Bugün markette denk geldim merak edip aldım. Daha önce hiç kullanmamıştım. Ağda tam işkence lazere de para yetmiyor umarım bu tüy dökücü derdime derman olur
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Jilet gibi pek fark görmedim kendimde
Jilet kullanmadım ama bu köpük denen illeti aldığıma pişman oldum. Kılın yarısı gitti yarısı kaldı 😂 Pek bir beklentim yoktu ama en azından düzgün alsaydı. Birde çok kötü kokuyor burnumun direği kırıldı
Evet kokuları çok kötü birde çok az işe yarıyor :D ben genelde hep jilet kullanırım ya da ağda ama ağda denemedim hiç
Ağda yıllardır başımın belası. Her gittiğinde ağlayarak dönüyorum eve o derece 😂 Aslında lazer kesin çözüm. Tüm vücut için kafadan en az 2.500 ₺ çıkarmak lazım.
Teşekkürler bende ağda düşünüyordum :D biraz param olsa lazere giderdim ama tekrar çıkıyor mu bilmiyorum
Hormonel bir sorunun yoksa kılları büyük ölçüde azaltıyor ve uzama süreleri de artıyor. Bir arkadaşım gitmiş 2 senedir gidiyormuş. 1 sene boyunca her ay gitmiş sonra 3 ayda 1 çağırmışlar şimdi de 6 ayda bir gidiyormuş
Güzelmiş beğendim özellikle yüzümde çok hızlı çıkıyor bende tüy sevmiyorum.
Epilasyon aleti al ben aldım çok memnun eşim bir kere para verdim hepsi bu
Daha sert cıkıyo kıllar
Kökünden alınmadığı için öyle hissediliyor. Ucu kesildiği için batıyor ele sertleşti sanılıyor. Benim derdim o değil, ağda canımı çok acıtıyor dayanamıyorum
Ağdaya göre tabi acısız sızısız
Kesin çözüm lazer aslında. Birikim yapıp gitmek lazım. Daha önce ucuz diye bir yere gittim ama resmen parayı çöpe atmışım.
Lazerde kaliteli yere git fiyatlar nedir?
Tüm vücut için en az 2.500 ü kafadan çıkarmak lazım. Birde hangi tür lazer olacağına göre değişiyor. Birkaç türü varmış tam araştırmadım. Klinikler ve güzellik salonları arasında da fark var deniyor
Bakımlı bi hatunsun bence gitmelisib biriktir para
Bakımlı değilim ama lazer şart.
Evet kıl görünce igrenyoz gerçekten vilyonmu
Ben jiletle girerim heryerime
Hiç jilet de kullanmadım bir yerlerimi keserim anca
Ya dikkatli ve yavaş olcan bu kadar kesmessin merak etme
bi halta yaramaz boşuna alma
Parayı verdim bir kere. Bitince bir daha almam o zaman
çabuk bitiyor tam düzgünde almıyor en güzeli gillet venüs
Tabi krem ve köpükten bir beklentim yok. Üzerinde 1 hafta pürüzsüz vücut yazıyor ne kadar doğru bilemem. Ufacık bir bölgeye denedim şimdi. Alerjim falan varsa diye test ediyorum. Venüs de pahalı sanki
krem iyi ona bişey demiyorm ama çok az hemen bitiyor. en az üç tüp lazımki işini görsn
kullandım çabuk bitti. birde kokusu kötü
Kesinlikle berbat bir kokusu var. 40 ml bir şey zaten minicik. Birde köpük gördüm 150 ml sprey kutusundaydı. O daha mantıklı görünüyordu ama pahalı
kökten alıyor ama az işte. hamam otu dene birde o ucuzdur
Hamam otu iğrenç kokuyor dayanılmıyor diyorlar
kokusu berbatt sen gilett venüss al bence
En iyisi lazer yaptırmak. Ona da para lazım.
epilatörr al bence onada iyi diyorlar
A101 de var ondan al guzel onlar Veet Diye
Sakın agdadan dönme derim
Dayanamıyorum ağda acısına. Tansiyonum düşüyor titremeye başlıyorum o kadar diyeyim
jiletle ayni etki
Ben kullanıyorum, çok memnunum