Güzellik & Bakım Makyajda takma kirpik kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Makyajda takma kirpik kullanır mısınız?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 👁 Makyajda takma kirpik kullanır mısınız? Cevapla Kirpik Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Makyajda takma kirpik kullanmam. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerek yok galiba 🫣😅 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rimel süren herkesin böyle oluyor aslında 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ama Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kullanmadım hiç ama ihtiyaç duyarsan kullanabilirim sonra da herkes kullanıyor deyip kendimi avuturum 😄 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır hayatımda hiç kullanmadım kullanmamda Allah vergisi güzel uzun zaten 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet kullanıyorum. Çok yakışıyor. Gözlerimi daha gür gösteriyor. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır makyajım takma kirpik kullanacak kadar ağır olmadı zaten ağır makyajda gitmiyo bana 1 0 Yorumla
Ayyperii19 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hayır ama hiç denemedim. Kirpiklerim çok uzun ama biraz seyrek 1 0 Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl duzgun takamadigim icin kullanamıyorum takabilsem kullanirdim 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok kullanmıyorum kendi kirpiklerim güzel bence 1 0 Yorumla
Yalınaşk Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 76% +1 yıl Tasvip etmem. bayanlar daima sade iken daha güzel ve doğal oluyorlar bence. hafif makyaj iyiydir. 1 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Makyaj yapmam. Takma kirpik gibi varos itemleriyle de ilgilenmem. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Enteresan bir zihniyet Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayır kullanmam ya rahat edemuyirum. 1 0 Yorumla
Luciferingunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Hayır kullanmam, rimel bile sürmüyorum... 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İpek kirpik takabilirim gayet hoş duruyor.. 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Kullanırım 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çarlicim senin kirpiklerin zaten ok gibi sjjsjd Yorumla çarliabiniz +1 yıl Olsundu :S Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kullanmam 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. hayır canım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Makyajda takma kirpik kullanmam.
Gerek yok galiba 🫣😅
Rimel süren herkesin böyle oluyor aslında 😁
Olabilir ama
Kullanmadım hiç ama ihtiyaç duyarsan kullanabilirim sonra da herkes kullanıyor deyip kendimi avuturum 😄
Hayır hayatımda hiç kullanmadım kullanmamda Allah vergisi güzel uzun zaten
Evet kullanıyorum. Çok yakışıyor. Gözlerimi daha gür gösteriyor.
Hayır makyajım takma kirpik kullanacak kadar ağır olmadı zaten ağır makyajda gitmiyo bana
Hayır ama hiç denemedim. Kirpiklerim çok uzun ama biraz seyrek
duzgun takamadigim icin kullanamıyorum takabilsem kullanirdim
Yok kullanmıyorum kendi kirpiklerim güzel bence
Tasvip etmem. bayanlar daima sade iken daha güzel ve doğal oluyorlar bence. hafif makyaj iyiydir.
Makyaj yapmam. Takma kirpik gibi varos itemleriyle de ilgilenmem.
Enteresan bir zihniyet
Hayır kendi kirpiklerim güzel
Hayır kullanmam ya rahat edemuyirum.
Hayır kullanmam, rimel bile sürmüyorum...
İpek kirpik takabilirim gayet hoş duruyor..
Cok yapay duruyor sevmiyorm
O kadar ağır makyaj yapmıyorum.
Kullanırım
Çarlicim senin kirpiklerin zaten ok gibi sjjsjd
Olsundu :S
🤣 🤣
kullanmam
1 kez kullandım
Hayır kullanmıyorum
hayır canım
No no no
Hayır