Koyu kahve kendi rengime yani siyaha yakın rengim vardı ne güzel bozdum üstelik istediğim bu değildi açık kahve ışıltılardı nasıl bu hale getirdi bilmiyorum mahvettin
Komple boya için 200 istiyor kuaför ama annem kızıyor akar o renkler yine gözükür diye güzelim saç rengimj mahvettim boyaticam diye Allahım inan napıcam bilmiyorum 200 TL vermiyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir zaman sonra alışırsın güzel duruyor aslında
Nesi güzel
Rengi güzel işte ne olacak sanki tıp olarak güzelsen her şey yakışır sana
Bu renkmi güzel kafamda aklar var gibi duruyordu
Duruyor
Ya saçmalama be ne alaka sen bana bir resim atsana tam çek ama
Yok kötü çekmek bile istemiyorum şu sactan kurtulmak istiyorum komple boyatsammi
Ya can valla kötü durmuyor da tipine göre yorum yapabilirim ancak. Komple boyatmak mi hangi renge boyatacaksin
Koyu kahve kendi rengime yani siyaha yakın rengim vardı ne güzel bozdum üstelik istediğim bu değildi açık kahve ışıltılardı nasıl bu hale getirdi bilmiyorum mahvettin
Canım bak diyorum ki ilk başta ne yaparsan yap güzel durmaz çünkü göz aşinaligi yok ama 3-4 gün geçerse sana da güzel gelmeye başlar
Ne 3 4 gün 1 ay oldu
O zaman gerçekten güzel olmamış. Farklı ol ya farklı bir renk yap.
Teninin güzel rengi var güzel bir saç boyası yapsan harika olur
Biliyoz rengin berbat olduğunu zaten ailem komple boyatmama kızıyor 500 TL bayıldım buna adamlarda hakli
Ne sinirleniyorsun ya senin yüzün çiçeklerin en güzelidir saç ne
Komple boya için 200 istiyor kuaför ama annem kızıyor akar o renkler yine gözükür diye güzelim saç rengimj mahvettim boyaticam diye Allahım inan napıcam bilmiyorum 200 TL vermiyolar
Kendim alıyım boyiyim diyorum onada izin vermiyor allak bullak yaparsın diye
E resmen yaşlanmışsın. Bu kadar mı farkeder
Canım o kadar sikiliyorki lütfen böyle deme
Sıkılıyorki*
Yok ya sigara reklamında adam diyor ya hani resmen gençleştim bu kadar mı farkeder diye
Off biliyoz çokmu kötü duruyor
Evet kötü. Ama olsun alnın ak. Lekesiz maşallahı var
Komik değil.
Yok lan valla güzel duruyor alnın sivilce lekesi yok bir şey yok