Güzellik & Bakım Makyajda kirpik kıvırıcı alet kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kirpik kıvırıcı alet kullanıyor musunuz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soruş seçimleri Makyajda kirpik kıvırıcı alet kullanır mısınız? Cevapla Kirpik Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Makyaj yapmayan ben görüşleri okumaya geldim :D 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Siz baya baya takım taklavat dalıyorsunuz yüzünüze 😂 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kullanmıyorum çünkü kirpiklerim doğuştan kıvrık benim :) çok şükür ki 😌 böyle dedim ya yarın nazar olup aşağı düşerler 😂 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır asla kirpiklerim uzun ve gür bir tane kirpigim Dussee içim gider bu allet bildiğin kopariyor 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Bi ara çok kullanıyordum kirpiklerim çok yapısıyordu smcmmdms su an kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Hayret_Birşey__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl sen kirpik aleti kullanma senin herseyin doğal ve güzel yani saç kaş kirpik burun 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl O neydi gız xd 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣
Fairytalelover Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Kirpiklerim anneme çektiği için gerek kalmıyor😊 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kullanmam 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Makyaj yapmayan ben görüşleri okumaya geldim :D
Siz baya baya takım taklavat dalıyorsunuz yüzünüze 😂
🤣 🤣
kullanmıyorum çünkü kirpiklerim doğuştan kıvrık benim :) çok şükür ki 😌 böyle dedim ya yarın nazar olup aşağı düşerler 😂
Hayır asla kirpiklerim uzun ve gür bir tane kirpigim
Dussee içim gider bu allet bildiğin kopariyor
Bi ara çok kullanıyordum kirpiklerim çok yapısıyordu smcmmdms su an kullanmıyorum
sen kirpik aleti kullanma senin herseyin doğal ve güzel yani saç kaş kirpik burun
O neydi gız xd
🤣 🤣
Kirpiklerim anneme çektiği için gerek kalmıyor😊
Evet kullanıyorum.
Kirpikleri mahvediyor
Kullanmam çünkü kırıyor.
kullanmam
kullanırım
İskence aleti
Hiç kullanmadım
kullanmıyorum
Kullanıyorum