek ergence bir şey.İnsan, düşünceleri ve tavırları ile havalı olur 0 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ne havası yahu çizgi film karakteri gibi 😅😅 0 0 Yorumla
Laraayy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence cok tatli duruyor🥲 cesaret edebilirsem denemek istiyorum 0 0 Yorumla
Krank Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Akşama kadar baba parasıyla starbucks da takılıp dedikodu yapan kız itemi 0 0 Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok severim kendimde şu an mavi kullanıyorum daha öncede kullandım 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Çok açık mavi güzel durmuyor da gece mavisi falan hoş 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim hoşuma gitmiyor. Belki araya atar saçının, belki. 0 0 Yorumla
sylphiette Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl bu mavi de güzel ama daha pastel mavi daha çekici duruyor kızlarda bence 0 0 Yorumla
Descartes01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ne öyle mavi mavi kızıl olsa neyse. Mavi saç hiç bir insana yakışmaz. 0 0 Yorumla
xhfgfsjfjsf Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Daha yakışan bir insana rastlamadım. Yeşil, pembe de öyle. Bazıları saçının az bir kısmını boyuyor. O da kötü. 0 0 Yorumla
zonaptic Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bence cok cekici benin saclarim da mavi mesela dusuyo herkes bana 0 0 Yorumla
İremmelike Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Açıkçası benim saçlarımın arkası mavi ve gerçekten hoş duruyor tamamı iyi durmaz ama 0 0 Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl off o ne öyle kızılay ilkyardım çadırı gibi oldum 0 0 Yorumla
Vasat24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yüzüne ve tenine yakışırsa neden olmasın 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çoğu değil ama havalı duran insanlar da var 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. koyu mavi ii canım 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. Pembeliler daha gusel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Renkli saçlı kızlar hoş değil 0 4 Yorumla axothern +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben daha çok normal renk tonunda olan saçlı kızlar seviyorumMesela sarısın olmayan sahte sarışın larKızıl saçlı olmayan sahte kızıllarİnsanlar doğal olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sana yakışır eminim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel sin melek gibisinSeninle tanışmak istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
mavi saçlı kızlar güzel
Saç rengi ile havalı olmayı düşünmek ergence bir şey.
İnsan, düşünceleri ve tavırları ile havalı olur
Ne havası yahu çizgi film karakteri gibi 😅😅
Bence cok tatli duruyor🥲 cesaret edebilirsem denemek istiyorum
Akşama kadar baba parasıyla starbucks da takılıp dedikodu yapan kız itemi
Çok severim kendimde şu an mavi kullanıyorum daha öncede kullandım
Çok açık mavi güzel durmuyor da gece mavisi falan hoş
Benim hoşuma gitmiyor. Belki araya atar saçının, belki.
bu mavi de güzel ama daha pastel mavi daha çekici duruyor kızlarda bence
Ne öyle mavi mavi kızıl olsa neyse. Mavi saç hiç bir insana yakışmaz.
Daha yakışan bir insana rastlamadım. Yeşil, pembe de öyle. Bazıları saçının az bir kısmını boyuyor. O da kötü.
bence cok cekici benin saclarim da mavi mesela dusuyo herkes bana
Açıkçası benim saçlarımın arkası mavi ve gerçekten hoş duruyor tamamı iyi durmaz ama
Asibir hava veriyor asiler hoş gidiyor
off o ne öyle kızılay ilkyardım çadırı gibi oldum
Teni bembeyaz olanlara çok yakışıyor
En son babalar duyar Defne
Yani mor olsa daha iyi olurdu
Yüzüne ve tenine yakışırsa neden olmasın
Mavi saç güzel herkese yakışmaz
Kızıl saçlıların üstüne tanımam
Çoğu değil ama havalı duran insanlar da var
koyu mavi ii canım
bana gore hayir cekici degil
yaptım deli dediker