Saçlarıma uzun süredir (1 ay) hiç zarar vermediğim aklıma geldi de. Isıyla zarar vermeye karar verdim ahsjs.
Dyson almaya gerek yok diyorlar o yüzden ondan vazgeçtim kullanıp memnun kaldığınız bir maşa var mı? Ne alayım?

Saçlarıma uzun süredir (1 ay) hiç zarar vermediğim aklıma geldi de. Isıyla zarar vermeye karar verdim ahsjs.
Dyson almaya gerek yok diyorlar o yüzden ondan vazgeçtim kullanıp memnun kaldığınız bir maşa var mı? Ne alayım?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef bilgim yok yani maşa kullanmadım hiç zaten erkekler kullanmıyor herhalde sdjsdj Dyson biliyorum sadece
Maşa kullanan erkek sayısı 5 falandır herhalde shsjs
Ben konudan uzağım o zaman sdjsdj
Uzun zamandır saçlarıma maşa eli değmedi 😄 yorumlara göz atıyorum bebeğim haberin olsun belki bende nasiplenirim..😜
Remington iyiymiş aşkom
Evet okuyorum bakacağım ✌🏻
Ben zamanında arçelikten 70 liraya maşa almıştım Dyson işine baksın öyle böyle yapmıyor aşırı doğal kkdlldls
Ne varsa eskilerde var ahsjs
Remington öneriliyor, araştırıyorum ben de.
Düzleştirici konusunda çok iyiymiş ben de öyle duydum. Maşada da iyidir herhalde
Düzleştiriciyle de maşa yapıyorlar, maşası da eminim ki iyidir. Birçok modeli var, karar veremedim.
Bende hep düzleştiriciyle yapıyorum ama yok maşa gibi olmuyor 🥹 remington bakayım yarın ya da Arzum lisa
Arzum bence iyi değil, birkaç yorum görmüştüm o yönde
O zaman remington. Teşekkür ederiim
Rica ediyorum
Eskiden maşami vardı ütü masası havlu ve ütü işini görür arada buhar çıkartmayı unutma 😏
Ama o düzleştirici yerine kullanılır ben düz istemiyorum ki
Ozaman duştan sonra duzlestirip örgü yapıp birgün beklet eskiden lüle maşa mı vardı
Benim saçım zaten kıvırcık ama ben maşa kıvırcığı istiyorum. Bak ayaklarımı yere vura vura ağlıcam şimdi
Remington annemde ondan kullaniyor 😏
Soba maşası var sadece 😃
Yok kalsın tşklr shsjd
Tabi doğal gaza alıştın ah şu zamane kızları 😃
Ah ah çuvala koyup duvara atmak lazım
Alınmışsın gibi bir hava seziyorum takılıyordum sadece
Yoo burada birisine alınacak son insan benimdir sjdjd
İyi sevindim öyleyse 😃
Arzum vs. Alabilirsin