Güncellemeler
+1 yıl
Saçlarımdq bayağı uzun açıkçası kararsız kaldım boyayıp boyatmama konusunda..
Mavi saçlı tarzı kötü kız gibi koyu tonda ruj crop sort tarzında ki kız gerçek bir ilişki yasayabiir mi? Hem evlilik gibi ciddi bir ilişki istiyorum hemde güzel olmaktan ödün veremiyorum, sizce ben de sevilir miyim bir gün 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kulağa hoş geliyor :) Neden olmasın, önemli olan içindeki kalbin ne taşıdığı.
Ama Eğlenilecek bir kızda değilim sadece o tarzı hos buluyorum ben ciddi ilişki istiyorum
Alkol içmek rahat olmakta istiyorum bekaretimide önemsiyorum bilmiyorum ne istediğimi ama basit bir kızda değilim
Ben eğlenilecek bir kadınsın demedim ki. Yani saçlarını mavi yapan, farklı giyinen kişiler eğlenilecek kadın değildir ki. İnsanların tarzı ve zevkleri onları sapık, eğlencelik ya da uzaylı yapmaz :)
Peki Tesekkür ederim
Bana çok zıt dünyalardanmış gibi geliyor öyle bir kız.
Nasıl yani?
Daha muhafazakar bir çevredenim ben. Mavi saçlı kızlar tam aksine kadıköy bebesi gibi
Bende doğuluyum ailemde tepki gösteriyor babamdan çekinirken annem istemiyor normalde rahatıma karısmayan annem 1 kilo makyaj yapsamda laf etmezdi saçıma etmişti ve herseye karısan babamda benim saçımın rengine bisey demiyor
Doğal saçına dön en kısa zamanda. Yapay renkler kötü bence
Şu an saçımın yarısı mavi dönersem saç kalmıcak kafamda çok yıprandı zaten koyu renge dönersem geri dönüşüde olmaz
Akıyor beyaza yakınlasıyo aktırıyorum üsrngecim saçın beyazladı diyorlar onların yüzünden zorla boyuyorum o baskıyla daha 23 yasındayım yaslanmıssın dşyo saçın beyazladı diyo
Allah kolaylık versin bacım
Yakışıyosa neden olmasın
Yakısıyo uzun süredir mavişim zaten
Şimdi komple yapıcam
Zaten kendine yakışatıgını düşünüyosan gerisini boş ver
Ama Eğlenilecek kız imajı verir mi bu çok kafama takıldı
İlk bakışta öyle görünse bile tanışınca anlar karakterini o görünüşle belli olmuyo
Karakter olarak anlasıyoruz aslında
Neden olmasınki. Mavi en sıcak renktir 👍
Saçlarımda uzun annem fazla tepki gösteriyor ergenler gibi olacaksın saçmalama yazık değil mi falan darlıyo beni
Acaba bir ihtimalde düsündüm istediğim gibi yasıcam bu kez erkekler Eğlenilecek gözüyle bana bakmayacak mıdır?
Sonuçta içimde kız masumluk aynı
Bence bunları takma kafana. Hayatını istediğin gibi yaşa. Saçlar senin istediğini yap. Evlenmen gereken vakit geldiğinde saçın bir öneminin olmadığını göreceksin. "Mavi en sıcak renktir" bir film bu arada. Seversen izleyebilirsin. 👍
Ama önceki sevgilim benim o renge döndüğümü görsem değil annemle tanıştırmak yolda bile seni tanımam diyordu özgüvenimi çok zedelemişti kalbimi çok kötü biçimde kırarak ayrılmıştı şimdi bu çocuğun ne hissettiğini bilmiyorum ama mavişim ne zaman olacaksın diye soruyor aslında istiyor gibiyim ama dediğim gibi ciddiye alınmıcaksam ben eğlenilecek kızda değilim yani rahat ve güzel olmakta istiyorum
Dediğim gibi milletin ne düşündüğüne bakma eğer hoşuna gidiyorsa mavi de yaparsın yeşil de. Biz milletin sarı yapmasına karışıyormuyuz. Oysaki dışardan süt dilimi gibi gösteriyor. Kimsede sana karışamaz. Eğer bu durumdan ötürü seni hor görmek isteyen olursa s. ktiri çek gitsin yoluna
Peki Tesekkür ederim güzel yorumunuz için
Ben teşekkür ederim. Resmini görebilir miyim saçlarının?
tabi neden sevilmeyesin
Dıs görünüşümden dolayı
tamam işte neden sevilmeyesin
Ergenlikten çıkamamış birey tarzı
Ama 23 yasındayım
Bazı seyleri çok geç yasadım
Zihnen çıkamamış olanları kastettim zaten
Kötümü dururum karsımdakinin gözünde peki? Flörtüm varda mavis ol artık diyede tutturdu saçlar Şu an sadece yarım maviş sınavdan sonra komple boyatacağım
Bazıları beğeniyor 🤷🏻♀️
Renklere bu kadar da çok takılma