Istihare icin ozel denediğini z dualar var mi?
ya da yildizname değil de zaten şirk ama istihare ile bakım yapan du mu hiç size?
ya da yildizname değil de zaten şirk ama istihare ile bakım yapan du mu hiç size?
Merhaba Hanımefendi :) İstihare nin özel bir duası yoktur. Ne için istihare yapılacaksa, ona dair dua edilir. Uyanık iken de, sağ elin kalp üzerine konulması ile yapılır. O an, istihare konusu olan mesele düşünülüp - hayırlı olup - olmadığını bildir Ya Rabbi - gibi bir dua edilir. Şayet kalp hzılı atarsa hayırsız, yavaş atarsa hayırlı olacağına işarettir. Rüyada da beyaz, yeşil, mavi gibi renkler hayırlı ; siyah, kahverengi gibi kotu renkler hayırsız demektir. Annemden öğrendim :)
Bende demin araştırırken bir seyler namaz kildiktan sonra dua edilip ayakta iken sağa doldurulur isen olumlu sola olumsuz olur muş ilginç geldi. aeninkinide ilk duydum bundan deneyim bir kac gece denicem ama ben soeularimi olacakmi olmayacak mi şeklinde değilde ayrıntı istiyorum mesela biri hakkında bilmek istediklerimi öğrenmek ya da zorro durumundan kurtulmak icin yapmam gerek ler vs
Hanımefendi, annem (övünmek gibi olmasın) yıllardır, eşe - dosta istihare yapar. Ve Biiznİllah çıkar da. Ayakta iken sağa sola dönmek, işin teferruatı. İstihare rüyası ile alakası yok. Sağ taraf üzerine yatağa yatılır.
Allah, Rahman sıfatı ve lütfu ile El çizgilerinde ve rüyalarda geleceğe dair ufak tefek ipuçları göstermiştir. El çizgileri fal değildir. Fal, tarot gibi şeyler günahtır. İstihare de genelde : evlilik, bir iş kurmak, bir yere taşınmak gibi önemli şeyler için yapılır. İstiharede de, renkler hayırlı ya da hayırsız diye yorumlanır. Birisi hakkında bilgi sahibi olmak, genel bir tanımlama. Zor durumdan kurtulmaktan kastınız nedir? Dilerseniz annem istihare yapar. Fakat bu iki konuyu tam anlayamadım. Az öncede dediğim gibi, önemli meseleler için yapıyor.
Ohooo ınano çok önemli ya durumum kucuk diliini yutarsin şey Dicem benim kalbim hep hızlı atar panik de çok bense namaz kılarken bazen istemsiz dahada atıyor o zaman anlayamam ilk dediğini. rüya işine gelince onuda hiç yapamadım. ya rüya giremedim ya da uyuyamdim ay da baska sorunlar oluyirdu ama yine heves ettim insandan fayda yok Allah kadir dedim heves geidi. anneniz yapsa ya da siz
Hanımefendi, öncelikle Rabbim, kıldığınız namazları, ibadet ve dualarınızı kabul eylesin.
Anneme söylerim. İnşaAllah müsait bir zamanda ( perşembe günleri daha makbuldür) sizin için istihare yapar. İstediğiniz zaman, ne için yapacağını açıkça belirtebilirsiniz. Kalbin hızlı atması, tedirginlik, bir takım ruhsal sıkıntılar vs, tamamen psikolojik kökenlidir ve çözümü de tamamen size bağlıdır. Yanlış anlamayın lütfen de, yıllar önce yakalandığım bir psikolojik rahatsızlığımı kendi kendime tedavi etmiş insanım. Lütfen, ilaç falan da kullanmayın. 300 yıl önce ilaç yok iken ; panik atak, şizofreni, depresif vs hastaları nasıl tedavi ediliyordu?
Ya bana dua et ya moralim çok bozuk insan mi seytan mi taniyamiyorum artık. adam havas hocasiyim diyordu de min cinsel organını resim tanış hemen engellemek attım ınş bela olmaz ınş. Allahım kafayı yicem
Allah korusun. Sakın piyasadaki üç kağıtçı Lara güvenmeyin. Bu işi Allah rızası için yapan 1 - 2 kişiyi zor buldum, 20 yıldır. Lütfen dikkat edin. Bakın bu konuda da, her söylenene inanmayın. Kimisi doğruyu bilse dahi, 1 e 3 katıp abartıyor. Çoğu para için yalan söylüyor. Üzerinizdeki musallatı giderip, 2 ay sonra tekrar sizden para kazanmak için, aynı kafir cinleri musallat ediyor. Neler var neler. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki, elimden geleni sırf Allah rızası için ve insanlık namına yapacağım.
Inanin sanki seytan dört koldan uğraşıyor moralim Allak bullak birde bilgilerimi alıp istişare yapicam demisti şimdi bana sen seks istiyorsun dedi ve resim atmış cildiricam. bende suç. niye setten hocayim diyene kanarson ınş bela olmaz amin
Hanımefendi, lütfen rahat olun. Dağ başında yaşamıyoruz. Fakat siz bütün verileri, lütfen saklayın. Savcılığa şikayet etme hakkınız var. Beraber hareket edelim mi? Ben, yıllarca avukat yanında çalıştım. Söz veriyorum, insanlık namına ve Allah rızası için, elimden geleni yapacağım. Herkes haddini bilsin, şerefsizler yüzünden insan sokağa çıkmaya korkuyor yahu.
Engeller iken sildim tum mesajları
Şikayet etsem numara eminim ona ait değil şirket hesabi dior ama watshapa kayıtlı değil üstüne düştüm merak ettim dalgasına denin dedim ki sen bir kez bana istiharw yapsanız yine dedim ardından bunlari yazıp o çirkin resmi atmış bakmadan anımda sildim
Şimdi bana deyin benim mi psikolojik bozuk yoksa bu hasta ruhlu insanların mi
Avukat yanında mi avukat gibisiniz ama bir anlatmada ihtiyaç im var boşanmak icin
Bazı mesajlarınızı geç gördüm. Sayfa yenilenmesi ile ilgili. Allah aşkına, sizin psikolojiniz bozuk olsa dahi, karşıdaki insanın hayvanlık yapması mı gerekir? Her yönden haklısınız ve asla psikolojiniz bozuk değil. Kim olsa sinirlenir. Avukat yanında çalıştım. Patron öldü. Hukuki konularda da, bildiğimi seve seve söylerim.
Çok özür dilerim. Lütfen mazur görün. Gerek o sahtekar hoca konusu hakkındaki düşüncelerim, gerekse en çok da boşanma meselesi özel konu olduğu için ; ileride aleyhinize delil vs olmaması ve en çok da uluorta konuşulmaması açısından, şayet varsa bu sayfadan özel mesaj yazabilir miyim, müsaade ederseniz?
RESMEN BITIK HIS EDIYORUM.
BEN OLUYUM ARTİK
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar